- 20 Ocak 2015
- 9.618
- 14.060
- 448
- 41
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Rezil olmami aza indirgeyecek bir açıklama yapmak istiyorum ve bu konuda yardim istedim.Hayatimda olanlar size garip geliyorsa napayim sizin siradan hayatiniz gibi degilse hayatim.
Aciklama yapmak zorunda mısın? Sormazsa bir daha açma, ama iyo cesaret yanlislikla bir tuşla sosyal medyayada yuklenebilirdi.
Telefonda özel video ve fotoğralar olmamali bence.
Konularinizdq evet cok garip çoğunluk cinsel temalar...
Hakkınızda çok ters bir şey düşüneceğini sanmam, eşiniz nihayetinde. Tanıyordur sizi.Ilk kez böyle birsey yaptim zaten silecekken unuttum.Hakkimda ne. düşündü acaba diye düşünmekten bir hal oldum.Bari birkac mantikli aciklama yapayim da aklinda birsey kalmasın dedim.
Yan taraflar mantiklida Allah muhafaza ya tavabdaki duserseEşim habersiz sırf istemediğini bildigimden gizli çektim diye birşey derse şahsen o insana güvenmem , sizede yapilaa sizde aynisini düşünürsünüz...neden hemen silmediniz bir gece kaldı ? Cok istiyorsaniz tavana , yan taraflara vs ayna taktirin
Kızlar benim eşim asker.Doğu da zor şartlar altında lojmanda kaliyoruz.Haftada bir çarşıya çıkıyoruz sinemaya gidecegimiz bir avm bile yok sinema salonu bile yok düşünün artik..Ben çok güzel bir tatil beldesinden deniz kiyisinda olan evimden buraya gelin geldim :) kitap okuyorum ,ders calisiyorum ,spor yapiyorum evde ama bunlar yetmiyor başka aktiviteler ariyorum eşimle yapabileceğimiz..Var mi tavsiyeniz kizlar sıkıcı bu hayattan biraz uzaklasmamiza yarayan..
Rezil olmami aza indirgeyecek bir açıklama yapmak istiyorum ve bu konuda yardim istedim.Hayatimda olanlar size garip geliyorsa napayim sizin siradan hayatiniz gibi degilse hayatim.
bizim gibi sıradan hayatlılar sana nasıl yardım edebilir, kendin gibi olanlardan iste bari
Benim eşimde çekse bende istemem canım eşinin tepkisi bence az bile ben olsam ortalığı yıkardım valla :)Herkes diyecek yine garip bir konuyla geldin diye ama herseyi göze alip aciyotum konuyu :)
Dün eşimle beraber olmadan önce telefonumun video kismini actim ve gercekten sadece merak için cekip izlemek istedim.Tabii esimin izin vermeyeceğini bildiğimden ona soylemedim.Sabah işe gitmeden ona telefondan birsey gosterecekken o video kalmis direk ekranda hani son kullanilanlar var ya.Tam kapatacakken eşim gördü o ne falan dedi telefonu kaptim elimden aldi o ne dedi sinirlendi.Ben de dedim biziz dün cekmistim diye.Neden dedi merak ettim izlemek istedim silecektim unutmusum dedim.Bana neden soylemedin dedi izin vermeyecegini biliyordum dedim.Sil onu hemen dedi kizdi.Okadar utandım ki yerin dibine gectim.Kim bilir hakkimda ne düşündü dedim.Cok çok utandim.Bugün de onun dogum günü.Aksam işten gelince düzgün bi açıklama yapmak istiyorum kisa ve öz.Sizce ne diyim bu sacmaligi en aza indirgeyeyim.Simdiden tesekkurler..
Sırf o yüzden ben de vazgeçtim. Hayır uyurken kafama inse o ayna nolacak? Kimseye de anlatamazsın ki, yatağımın üstünde ayna vardı da kafama geçti diye. MazallahYan taraflar mantiklida Allah muhafaza ya tavabdaki duserse
Fantazi merakindan olsem cesaret etmem iyle bişeye
Bide hem agir hem kesici deliciSırf o yüzden ben de vazgeçtim. Hayır uyurken kafama inse o ayna nolacak? Kimseye de anlatamazsın ki, yatağımın üstünde ayna vardı da kafama geçti diye. Mazallah
Sırf o yüzden ben de vazgeçtim. Hayır uyurken kafama inse o ayna nolacak? Kimseye de anlatamazsın ki, yatağımın üstünde ayna vardı da kafama geçti diye. Mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?