• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rezil oldum :(

Bi gun havaalaninda kosarak bi kiz yanima geldi
Arapca bi seyler diyo
Bende o heyecanla kiza çince konusuyorum
Burada absurt olan ikimizde Turkuz :olamaz::olamaz:
O beni arap arkadasina benzetmis
Bense salak gibi amacsiz çince konusuyorum :KK53:
Burdaki rezillik daha igrenc bence :sus:
demii.... insanlari dinlersen daha ne rezillikler cikar...

adam kesin benim salak birisi oldugumu dusunmustur. iki kelimeyi bir araya getiremedim :KK43:
valla yurtdışında yaşasam
bir türk isterse dünyanın en saçma en aptalca davranışını da yapsa söylese benim için kanımdır canımdır:P adam ya sizi zaten ayrı yere koydu ya da umursamadı bile ki ozaman rezil olmanızın da bi anlamı yok zaten öyle değil mi

Ne rezilligi yaww . Takma kafani, gul geç :-). Bende yurt disinda yasiyorum, emin ol senin bu anlattigindan daha beter seylere sahit oldum.

haklisin . herkezin kendine gore derdi var iste. bende bunu dert ettim kendime . olay hemen sicagi sicagina yazdim . biraz sogunca belki bu kadar bende onemsemem .
Seni üzmeye çalışan insancıklarıda lütfen önemseme hayatımızada almayalım diyecektim maalesef bu ailede olursa mümkün olmuyor

Ayy bu da bişey mi
Ben annemle pazara gittim adama diyorum peşin alıcam indirim yap adam karşımda yarıldı gülmekten gülüyor ben halen kredi kartı değil peşin alıcam diyorum :KK59:
Annemin dürtmesiyle kendime geldim
Burası pazar abbla burda kartın ne işi var dedi adam dünya ya döndüm
Olur öyle çok şaapmamak lazım

aa ne alaka artık pazarlarda kart geçiyo ki. dünyadan haberleri yok galiba

Aynen o yuzden takma kafana
Bi de ben ezine peyniri gibi beyazim beni nasil araba benzetti o da apayri bi mevzu :KK45:
Unut gtsin
beyaz araplarda var :) yuzlerine full goz makyajindan bakilmiyor :) iste cikiyor iste oyleleri .
ay sen rezillik görmemişsin :KK70: :KK70: Benim sohbet bölümünde topiğim var orayı oku bence kk hatunlarının rezlik durumları diye ... onları görsen kendi haline şükredersin
soz hemen simdi girip okuycam :)

valla yurtdışında yaşasam
bir türk isterse dünyanın en saçma en aptalca davranışını da yapsa söylese benim için kanımdır canımdır:p adam ya sizi zaten ayrı yere koydu ya da umursamadı bile ki ozaman rezil olmanızın da bi anlamı yok zaten öyle değil mi
ayy beni ayri yere koyduysa hic unutamaz o zaman . bir yerlerde karilasirsak kesin hatirlar :) saka bir yana yabanci memlekette oldugumuz icin gun icinde bir turkle karsilasinca hemen dikkat cekiyor.

Seni üzmeye çalışan insancıklarıda lütfen önemseme hayatımızada almayalım diyecektim maalesef bu ailede olursa mümkün olmuyor

malesef hayatta bir cok sey mumkun olmuyor :( lutfen sende elinden geldigince onemsememeye calis . sevgiyle :)

kizlar reziiillll oldum yetisin ....

ben yurdisinda yasiyorum ... burda az once icecek birseyler almak icin bie yere girdim .... karsimdaki de turkmus ... benim elim ayam birbirine dolandi bir siparis veremedim ... adam bana tepsi istermisiniz diye sormus ben onu hangi dili konusuyorsunuz diye anladim adama diyorum ki ben turkumm .... ayyy nasil rezil oldum .... nolur bana bir seyler soyleyin ..yerin dibindeyim su an . surekli gittigim bir yer ustelik.
sen bu adamdan hoslandin mi ne bukadar onemsedigine gore

yeni bir ask mi dogacak kimm.ne takildin bu kadar kiz..
gayet normal insanlik hali..
kusura bakma kardes yanlis znladim dersin en icabinda yani

Back
X