• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rezil oldum :(

kizlar reziiillll oldum yetisin ....

ben yurdisinda yasiyorum ... burda az once icecek birseyler almak icin bie yere girdim .... karsimdaki de turkmus ... benim elim ayam birbirine dolandi bir siparis veremedim ... adam bana tepsi istermisiniz diye sormus ben onu hangi dili konusuyorsunuz diye anladim adama diyorum ki ben turkumm .... ayyy nasil rezil oldum .... nolur bana bir seyler soyleyin ..yerin dibindeyim su an . surekli gittigim bir yer ustelik.
Valla ben dopdulu bir otobüste mezuniyet cübbesi ve kepine kusmuş insanım:skandal: ve inan senin olayın rezillik değil :KK8:

Ben de küfürlü ya da müstehcen şeyler konuştun sandım ilahi :)
Bak ben turistik bir otelde spa bölümünde çalışıyordum.sana bir anımı anlatayım.resepsiyona güzel,hanım hanımcık bir turist müşteri geldi.masaj çeşitlerini sordu ve bayağı uzattı mevzuyu.hamamda kese yapan arkadaş ta gülerek Türkçe "anam sanki oteli alacak "dedi.turist hanım da"evet oteli alacak ben "demesin mi!öylece kaldı bu..kaç gün kovulma korkusuyla öldü öldü dirildi.seninkinde ne var bisey yok..:)

Back
X