• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rezil oldum :(

biz bir seferinde bir kaç arkadaşla kahve içmeye gittik, diğerleri oturdu 2 kişi kahveleri bekliyoruz. bu arada da dedikodunun dibine vuruyoruz :)) kahveleri aldık, acaba nereye oturdular falan derken, kahveleri veren çocuk demesin mi, onlar aşağıya indi, Türkçe olarak :))

ne konuştuğumuzu bile hatırlamayacak kadar çok konuşmuştuk, nasıl olsa Türk yoktur diye de baya rahat davranmıştık. ufak bi şokun ardından teşekkür edip çaktırmadan aşağı indik :))
hepsini dinlemstir iste oda :) ama ben birebir kendisiyle muhattap oldugum icin sanirim o yuzden biraz abarttim . yoksa bizim burda konustuklarimizi duyan turkler oluyor umursamiyorum bile .

Ayy bu da bişey mi
Ben annemle pazara gittim adama diyorum peşin alıcam indirim yap adam karşımda yarıldı gülmekten gülüyor ben halen kredi kartı değil peşin alıcam diyorum :KK59:
Annemin dürtmesiyle kendime geldim
Burası pazar abbla burda kartın ne işi var dedi adam dünya ya döndüm
Olur öyle çok şaapmamak lazım
iste adam banada tepsi istermisiniz diye sormus ben adama ben turkum diye verdim . inanabiliyormusun ?

konu sahibi konuyu acti kayiplara karisti diye mesur bir laf var burda :) ama gercekden gitmek zorundayim .belki biraz da kendi kendimi teselli ederim :( .... gelince hepsini tek tek okuycam .

Keşke bütün dertler bu kadarcık olsa, bumu dert ?
Sende üşenmedinde konu açmışsın , ben yerinde olsam adamın ne düşünüp düşünmediği çokda TIN yaniydi ...

Keşke bütün dertler bu kadarcık olsa, bumu dert ?
Sende üşenmedinde konu açmışsın , ben yerinde olsam adamın ne düşünüp düşünmediği çokda TIN yaniydi ...
haklisin . herkezin kendine gore derdi var iste. bende bunu dert ettim kendime . olay hemen sicagi sicagina yazdim . biraz sogunca belki bu kadar bende onemsemem .

ay o da bişey mi :KK70: benim kardeşim öğretmenlik mülakatında soruyu yanlış anlamış. anlatmış da anlatmış. sonra komisyon demiş ki sen ne anlatıyorsun :KK70: o da demiş ki ne sormuştunuz puhaha. senin ki gayet sıradan yani.

Allah aşkına ne alakası var rezil olmakla hepimiz bir sözü yanlış anlayabiliyoruz niye sizinle alay etsinler ki. Buraya yazılacak kadar bir olay değil yani özür dileyip yanlış anladığınızı söylersiniz biter gider ne garip sıkıntılarınız var yaaa dert mi yok başınızda.

Ay ne var ki bunda rezil olacak.? Benim başıma gelenleri bir anlatsam oturur şükredersiniz.(Bana çok olur,aklım birşeye takılıysa özellikle)
Geçen gün kot pantalon almaya gittim,mağazada durdum kot paçalarına falan bakıyorum,o arada arkamdan satış görevlisinin sesini duydum"hanımefendi buradada modellerimiz var"dedi,bende "evet gördüm bakacağım birazdan" dedim dönmeden,sonra üzerimde gözler hissettim,bir tuhaflık hissettim döndüm baktım ne göreyim,çocuk başka müsteriye kurmuş o cümleyi,ben sazan atlamışım,ikiside bana bakıyordu:bicak:bozuntuya vermedim ama içimden dedim ki chokky bir daha insanlarla yüzyüze muhattap olmazsan seni öldürürüm kızım:deli:bak rezil oldun kaldın:bicak:

Back
X