• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezillik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off evet aynı şey benim de başıma gelmişti.
Hemde eski sevgilimin, yeni sevgilisine bakmıştım :bicak:
Çok saçma ya niye görüyolarsa ne gerek var yani? :işsiz:

Stalklamak = gizlice takip etmek. Ne zaman nereye gitmiş, FB' unda kaç kişi var, anası babası kaç senesinde tanışmış, öğlen ne yemiş saat kaçta mçmış. Stalklarken hep bunları öğrenmen gerek. İyi bir stalkerın özelliği budur. Gizli ve sinsi takip.

O zaman adını yeni bulmuşlar ezelden beri olan şeyin :)

O değilde kim neyi göruyormuş anlamadım ki ben herkese bakıyodum :D onlar nereden göruyo benim kime baktıgımı. Gidip bide onlar kime bakıyomuş ona bakıyim :D

Off evet aynı şey benim de başıma gelmişti.
Hemde eski sevgilimin, yeni sevgilisine bakmıştım :bicak:
Çok saçma ya niye görüyolarsa ne gerek var yani? :işsiz:

Gecmis olsun:(
Off of icime ökuz oturdu dun geceden beri duruyor.. birde yeni haberim oluyor böyle birseyden ona kiziyorum. Keske daha önceden haberim olsaydi, o erkeklere ilgi duymadigim halde sirf ayni mahalledeyiz diye merakimdan bakiyordum öyle
Degilmi ne gerek var...

O değilde kim neyi göruyormuş anlamadım ki ben herkese bakıyodum :KK70: onlar nereden göruyo benim kime baktıgımı. Gidip bide onlar kime bakıyomuş ona bakıyim :KK70:

diger sayfalarda birisi aciklamisti orda resimli :)) 24 saat icinde kaybolan resim paylastiginda biri ve sen buna bastiginda o kisi senin baktigini görebiliyor sadece.. Aklima geldikce uzuluyorum:)...

diger sayfalarda birisi aciklamisti orda resimli :)) 24 saat icinde kaybolan resim paylastiginda biri ve sen buna bastiginda o kisi senin baktigini görebiliyor sadece.. Aklima geldikce uzuluyorum:)...
Ayy bende bakiyodum peehh pohh bakarım artik bi tarafkarini kaldiramam kimsenin :D

O değilde kim neyi göruyormuş anlamadım ki ben herkese bakıyodum :KK70: onlar nereden göruyo benim kime baktıgımı. Gidip bide onlar kime bakıyomuş ona bakıyim :KK70:
Kiz allahtan sen sildin pembem :KK70:kim kime bakiyor belli degil:KK48:
Kiz yoksa silmedin mi daha:olamaz:

Gecmis olsun:KK43:
Off of icime ökuz oturdu dun geceden beri duruyor.. birde yeni haberim oluyor böyle birseyden ona kiziyorum. Keske daha önceden haberim olsaydi, o erkeklere ilgi duymadigim halde sirf ayni mahalledeyiz diye merakimdan bakiyordum öyle
Degilmi ne gerek var...
Bende çok merak ederim kim olursa olsun didik didik bakarım herşeyine.
Ama aldım ağzımın payını artık hikayeler bölümüne dokunmuyorum bile :D
Takma sende unutulur boşver. Olmadı kuzenim bakmış dersin :olamaz:

Aynen ama sadece merak yani dedikodu yapmam pek derslere odaklanamayinca gidip baska seylere bakiyorum :KK43:( ne geldiyse basima sosyal medyadan geldi
Saka bi yana gercekten uzak durmak lazim...benim hic biri yookk ohhh rahatimm:halay:bi watsap oda zaten pek mihim degil:KK76:

Bende çok merak ederim kim olursa olsun didik didik bakarım herşeyine.
Ama aldım ağzımın payını artık hikayeler bölümüne dokunmuyorum bile :KK70:
Takma sende unutulur boşver. Olmadı kuzenim bakmış dersin :olamaz:

aynen bende simdi asla :D ben mesela eski olan iliskime de bakarim, kizlara da bakmis olabilirim onu da gectim ama yasitim olan erkeklere bakmak ve bunlarin arkadsas olmasi beni uzuyor, cunku öyle bir niyetim ve onlara karsi ilgim yok bosu bosuna yanlis anlasildim öylece. takmamaya calisicam:((

Stalklamak = gizlice takip etmek. Ne zaman nereye gitmiş, FB' unda kaç kişi var, anası babası kaç senesinde tanışmış, öğlen ne yemiş saat kaçta mçmış. Stalklarken hep bunları öğrenmen gerek. İyi bir stalkerın özelliği budur. Gizli ve sinsi takip.
Stalklamak bir sanattır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X