Rezil olmusum haberim yok

Aman tanrım hemen istifa verin. Bu utançla yaşanmaz

Hava 35 derece burda, kutuplarda mı yaşıyorsunuz?

Iclikle ilgili güzel deyimler bile var hatta. :)

Ne ilgisi var ya insan kendini kotu hissedip burada paylaşamayacak mi
Paylasamazsin demedim bunu mu dert ettin dedim. Zaten sen de yazmissin bazilariniza sacma gelebilir diye. Bunu mantikli bulup evet canim bence de rezil olmussun diyen olmayacaktır sana.

Sabah asiri soguk oluyor demir eksikligi de var o yuzden giymek zorunda kaliyordum

Ciddiymissiniz. Giyin ne olacak ki, Bu kadar maddeye takılıp kalmayın..

Soğuk Sizin, Can Sizin , tayt sizin. Kimine ki...

Gerçekten bunu mu dert ettiniz kendinize? Gülünecek ya da rezil olunacak ne var ki bunda? İnsanlık halidir. Görünen şey de külot, sütyen falan değil tayt yani.

Kendini daha iyi hisseder misin bilmem ama içliğin gözükmesinden daha kötü olan tek şey içliği dışa giyip dışarı çıkmak olabilir.Allahım iyiki ilkokul arkadaşlarımla karşılaşmıyorum.

Allah başka dert vermesin

Kansızlık vs ne varsa çaresine bakın bu havalarda üşünmez
PaNtolunu uzun içliği kısa tutun aslına bakarsanız kimse içliği gmrünsün istemez
Ve son olarak ufak tefek şeyleri dert etmeyin. Hayat çok yorucu zira.

Aman tanrım hemen istifa verin. Bu utançla yaşanmaz

Hava 35 derece burda, kutuplarda mı yaşıyorsunuz?
ya ben de istanbulda temmuz ağustosta çorapla yatıyorum bazen ayaklarım çivi gibi oluyo ya da genel olarak üşüyorum bazen de

Görsem oturup kah kah gulmem ama hoş durmuyor tabi. Dikkat edersiniz bir daha herkes aklinda onun mu tutacak.

bu dert diye yazdığına da gülen varsa zeka yaşı olarak anaokulu seviyesindedir , kimsenin dikkatini bile çekmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…