• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar benim adetim 6.günü 2 gündür adetim gelmiyor şeffaf akıntı geliyor ovulasyon testi yaptım. Bu şekil çıktı yumurtlama olabilir mi ki

Eklentiler

• 1877320-64c0b092068ebde72c33e229e5cd4317.webp
    1877320-64c0b092068ebde72c33e229e5cd4317.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 31
Kız benim folikasit var ilk zamanlar içiyordum baktım gebelik olmuyor. Bıraktım. Ancak şimdi özele başladım. Ben de PCOS var Matofin verdi, yumurtayı kaliteliştirmemiz lazım dedi. Acaba sen o ilacı biliyormusun şeker hastalarının ilacıymış:eek:
Yurtdışında yaşıyorum ben Tr de olan ilacları bilmiyorum burada valla hasta oluyor insan serum takmıyorlar hastaneye yatıyorsun öyle duruyon 😂😂😂 kan idrar iyi mi cıkıyon buradakiler bağışıklık sistemini kendi kendine bırakıyorumuş burdakiler manyak yeni doğan bebek bile dışarda bebek arabasında uyuyor sağlıklıymış çocuklar sokakta bebek arabalarında uyuyor 😂😂😂 biz kat kat giydirip yatağın içine üzerine de bataniye 😂😂😂😂

Arkadaşlar benim adetim 6.günü 2 gündür adetim gelmiyor şeffaf akıntı geliyor ovulasyon testi yaptım. Bu şekil çıktı yumurtlama olabilir mi ki
Hrmen hemen ayni koyulukta gibi gözüküyor cnm olabilir bence degerlrndr ama ovu yapmaya da drvam et bence

🙏🏻EYLÜL “de ANNE🙏🏻

Fit mutlu anne Fit mutlu anne - 🍀BAT (14 ) Eylül 🍀

D Denizyildizi_444 -🍀BAT (3/4) Eylül 🍀

@Gul45masal - 🍀BAT (12)Eylül 🍀

@Mucizeminik - 🍀BAT (9) Eylül 🍀

@Vbsb - 🍀BAT (1) Eylül 🍀

@galaksidebirbalik - 🍀BAT (4) Eylül 🍀

@Mervenur11 - 🍀BAT (5) Eylül 🍀:dua::dua:

@Canan_mehtap -🍀BAT (31) Ağustos🍀

PeLushbaby PeLushbaby - 🍀BAT (21) Eylül 🍀

Zerdem2016 Zerdem2016 -🍀BAT (7) Eylül 🍀

Martilikiz07 Martilikiz07 -🍀BAT (9) Eylül 🍀

Nrarslnn Nrarslnn 🍀BAT (17) Eylül 🍀

@cgokce 🍀BAT (6) Eylül 🍀

@Guzideaslan 🍀BAT (17) Eylül 🍀

❤Sonundaaa❤
ALLAHIM sen burda yazılan veya yazılmayan.. isteyen herkesin kucağını doldur :dua::dua:

Back
X