Rezil olmusum haberim yok

Şu an günde 6-7 kez kusarak ve ağrılarımdan uzanarak yazıyorum konunuza. Ama biliyorum az kaldı bu da geçecek.
Konu sahibi küçük şeyler için hayatı kendinize zindan etmeyin, ayrıca ortada rezil olunacak bir durum da yok.

Herkese merhaba,
Iki gundur kendime kiziyorum. Yillarca calistim cabaladim bir bana gore cok guzel bir ise girdim. Ama yine sacmaladim maalesef. Konuya geleyim. Belki sacma komik gelecek bircogunuza ama yerin dibine girmis hissediyorum kendimi .Ben kışın cook üşüyorum. Kansizlik da var demir eksikligi de. Ise giderken pantolonu tek giyemiyorum. Ince bir tayt giyerim mutlaka. Ama dun farkettim o taytin ucu pantolonun altindan gorunuyor oturunca😨. Şok oldummm kimbilir kac defa rezil oldum. Birkac defa farkedip duzelttim gidip ama muhtemelen cogu kez oldu erkek kiz bircok kisi gordu. Canim cok skldi kimbilir nasil gulduler iclerinden belki de🙁
Allah 'ım derdin bu olsun kardeş

Aman insanlar donsuz gezıyor sende taktiğin şeye bak :))

boşver belki de yeni bir akım başlatmış olursun ;)

Ben de tayt giyiyorum sizin gibi benim de gorunmustur. Aman boşver ne önemi var?
Ben önceden insanlar benim hakkımda ne düşünüyor rezil mi oldum düşüncem çok fazlaydi. Sonra dedim herkesin kendi derdi var ben başkalarıni ne kadar önemsemiyorsm onlar da beni bu kadar önemsemiyor.

😁 yaş kaç? tayt giymek içlik giymek ne zamandan beri rezillik olmuş? Ankarada o soğuklarda tayt giymezsen gülerler 😂

Allah'ım kışın taytım göründüyse gülenlerin de taytı görünsün çok amin :dua:

Neyi anlamadiniz ? Kafaya taktigim bir konuyu burada paylasmak istedim. Ne var rahatsiz mi oldunuz okumayin cikin konudan o zaman
Allah Allah burası bir forum konu açtıysanız kurallar dahilinde her yoruma açık olmak zorundasınız. :KK70: yok derseniz siz konu açmayın. Taaaa kışın pantolonun altına giydiği tayt için Mayıs ayında kalkıp konu açan sizsiniz. Ahahdmdjdjs çok komiksiniz ayyy nasıl rezil olmussunuz dünyada kimse bu kadar rezil olmamıştır tüh tühhh :p :D

Ne alakası var ya ? Ben bu tarz şeylere gülmem. Güleni de ayıplarım hatta icine tayt giyeni değil..

ben pantolonunun icinden tayti veya yun icligi giyen birini gorsem gram umursamam. bu kadar takacak hic bir sey yok. kimsenin umru oldugunu sanmiyorum.

Herkezin sizin dertleriniz gibi dertlerimi olmak zorunda rahatsız olmuş yazmiş
Bazi kadinlar ego tatmin etmeye geliyo resmen

Bunda bişey benim arkadaşım da çok üşüyor kat, kat giyinir dalga geçilecek birşey değil.

Back
X