Düşünmeye çalıştıkça beynim erorr veriyorAma cok itici bir goruntu düşünsenize
Ne ilgisi var ya insan kendini kotu hissedip burada paylaşamayacak miYaşınız 12 falan olmali bunu dert edebilmek icin.
Herkese merhaba,
Iki gundur kendime kiziyorum. Yillarca calistim cabaladim bir bana gore cok guzel bir ise girdim. Ama yine sacmaladim maalesef. Konuya geleyim. Belki sacma komik gelecek bircogunuza ama yerin dibine girmis hissediyorum kendimi .Ben kışın cook üşüyorum. Kansizlik da var demir eksikligi de. Ise giderken pantolonu tek giyemiyorum. Ince bir tayt giyerim mutlaka. Ama dun farkettim o taytin ucu pantolonun altindan gorunuyor oturunca. Şok oldummm kimbilir kac defa rezil oldum. Birkac defa farkedip duzelttim gidip ama muhtemelen cogu kez oldu erkek kiz bircok kisi gordu. Canim cok skldi kimbilir nasil gulduler iclerinden belki de
Bizim okulda bi hocamız var gencecik çocuk, yeni evli idi, kışın içlik giyerdi pantolon belinden eğilince gözükürdü hiç de rezil olmazdı çünkü şahane kişiliği muhteşem öğretmenliği muazzam merhameti olağan üstü çocuk sevgisi vardı hepimiz onu çok severdik iş değiştirdi ama hep görüşmeye devam ettik hala da ediyoruz :)
Paylasamazsin demedim bunu mu dert ettin dedim. Zaten sen de yazmissin bazilariniza sacma gelebilir diye. Bunu mantikli bulup evet canim bence de rezil olmussun diyen olmayacaktır sana.Ne ilgisi var ya insan kendini kotu hissedip burada paylaşamayacak mi
Sabah asiri soguk oluyor demir eksikligi de var o yuzden giymek zorunda kaliyordumAman tanrım hemen istifa verin. Bu utançla yaşanmaz
Hava 35 derece burda, kutuplarda mı yaşıyorsunuz?
Sabah asiri soguk oluyor demir eksikligi de var o yuzden giymek zorunda kaliyordum
Gerçekten bunu mu dert ettiniz kendinize? Gülünecek ya da rezil olunacak ne var ki bunda? İnsanlık halidir. Görünen şey de külot, sütyen falan değil tayt yani.Herkese merhaba,
Iki gundur kendime kiziyorum. Yillarca calistim cabaladim bir bana gore cok guzel bir ise girdim. Ama yine sacmaladim maalesef. Konuya geleyim. Belki sacma komik gelecek bircogunuza ama yerin dibine girmis hissediyorum kendimi .Ben kışın cook üşüyorum. Kansizlik da var demir eksikligi de. Ise giderken pantolonu tek giyemiyorum. Ince bir tayt giyerim mutlaka. Ama dun farkettim o taytin ucu pantolonun altindan gorunuyor oturunca. Şok oldummm kimbilir kac defa rezil oldum. Birkac defa farkedip duzelttim gidip ama muhtemelen cogu kez oldu erkek kiz bircok kisi gordu. Canim cok skldi kimbilir nasil gulduler iclerinden belki de
Valla yıllardır anemikim bu havada alttan tayt giymedim. Pişik olursun.Sabah asiri soguk oluyor demir eksikligi de var o yuzden giymek zorunda kaliyordum
Allah başka dert vermesinHerkese merhaba,
ya ben de istanbulda temmuz ağustosta çorapla yatıyorum bazen ayaklarım çivi gibi oluyo ya da genel olarak üşüyorum bazen deAman tanrım hemen istifa verin. Bu utançla yaşanmaz
Hava 35 derece burda, kutuplarda mı yaşıyorsunuz?
Bilmiyorum ben kendimi cok kotu hissettimReis benimde saracak bişeyim olmayınca kk'da saçmalıyorum.
Hayırlısı olsun tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?