• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar benimde bat 4 eylül bebeğimi beklememinde 23.ayı tek sıkıntım sol tüpümde tıkanıklık olması onun dışında hiç sorun yok bu ay umudum yok çünkü yumurta solda oluştu yine de bir umut bekliyeceğim güzel haberlerimizi tek tek alırız inşallah :dua: :dua: :dua: :dua:
İnşallah cnm ALLAH BÜYÜK bende çok umut ettim bu ay ama yok 😔

Merhaba hanımlar benimde bat 4 eylül bebeğimi beklememinde 23.ayı tek sıkıntım sol tüpümde tıkanıklık olması onun dışında hiç sorun yok bu ay umudum yok çünkü yumurta solda oluştu yine de bir umut bekliyeceğim güzel haberlerimizi tek tek alırız inşallah :dua: :dua: :dua: :dua:
Aminn İNŞALLAH 🙏🏻❤️🤰🏼❤️🤰🏼😂

BAT YAZALIM ARKADAŞLAR KATILMAK İSTEYEN YAZSIN LİSTEYİ HAZIRLIYORUM ❤️💕❤️💕❤️💕🥰. GELSİNNN EYLÜL BEBİŞLERİİ. 🥰🙏🏻 🤰🏼❤️🤰🏼 🙏🏻

Merhabalar bat 9eylul bende bu ay ılk basladım calısmaya daha dogrusu gecen hafta basladım yumurtlama gunum takvımde 24agustos gosterıyor

Merhabalar bat 9eylul bende bu ay ılk basladım calısmaya daha dogrusu gecen hafta basladım yumurtlama gunum takvımde 24agustos gosterıyor
Benim karışık cok cnm bu ay nasıl olacak
Bilmiyorum kimyasal yaşadım bu ay 11gun gecikti dın kanam oldu bugün cok yogun geliyor nasıl yapsam bilemedim 😞😞inşallah bebişin seninledir 🙏🏻🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼❤️

Benim karışık cok cnm bu ay nasıl olacak
Bilmiyorum kimyasal yaşadım bu ay 11gun gecikti dın kanam oldu bugün cok yogun geliyor nasıl yapsam bilemedim 😞😞inşallah bebişin seninledir 🙏🏻🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼
Kanda niye baktırmadın ki belki bir şey yaparlardı. Adet ne zaman olduysan onu sayacan 1 diye canım, adet olduğun gün önemli.

Kızlar benım yumurtlama gunum bır takvımde farklı baska takvımde farklı ben nasıl ne zaman ılıskıye gırxem bılmıyorum doktor gun asırı demıstı ayrıca ılk denememız bu ay ,bırde ılıskıden sonra hemen ayaga kalkıorum ve ıc camasırım olece ıslanıyor akıyor spermler neler yapmalıyım

Hemen hemen aynı durumdayz snrm canım bizde 15 aydır deniyoruz 5 yaşında bi kızımız var ve normal yolla olmuştu 3. Dememizde şu an Bayadır çabalıyoruz yok.. Üzülüyor Insan ama anlayan kişi sayısı bi elin parmağını geçmez insAllah nasibimizde vardır Rabbim hayirlisindan nasip etsin insAllah ilaç ne kullandın klomen çatlatma falan mi ben bu ay ilk denicem bklm dün başladım içmeye insAllah şifa olur nasip olur
Klomen estrofem bir kac tane daha Bı sey kullandım isimleri aklımda yok klomen kist yaptı bnde etkisi olmadı sonra oluruna bıraktık 1.5 yıl oldu bu daha ki ay yine gideceğim Dr a

Back
X