Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim neye bakıyormuş tam Türkçe yazsan :) bende instagram kullanıyorum ama bişey anlamadım
bi şey olmaz. insanlar baksın diye var zaten my stories. dokunmatik telefon ya elimin nereye değeceği belli olmuyor ihihi dersin.
onlar da senin profiline bakıyorlardır kesin keep calmmvalla acayip utaniyorum su an... cunku baktiklarim takip ettiklerimin arasinda degil.. bana bildiri gelmiyor o yuzden bilerek ben onlarin profiline girip bakmis oluyorum kendimi vurciiim simdi
E olsun bende kesfet kısmında bir dünya insana bakıyorum e bakmak için zaten instagram ne için yavalla acayip utaniyorum su an... cunku baktiklarim takip ettiklerimin arasinda degil.. bana bildiri gelmiyor o yuzden bilerek ben onlarin profiline girip bakmis oluyorum kendimi vurciiim simdi
onlar da senin profiline bakıyorlardır kesin keep calmm![]()
Gözünüzü seveyim stalklamak ne, ben mi cahil kaldım, tamam takip etmek onu anladım da neden stalklamak deniyor takip niye denmiyor
E olsun bende kesfet kısmında bir dünya insana bakıyorum e bakmak için zaten instagram ne için yaçok komiksin yahu
![]()
Nasıl ya nerden bakılıyor ki bende bakayım kim bakmış bana ilginç
Nasil anlasiliyor ki?
Eğer takip ettiklerinden biri, o baktığın kişiyi takip ediyorsa; ya da senin takip ettiğin birinin resmini filan beğenmişse; "oradan gördüm, kim diye baktım" filan dersin soran olursa.. kimse de sormaz, bu kadar panik olma.. unutulur, gider..
Hem bak, aslı enver bile stalkladı, bütün türkiye duydu da nooldu.. herkes normal karşıladı..:))