Acilen stalklamayı bırakman gerek![]()
aynen Helenra, ahh ah REZILLIGIM;D
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acilen stalklamayı bırakman gerek![]()
Ahah ben de hikayelerime bakan takipcim olmayanlari gorunce "kim ki bu" diyorum bazen ama ustunde durmuyorum gormustur bir yerden. Takmayin kafaniza sonucta ortak cevreniz varmis girip bakmaniz normal bence.
Hani platoniginiz olsa, eski flortunuz sevgiliniz olsa, "hala stalkliyor" diyebilir de hic tanismadiginiz insanlarla bir sorun olacagini sanmiyorum.
Ben sizi cok iyi anliyorum. Kardesimin eski sevgilisi, üniversitede hoşlandığım cocuk, ilkokuldayken güzelliğini kiskandigim kiz... hepsi beni taniyor ve hic iletisimimiz yok
Ona ragmen duzenli olarak bakiyordum hepsine can sikintisindan. Gectigimiz gunlerde kardesim aradi abla beni rezil ettin surekli x in profiline bakıyormussun. Cocuk da kardeşime ablandan sen mi bakiyosun beni hala unutamadin mi yoksa tarzi seyler soylemis sakayla karisik. O gunden baska arkadaslarim haric kimsenin profiline bile girmiyorum degil stories kısmına bakmak![]()
valla acayip utaniyorum su an... cunku baktiklarim takip ettiklerimin arasinda degil.. bana bildiri gelmiyor o yuzden bilerek ben onlarin profiline girip bakmis oluyorum kendimi vurciiim simdi
ay çok komiksin yaaa ooof aman bee millet nelerden utanmıyo sen bundanmı utanıyon kim bakmıyoki =))
Galıba benı kımse staklamıyor benım dunyadan haberım yok
oysakı uyelıgım gızlı takıpcılerım goruyor sadece zaten onalrıda ben kabul e ttım , gorsunler dıye paylasmıyormuyum ben
Kizlar guncelleme yaptiysaniz instagram akis sayfanizda ustte yuvarlak profilleri goruyosunuz. Baktiginizi profil sahipleri gorebiliyor. Sizde bir insta story atarsaniz kimler bakmis gorebiliosunuz. Normal atilan fotograf videolardan farkli bu. Sadece story bolumunde var.
Engeli bas hepsine. Birsey olmaz. Onlarda profili acik yapmasinlarAynen, tesekkurler... aptalligim yuzumden depresyondayim yine
Al bende de o kadar yawGözünüzü seveyim stalklamak ne, ben mi cahil kaldım, tamam takip etmek onu anladım da neden stalklamak deniyor takip niye denmiyor
Gözünüzü seveyim stalklamak ne, ben mi cahil kaldım, tamam takip etmek onu anladım da neden stalklamak deniyor takip niye denmiyor
Engeli bas hepsine. Birsey olmaz. Onlarda profili acik yapmasinlar
Ben telefonu elime alirim ondan ona, ondan ona alt ust ederim herkesi.
Vayy anasini sayin seyircilerStalklamak = gizlice takip etmek. Ne zaman nereye gitmiş, FB' unda kaç kişi var, anası babası kaç senesinde tanışmış, öğlen ne yemiş saat kaçta mçmış. Stalklarken hep bunları öğrenmen gerek. İyi bir stalkerın özelliği budur. Gizli ve sinsi takip.
Stalklamak = gizlice takip etmek. Ne zaman nereye gitmiş, FB' unda kaç kişi var, anası babası kaç senesinde tanışmış, öğlen ne yemiş saat kaçta mçmış. Stalklarken hep bunları öğrenmen gerek. İyi bir stalkerın özelliği budur. Gizli ve sinsi takip.
Aynen oda dogru! Evet bende her serefinde alt ust ederim ustumuze yoktur sanirim hepsini takip etmekasla bakmicam bile profillerine o derece dersimi aldim
Vayy anasini sayin seyircilerallahtan benim oyle sosyal zirtlar la isim yok
katil olurdum
![]()
Beni sinsice takip edenleri fururdum daNiye katil olurdun anlamadim![]()