Rezil olmusum haberim yok

ya ben de istanbulda temmuz ağustosta çorapla yatıyorum bazen ayaklarım çivi gibi oluyo ya da genel olarak üşüyorum bazen de

Ahaha annem bana eşekler gibi anca temmuzda 15 gün ısınıyorsun der, yazın ben de çorap giyerim, ince bir battaniye yaz kış evin içinde ortalarda gezer ama bu mevsimde çift kat giyilmez yav.

Sanki eteğin altından çamaşırınız gözükmüş gibi bu ne üzüntü bu ne kahır böyle.

Ben içlik giydiğimi gururla söylüyorum , hatta erkek arkadaşım da içlik giyerdi, içlik giyen adamda p.çlik olmaz diye geyik yapardık.
Ne var ki bunda?
İşten mi atacaklar sizi?

En sevdiğim ülkedeki tüm resimlerin boyle.
Salak gibi düşük bel Pantalon götürmüşüm,altında siyah içlik,onun içinde atlet tüm fotoğraflarda kabak gibi meydanda. Ama yine de gururla paylaşmama engel değil. Eksi onbeş derecede millet beni güzel görecek diye mabadim mi donsaydi??

Düşük bel pantolondan tanga don gözükmesindense tayt ucu görünse ne olacak ki...
Bende çok üşürdüm tayt ta giydiğim olurdu yün tayt gibi iclikte biri görürse diye hiç de dert etmedim.

Oooo bizim burda yılın yarısı herkes içlikli hiç de garipsemiyoruz.

gayet normal.. ben de giyerim.. cogu isnan da giyer. kansiz olmaniza gerek yok soguk havalarda bir pantolon yeterli olmaz. insanlik hali.. rezil olacak bir sey yok. bundan sonra dikkat edersin olur biter.

çalışırken bende giyerdim. kumaş pantolon zorunluydu.
hatta öğle arası çizme denemeye gitmiştik arkadaşlarla bir keresinde.
mağazanın ortasında paçamı sıyırıp denemiştim.. hiç rezil olduğumu düşünmek aklıma gelmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…