- 11 Aralık 2018
- 42.604
- 264.772
- 598
ya ben de istanbulda temmuz ağustosta çorapla yatıyorum bazen ayaklarım çivi gibi oluyo ya da genel olarak üşüyorum bazen de
Tiiz kellen vurula
Bunu düşünüp kendini kötü hissediyorsan karşında içlik giyen birini görünce gülecek bi tipsin herhalde. Üzül o zaman iyi olmuşNe ilgisi var ya insan kendini kotu hissedip burada paylaşamayacak mi
bu ne simdi yaBunu düşünüp kendini kötü hissediyorsan karşında içlik giyen birini görünce gülecek bi tipsin herhalde. Üzül o zaman iyi olmuş
Bu sicakta degil hanimefendi kisin giyiyordum , sabah soguk oluyor titriyorum mecbur giyiyorum.Ben o taytı masus pantolonun ucundan gösteriyorum bana gülsünler diye ...Bak sen bu sıcakta ne geldi aklıma
Nasil bir tip oldugumu sadece buradan cikardiysanizBunu düşünüp kendini kötü hissediyorsan karşında içlik giyen birini görünce gülecek bi tipsin herhalde. Üzül o zaman iyi olmuş
Neyi anlamadiniz ? Kafaya taktigim bir konuyu burada paylasmak istedim. Ne var rahatsiz mi oldunuz okumayin cikin konudan o zamanGerçekten dalga mı geçiyorsunuz ya da canınız mı çok sıkıldı anlamadım.
Ben içlik giydiğimi gururla söylüyorum , hatta erkek arkadaşım da içlik giyerdi, içlik giyen adamda p.çlik olmaz diye geyik yapardık.
Ne var ki bunda?
İşten mi atacaklar sizi?
Eki Görüntüle 2635224
En sevdiğim ülkedeki tüm resimlerin boyle.
Salak gibi düşük bel Pantalon götürmüşüm,altında siyah içlik,onun içinde atlettüm fotoğraflarda kabak gibi meydanda. Ama yine de gururla paylaşmama engel değil. Eksi onbeş derecede millet beni güzel görecek diye mabadim mi donsaydi??
Ne alaka?Yaş kaç ?
Sacma gelebilir de bu yorum ne simdi? Yani size belki sacma geldi diye icimi dokmeyeyim mi?Yaş kaç ?
Çok teşekkürler uslubunuz içingayet normal.. ben de giyerim.. cogu isnan da giyer. kansiz olmaniza gerek yok soguk havalarda bir pantolon yeterli olmaz. insanlik hali.. rezil olacak bir sey yok. bundan sonra dikkat edersin olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?