Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stalklamak = gizlice takip etmek. Ne zaman nereye gitmiş, FB' unda kaç kişi var, anası babası kaç senesinde tanışmış, öğlen ne yemiş saat kaçta mçmış. Stalklarken hep bunları öğrenmen gerek. İyi bir stalkerın özelliği budur. Gizli ve sinsi takip.
Beni sinsice takip edenleri fururdum daanaa micmaya kadar tovbe tovbe
![]()
Off evet aynı şey benim de başıma gelmişti.
Hemde eski sevgilimin, yeni sevgilisine bakmıştım
Çok saçma ya niye görüyolarsa ne gerek var yani?![]()
Insanin basina ne gelirse meraktan gelir iste sekerimöyle deme nanelimon sinsi dedigime sadece merak ve issiz gucsuzluk![]()
O değilde kim neyi göruyormuş anlamadım ki ben herkese bakıyodumonlar nereden göruyo benim kime baktıgımı. Gidip bide onlar kime bakıyomuş ona bakıyim
![]()
Insanin basina ne gelirse meraktan gelir iste sekerim![]()
Ayy bende bakiyodum peehh pohh bakarım artik bi tarafkarini kaldiramam kimsenindiger sayfalarda birisi aciklamisti orda resimli :)) 24 saat icinde kaybolan resim paylastiginda biri ve sen buna bastiginda o kisi senin baktigini görebiliyor sadece.. Aklima geldikce uzuluyorum:)...
Kiz allahtan sen sildin pembemO değilde kim neyi göruyormuş anlamadım ki ben herkese bakıyodumonlar nereden göruyo benim kime baktıgımı. Gidip bide onlar kime bakıyomuş ona bakıyim
![]()
Bende çok merak ederim kim olursa olsun didik didik bakarım herşeyine.Gecmis olsun
Off of icime ökuz oturdu dun geceden beri duruyor.. birde yeni haberim oluyor böyle birseyden ona kiziyorum. Keske daha önceden haberim olsaydi, o erkeklere ilgi duymadigim halde sirf ayni mahalledeyiz diye merakimdan bakiyordum öyle
Degilmi ne gerek var...
Ayy sildim bacım sildimKiz allahtan sen sildin pembemkim kime bakiyor belli degil
Kiz yoksa silmedin mi daha![]()
Ayy bende bakiyodum peehh pohh bakarım artik bi tarafkarini kaldiramam kimsenin![]()
Saka bi yana gercekten uzak durmak lazim...benim hic biri yookk ohhh rahatimmAynen ama sadece merak yani dedikodu yapmam pek derslere odaklanamayinca gidip baska seylere bakiyorum( ne geldiyse basima sosyal medyadan geldi
Iyi yaptin tatlim, ayy ne me lazimmAyy sildim bacım sildimdedim tarayıcıdan açıyım bakıyım
ama bisey anlamıyom vallaha kimin kime baktıgı belli değil
![]()
Bende çok merak ederim kim olursa olsun didik didik bakarım herşeyine.
Ama aldım ağzımın payını artık hikayeler bölümüne dokunmuyorum bile
Takma sende unutulur boşver. Olmadı kuzenim bakmış dersin![]()
Saka bi yana gercekten uzak durmak lazim...benim hic biri yookk ohhh rahatimmbi watsap oda zaten pek mihim degil
![]()
Neyseki biran önce sildim o uygulamayıBen hepsininkini kaldirdim malesef cokpembix...
Iyi yaptin tatlim, ayy ne me lazimminsan paranoyak olur yaw kim bakti etti diye
![]()
Stalklamak bir sanattır.Stalklamak = gizlice takip etmek. Ne zaman nereye gitmiş, FB' unda kaç kişi var, anası babası kaç senesinde tanışmış, öğlen ne yemiş saat kaçta mçmış. Stalklarken hep bunları öğrenmen gerek. İyi bir stalkerın özelliği budur. Gizli ve sinsi takip.