• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezillik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahah ben de hikayelerime bakan takipcim olmayanlari gorunce "kim ki bu" diyorum bazen ama ustunde durmuyorum gormustur bir yerden. Takmayin kafaniza sonucta ortak cevreniz varmis girip bakmaniz normal bence.

Hani platoniginiz olsa, eski flortunuz sevgiliniz olsa, "hala stalkliyor" diyebilir de hic tanismadiginiz insanlarla bir sorun olacagini sanmiyorum.

öyle mi dersin insallah öyledir!!!:KK17: ben hepsini takip ettigim icin ve bunlar tanistigi icin rezilligime uzuluyorum iste :sinirli:

Ben sizi cok iyi anliyorum. Kardesimin eski sevgilisi, üniversitede hoşlandığım cocuk, ilkokuldayken güzelliğini kiskandigim kiz... hepsi beni taniyor ve hic iletisimimiz yok
Ona ragmen duzenli olarak bakiyordum hepsine can sikintisindan. Gectigimiz gunlerde kardesim aradi abla beni rezil ettin surekli x in profiline bakıyormussun. Cocuk da kardeşime ablandan sen mi bakiyosun beni hala unutamadin mi yoksa tarzi seyler soylemis sakayla karisik. O gunden baska arkadaslarim haric kimsenin profiline bile girmiyorum degil stories kısmına bakmak :eek:

Aynen tesekkur ederim ne kadar utanc verici anliyorsunuzdur... bende asla birdaha girmiyorum o derece, bakmiyorum bile. Insallah unturum bu salakliklarimi.. ki onlari gördugumde hep aklima gelir :(

:KK70::KK70::KK70:ay çok komiksin yaaa ooof aman bee millet nelerden utanmıyo sen bundanmı utanıyon kim bakmıyoki =))

evet utaniyorum :D aklima geldikce buradan göcmek geliyor aklima komik olan defalarca bakmam ayipp biseyy oda az cok tanidigim kizlar olsun, yasitimdaki erkekler olsun bu semtten tasiniciiim!!!!:D kesin dedikodumu yaptilar:D

Galıba benı kımse staklamıyor benım dunyadan haberım yok
oysakı uyelıgım gızlı takıpcılerım goruyor sadece zaten onalrıda ben kabul e ttım , gorsunler dıye paylasmıyormuyum ben

uyeligin gizli oldugu icin ama acik olsaydi takip etmeyen kisilerde bakardi bence böyle meraklilar, issiz gucsuzler , reziller. örnek = BEN :D

Kizlar guncelleme yaptiysaniz instagram akis sayfanizda ustte yuvarlak profilleri goruyosunuz. Baktiginizi profil sahipleri gorebiliyor. Sizde bir insta story atarsaniz kimler bakmis gorebiliosunuz. Normal atilan fotograf videolardan farkli bu. Sadece story bolumunde var.

Kizlar guncelleme yaptiysaniz instagram akis sayfanizda ustte yuvarlak profilleri goruyosunuz. Baktiginizi profil sahipleri gorebiliyor. Sizde bir insta story atarsaniz kimler bakmis gorebiliosunuz. Normal atilan fotograf videolardan farkli bu. Sadece story bolumunde var.

Aynen, tesekkurler... aptalligim yuzumden depresyondayim yine
Tek fark ben o daire resimleri görmuyorum profilimde..
Kendim gidip mahsus bakiyordum..

Gözünüzü seveyim stalklamak ne, ben mi cahil kaldım, tamam takip etmek onu anladım da neden stalklamak deniyor takip niye denmiyor

Stalklamak = gizlice takip etmek. Ne zaman nereye gitmiş, FB' unda kaç kişi var, anası babası kaç senesinde tanışmış, öğlen ne yemiş saat kaçta mçmış. Stalklarken hep bunları öğrenmen gerek. İyi bir stalkerın özelliği budur. Gizli ve sinsi takip.

Engeli bas hepsine. Birsey olmaz. Onlarda profili acik yapmasinlar:KK53:

Ben telefonu elime alirim ondan ona, ondan ona alt ust ederim herkesi.

Aynen oda dogru! Evet bende her serefinde alt ust ederim ustumuze yoktur sanirim hepsini takip etmek:D asla bakmicam bile profillerine o derece dersimi aldim

Stalklamak = gizlice takip etmek. Ne zaman nereye gitmiş, FB' unda kaç kişi var, anası babası kaç senesinde tanışmış, öğlen ne yemiş saat kaçta mçmış. Stalklarken hep bunları öğrenmen gerek. İyi bir stalkerın özelliği budur. Gizli ve sinsi takip.
Vayy anasini sayin seyirciler :KK53:allahtan benim oyle sosyal zirtlar la isim yok :işsiz:katil olurdum :KK70:

:D :D
Evet arkadaslar bende bu zamana kadar cok iyi ve sinsi bir takipciydim butun semtin.
Simdi tek fark gizli degilim, aptalligima hafif gulumsuyorum simdi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X