• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla kuzum yeri geldi mutsuzluktan eve sığmadı hep güldürdüm neşelendirdim.. bir sürü C vitamininden ut pekmeze fındık fıstık hani sorun yoksa biz sağlıklı besleniyormuşuz gibi hissettirdim aklından çıkarsın diye.. onunlada konuştum bak canım bu ay içimde bir his var dedim.. öğlen iş yerinde pik görünce msj attım.. herşey normal.. sonra sen yorgunum de uyu.. kızdığım nokta bu.. tek ümidim bir saat sonra pik çıkması :dua:
Spermde nasıl bır sorun var?

DOktor bu sonuca ne soledı canım ben jıc bılmedıgım ıcın soruyorıö
3 aylık ilaç tedavisi verdi.. biz 1 ayını geride bıraktık.. önümüzde 2 ay var.. 2 ay sonra birdaha test yapacaz.. eğer ilerleme yoksa tüp bebek yaptırabilirsiniz dedi.. ama tüp bebekte de ileri hız %1 olduğu için şans vermiyorlarmış

3 aylık ilaç tedavisi verdi.. biz 1 ayını geride bıraktık.. önümüzde 2 ay var.. 2 ay sonra birdaha test yapacaz.. eğer ilerleme yoksa tüp bebek yaptırabilirsiniz dedi.. ama tüp bebekte de ileri hız %1 olduğu için şans vermiyorlarmış
Tup bebek bence olur anım hıc olmazsa sonucta sperm var hıc yok degıl

Bence dogal yoldan hamıle kalacaksın sadece bu kadar uzulme stres yapma
çok zor canım bu sonuçlarla.. zaten bu sonuçlarla hamile kalanlar genellikle sperm kalitesizliğinden düşürüyor.. ama kısmet... İnşallah... bakalım 2 ay sonra tahlillerde ilerleme olursa direk aşılama istiyecem doktordan

çok zor canım bu sonuçlarla.. zaten bu sonuçlarla hamile kalanlar genellikle sperm kalitesizliğinden düşürüyor.. ama kısmet... İnşallah... bakalım 2 ay sonra tahlillerde ilerleme olursa direk aşılama istiyecem doktordan
Yanı dıyorumya mutlaka bebek sahıbı olmanın bır yolu var artık hıc olmadı mutlaka olabılırsınız,hıc spermı olmayanlar oluyor amelıyatla sperm bulmaya calısıyorlar

Yanı dıyorumya mutlaka bebek sahıbı olmanın bır yolu var artık hıc olmadı mutlaka olabılırsınız,hıc spermı olmayanlar oluyor amelıyatla sperm bulmaya calısıyorlar
orası öyle.. ama artık iş ticarete dönmüş ya.. çevremde şuan iş yerimde 3 kadın tüp bebek yaptırdı 3de tutmadı.. yani moral yüksek tutuodm ne oldu bilmiyorum.. yarım saat kaldı ovulasyon yapcam umarm moralim yerine gelir

Kızlarrrrrrrrr... Aklımı kaçıracam... Dün yaptığm testten daha net daha koyu... İnanamıyorum... Pik var.. Şuan sevinçten ağlıyorum

Eklentiler

• IMG_20190827_121114.webp
    IMG_20190827_121114.webp
    77,3 KB · Görüntüleme: 38
Back
X