rezil oldum :((

Şaka mı yapıyorsun anlamadım?
1 aydır bir ilişki için onsuz yaşayamam klişesi çok itici.
Rezil olmadıysan da olmak üzeresin demedi deme.

Hayatım karardı resmen ne yapacağımı bilmiyorum onsuz yaşayamam artık :KK43:
Ay şakamısın ssen arkadaş?
1 ay konuşmuşsunuz sadece. Buldumcuk olmuşsun resmen yaaaa.
1 gün mesaj atmadı diye ilişkinizi mi bitiriniz?
Bir tek ben mi takıldım bu kısma.
Sevgi vs. yokmuş işte neden tekrar tekrar mesaj attınız ki?
Bu kafadan bende istiyorum..

Ay şakamısın ssen arkadaş?
1 ay konuşmuşsunuz sadece. Buldumcuk olmuşsun resmen yaaaa.
1 gün mesaj atmadı diye ilişkinizi mi bitiriniz?
Bir tek ben mi takıldım bu kısma.
Sevgi vs. yokmuş işte neden tekrar tekrar mesaj attınız ki?
Bu kafadan bende istiyorum..

Daha da komiği :D
Sevgili de değiller, sadece konu sahibi çocukla mesajlaşıyor ve görüşelim dediğinde de çocuk zamanı var diye geçiştiriyor!!
İlişki de yok, sevgili de yok haliyle ayrılık da yok...
Kendi kendine aşık olduğunu sanıp bir erkeğin peşinde koşup kendini heder eden bir kız var

Daha da komiği :KK70:
Sevgili de değiller, sadece konu sahibi çocukla mesajlaşıyor ve görüşelim dediğinde de çocuk zamanı var diye geçiştiriyor!!
İlişki de yok, sevgili de yok haliyle ayrılık da yok...
Kendi kendine aşık olduğunu sanıp bir erkeğin peşinde koşup kendini heder eden bir kız var
Cok ahlaklı ve muhafazar olduğu icin görüsmek istemiyordu cok farklıydı bu yüzden vazgecemiyorum baska erkekler gibi sapık değildi ciddiydi

Keşke dengesiz davranmasaydın, gerçekten kötü yapmışsın ama boşver olan olmuş.

Cok ahlaklı ve muhafazar olduğu icin görüsmek istemiyordu cok farklıydı bu yüzden vazgecemiyorum baska erkekler gibi sapık değildi ciddiydi

Ayy tüh kaçmış muhteşem erkek tüh!!
Hemen kapısına git kapısında yat, yine açmazsa camın önünde dur o bakana kadar ağla falan Türk filmlerindeki gibi. Yine olmazsa intihar numarası çek. Her tür gurursuzluğu yap göster aşkını.
Kaçırma muhteşem erkeki(!)

Ahlakı da bunla ölçme derim naçizane.
Benim çok kıskanç baskıcı güya lafta aşkımdan ölen sevgilimden yedim ben boynuzu. Çok ahlaklıydı ama beni o aldattı.
Fakat eşim üç koca yılda bir kıza bile bakmadığı gibi aleni yatma teklif eden manyak bir hatuna da direkt hayır demişliği var. Fakat benim güvendiğim sevgili eşim inançlı değil. Ama kendisi gayet ahlaklıdır. Ayrıca sevdiğimiz için seviştik diye de ne benim eşim sapık oluyor ne de ben.
Yani ahlakı ve sapıklığı ilkokul düzeyinde ölçersen ohooo
Benim eşim inançlı değil ama ne yalan söyler, ne rüşvet alır, ne aldatır hatta işinin hakkını verip yapar fazladan mesaiye kalır aldığı maaşı hak etmek için.
Bu kadar yüzeysel tanımlamalarla aşık da olunmaz. İçini bileceksiniz içini. Öyle ay görüşmedi sapık değil demekle olmuyor.
Biz sevgiliyken seviştik de öpüştük de sapık mıydı benim eşim. Ahlakını ben diğer davranışlardan anladım. Bu tip yüzeysel bilgilerden değil

Ahlakı da bunla ölçme derim naçizane.
Benim çok kıskanç baskıcı güya lafta aşkımdan ölen sevgilimden yedim ben boynuzu. Çok ahlaklıydı ama beni o aldattı.
Fakat eşim üç koca yılda bir kıza bile bakmadığı gibi aleni yatma teklif eden manyak bir hatuna da direkt hayır demişliği var. Fakat benim güvendiğim sevgili eşim inançlı değil. Ama kendisi gayet ahlaklıdır. Ayrıca sevdiğimiz için seviştik diye de ne benim eşim sapık oluyor ne de ben.
Yani ahlakı ve sapıklığı ilkokul düzeyinde ölçersen ohooo
Benim eşim inançlı değil ama ne yalan söyler, ne rüşvet alır, ne aldatır hatta işinin hakkını verip yapar fazladan mesaiye kalır aldığı maaşı hak etmek için.
Bu kadar yüzeysel tanımlamalarla aşık da olunmaz. İçini bileceksiniz içini. Öyle ay görüşmedi sapık değil demekle olmuyor.
Biz sevgiliyken seviştik de öpüştük de sapık mıydı benim eşim. Ahlakını ben diğer davranışlardan anladım. Bu tip yüzeysel bilgilerden değil
Haklısınız ben cok takıntılıyım illaki istediğim olsun istiyorum ama engelledi resmen saygısızlık değil mi bu az önce babam geldi karsılasms lar babası ve onunla selam vermiş cocuk :(

Haklısınız ben cok takıntılıyım illaki istediğim olsun istiyorum ama engelledi resmen saygısızlık değil mi bu az önce babam geldi karsılasms lar babası ve onunla selam vermiş cocuk :KK43:

Çocukça bu. Cidden çok çocukça. Çok değil bir kaç yıl sonra hatırladığında çok kızacaksın kendine çok utanacaksın.

Ya adam görüşmek istemeyip evlenmeden nişan yapmadan görüşmeyelim uygun değil dememiş ki. Şuan zamanı değil demiş. Yani muhafazakarlıkla alakası yok bunun.
Bir ay mesajlaşmışsınız. İlk çıkışta ne kadar yapıştığını anlamış. Yakasından paçasından atmış seni adam.
Bence kusura bakmada en doğrusunu yapmış.
Bu ne yapışıklık.
Kendine gel bence. Onsuz yaşayamam falan ne demek? İnsanlar 3 çocukla 10 yıllık kocasından vazgeçiyor. Bilincin yerinde mi senin? Yok hayır yaşında küçük değil de ergenlik üzerine mi yapıştı nedir.....

Çocukça bu. Cidden çok çocukça. Çok değil bir kaç yıl sonra hatırladığında çok kızacaksın kendine çok utanacaksın.
Ya çıldırcam hakkaten. Komşular kapı önünde karşılaşmış ve selamlaşmışlar. Sanki oğlan kızı hamile bırakıp babasının kapısına bırakmış gibi bir de babama selam vermiş diye üzülüyor. Hey Allah'ım yaa..

Ya çıldırcam hakkaten. Komşular kapı önünde karşılaşmış ve selamlaşmışlar. Sanki oğlan kızı hamile bırakıp babasının kapısına bırakmış gibi bir de babama selam vermiş diye üzülüyor. Hey Allah'ım yaa..

Ya ben aşkı bilmiyorum ya bu tipler aşkı bilmiyor gerçekten. Aşkından ölsem kimseye bu kadar vazgeçilmez demem de bakmam da yani. Kendimi de paralamam bu kadar.
Anlayacak o da ileride ve çok pişman olacak çok

Back
X