Rezil olmusum haberim yok

Ben çoğu zaman giyiyorum, çünkü vücudum yansa bile bacaklarım çok ama çok üşüyor.
Yaz zamanı da giyiyorum hatta.
Evet kötü bir durum ama o kadar da değil.

Güzelsen , asilsen , oturup kalkmasını biliyorsan , kültürlüysen ve iletişiminde iyiyse bu söylediklerinin hiç bir önemi yok. Eğer sen etrafındaki kişilere güçlü bir imaj , karakter sergileyebilmişsen ister sadece pijama ile git bu hiç bir şekilde karşıdakilerin gözünde seni düşürmez , dalga konusu olmaz ..

Su an yerimden kalkip tum icliklerimi makaslayasim geldi yani boyle bir rezillik ya benim de basima gelseydi aman tanrim 🤦🏼‍♀️
Lakin haberiniz yoksa soyleyeyim havalar isindi artik cikarabilirsiniz :KK53:

Pantolonun yırtılmış da popoj göründü sandım ama alakasız birseymis.buna mi taktın gerçekten

Içlık dediginiz şey siyah tayt heralde niye o kadar rezik olmus hissediyorsunuz güllü cicekli don falan miydi yoksa ciddi soruyorum yani siyah termal taytlar bunun icin var zaten sırf içten giyelim diye görünse ne olurki

Canınız sıkıldı, dert aradınız aradınız bunu mu buldunuz :KK70:, görseler ne yani, ayrıca bende üşürüm bende giyerim, acık görünse ne olur ki, kıçı üşüyen biri belki akıl eder de örnek alır :halay:

Allahım nolur banada böyle minnak dertler ver..
Ağır sınavlar dan sana sığınırım yarabbim...🤲

Tayt deyip geçmeyin eğer rengi cırtlak fıstık yeşili şerabi kırmızı falansa gerçekten insan üzülebilir siyah gri falansa dert etme canım sen de

Bu mu rezillik? Ya benim yerimde olsaydın bence şükret. Ben bir gün kocam diye başka adamın koluna girdim😂😂😂 ötesi var mı???
Annem de bizim araba diye,bı arkamızda bizim arabanın benzeri arabaya bindi. Adam alış veriş yapmış arka koltuğa koymuş,ne zaman alış veriş yaptınız diye adamla köyü muhabbete girmiş. Ben gidip çağıran kadar ayikmadi. Adam şaşkın şaşkın bakıyor garibim. Sürse gitse nereye geldik demezdi. Dalgınlık başa bela zaar.

Back
X