• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezillik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Kendimi rezil ettim...
Instagram'da "my stories"e bakanlarin göruldugunu bilmiyordum... stalkladiklarim megerse hep baktigimi göruyormus, ne kadar salakmisim ya kendimi ifsa ettim... Nasil cikacagim disari yuzlerine bakip?

Unutulur mu dersin? Bilmiyorum yani kac defa baktim bide... burasi kucuk bi yer oldugu icin ve arkadas grubuna da yaymistir o stalkladigim oglan:( off...

Kim neye bakıyormuş tam Türkçe yazsan :) bende instagram kullanıyorum ama bişey anlamadım

hani böyle instagrama 24 saat sonra silinen video/resim paylasabiliyorsun bizim oturdugumuz evler hepimiz birbirimize cok yakiniz herkes birbirini taniyor ama ben tanismadim sadece kim oldugumu biliyorlar o yuzden kesin onlarin resimlerine ve videolarina hep baktigim ifsa olmustur..

bi şey olmaz. insanlar baksın diye var zaten my stories. dokunmatik telefon ya elimin nereye değeceği belli olmuyor ihihi dersin.

bi şey olmaz. insanlar baksın diye var zaten my stories. dokunmatik telefon ya elimin nereye değeceği belli olmuyor ihihi dersin.

valla acayip utaniyorum su an... cunku baktiklarim takip ettiklerimin arasinda degil.. bana bildiri gelmiyor o yuzden bilerek ben onlarin profiline girip bakmis oluyorum kendimi vurciiim simdi

valla acayip utaniyorum su an... cunku baktiklarim takip ettiklerimin arasinda degil.. bana bildiri gelmiyor o yuzden bilerek ben onlarin profiline girip bakmis oluyorum kendimi vurciiim simdi
E olsun bende kesfet kısmında bir dünya insana bakıyorum e bakmak için zaten instagram ne için ya :70: çok komiksin yahu :70:

Gözünüzü seveyim stalklamak ne, ben mi cahil kaldım, tamam takip etmek onu anladım da neden stalklamak deniyor takip niye denmiyor

yani onlari takip etmek gizlice onlarin profiline bakip onlari gözetmek gibi :))
stalklamak ingilizce bi kelime:)) özenti gibi yazdim kusura bakma aslinda ingilizceyi karistirmamam gerek

E olsun bende kesfet kısmında bir dünya insana bakıyorum e bakmak için zaten instagram ne için ya :KK70: çok komiksin yahu :KK70:

gulme kalbim sıkıstı :D baksinlar baksinlar da benim bakmam yanlis anlasiliyor cunku onlari tanimiyorum, cunku onlar beni biliyor, cunku yanlis anlasiliyor yani sen ne manag hep profilime girip takip ediyorsun?:D

Nasıl ya nerden bakılıyor ki bende bakayım kim bakmış bana ilginç

Eğer takip ettiklerinden biri, o baktığın kişiyi takip ediyorsa; ya da senin takip ettiğin birinin resmini filan beğenmişse; "oradan gördüm, kim diye baktım" filan dersin soran olursa.. kimse de sormaz, bu kadar panik olma.. unutulur, gider..
Hem bak, aslı enver bile stalkladı, bütün türkiye duydu da nooldu.. herkes normal karşıladı..:))

Eğer takip ettiklerinden biri, o baktığın kişiyi takip ediyorsa; ya da senin takip ettiğin birinin resmini filan beğenmişse; "oradan gördüm, kim diye baktım" filan dersin soran olursa.. kimse de sormaz, bu kadar panik olma.. unutulur, gider..
Hem bak, aslı enver bile stalkladı, bütün türkiye duydu da nooldu.. herkes normal karşıladı..:))

insallah unutulur, en sevmedigim sey bosu bosuna onlari sevdigimi/hoslandigimi sanmalari, halbuki can sıkıntısından bakiyorum.. aynen ama o bikere yanlislikla begendi bense yuzkere baktigim göruldu ah su hatalarim deli edecek beni:KK61:

Bir seycikler olmaz. Merak ettim baktım dersin olur biter. Zaten sen ne varki bunda edasiyla söyledin mi o kendine güvenin üstüne daha bir şey de sormazlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X