• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🎀Kasım ve Aralık🎀zayıflama sürecim

Kilo milo veremiyorum bu aralar yine

Eklentiler

• IMG_20221114_102027.webp
    IMG_20221114_102027.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 45
Canımsın 😘 boy kilo ile mutluluğun alakası yok ama Allah kaderini güzel yazsın tabi kendini nasıl iyi hissediyorsan o kiloda olursun inşallah ama dedim ya boyla kiloyla mutluluk olsa ohooo 😅 kader güzel olacak kader :)
😘 Amin tesekkkurler. Kaderimiz de güzeldir insaallah. 😃 Sen beni zayiflat, ben seni fat🤭 Tövbe tövbe olmaz ya.

😘 Amin tesekkkurler. Kaderimiz de güzeldir insaallah. 😃 Sen beni zayiflat, ben seni fat🤭 Tövbe tövbe olmaz ya.

Kilo vermek çok kolay bir şey bunu olumla😇 formülü şu günde 2 öğün beslen, bol hakaret et, 2 litre su ve yemeklerden sonra ( toplamda 2 adet ) sade Türk kahvesi iç. Metabolizmayı acayip hızlandırıyor, lavaboya ne kadar çok çıkarsan o kadar kilo verirsin tuvaletini asla tutma. Gün içinde karnını hamile gibi sev ( bu bağırsakları çalıştırıyor daha hızlı çıkıyorsun tuvalete) Canın bir şey çekince önce su iç bir bardak. Böyle çok zayıflattım insanları umarım sizde zayıflarsınız 😘

Kilo vermek çok kolay bir şey bunu olumla😇 formülü şu günde 2 öğün beslen, bol hakaret et, 2 litre su ve yemeklerden sonra ( toplamda 2 adet ) sade Türk kahvesi iç. Metabolizmayı acayip hızlandırıyor, lavaboya ne kadar çok çıkarsan o kadar kilo verirsin tuvaletini asla tutma. Gün içinde karnını hamile gibi sev ( bu bağırsakları çalıştırıyor daha hızlı çıkıyorsun tuvalete) Canın bir şey çekince önce su iç bir bardak. Böyle çok zayıflattım insanları umarım sizde zayıflarsınız 😘
Tesekkur ederim. Emegine saglik❤️❤️ tavsiyelerini, karnım dahil kesfetmistim🤭🤭 yalniZ Türk kahvesini aç-tok özellikle dikkat etmiyordum. Yemeklerden sonra tercih edeyim. Çok sağol 😘😘

Selam günlük; dün çok iyi geçmisti. Hatasiz yaptim günler sonra ama yine gram gitmedi, ben de bu sabah; 2 muffin 🧁🧁 1 sucuklu kasarli tost, 1 simit vs kahvalti yaptim. Ooh iyi yaptim:KK9::KK9:

Back
X