• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rezil oldum :(

smartieslidondurma

bir yangini sondurecek mucizeler elbet vardir
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
782
775
53
kizlar reziiillll oldum yetisin ....

ben yurdisinda yasiyorum ... burda az once icecek birseyler almak icin bie yere girdim .... karsimdaki de turkmus ... benim elim ayam birbirine dolandi bir siparis veremedim ... adam bana tepsi istermisiniz diye sormus ben onu hangi dili konusuyorsunuz diye anladim adama diyorum ki ben turkumm .... ayyy nasil rezil oldum .... nolur bana bir seyler soyleyin ..yerin dibindeyim su an . surekli gittigim bir yer ustelik.

mesele su ki hani ben onun turk oldugunu anladigimi icin heyecanlandim hemen bende turkum lafrina girdigimi dusunmustur diye korkuyorum :(

Ayy bu da bişey mi
Ben annemle pazara gittim adama diyorum peşin alıcam indirim yap adam karşımda yarıldı gülmekten gülüyor ben halen kredi kartı değil peşin alıcam diyorum :KK59:
Annemin dürtmesiyle kendime geldim
Burası pazar abbla burda kartın ne işi var dedi adam dünya ya döndüm
Olur öyle çok şaapmamak lazım

biz bir seferinde bir kaç arkadaşla kahve içmeye gittik, diğerleri oturdu 2 kişi kahveleri bekliyoruz. bu arada da dedikodunun dibine vuruyoruz :)) kahveleri aldık, acaba nereye oturdular falan derken, kahveleri veren çocuk demesin mi, onlar aşağıya indi, Türkçe olarak :))

ne konuştuğumuzu bile hatırlamayacak kadar çok konuşmuştuk, nasıl olsa Türk yoktur diye de baya rahat davranmıştık. ufak bi şokun ardından teşekkür edip çaktırmadan aşağı indik :))

Bence çocuktan etkilendin yoksa bu ufacık olayı bu kadar takmazdın.
hayir kesinlikle . ustu basi komple is kiyafetiydi . yani anlayacagin cekici hic bir tarafi yoktu.zaten tipimde degildi ben sadece turk oldugu bir an gorunce hemen noldu bilmiyorum elim ayagima dolandi ...

Back
X