Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimki bi gün benden habersiz doktora gidiyo o dönem 3-4 aylık evliyiz çocuk istemiyoruz varikosel diyolar beni aradı falan neyse test şu bu 1 hafta içinde ameliyat oldu sperm testi ultrason çekilmişti başka doktorada gittik aynı cevapları almıştık. sonra 4. ay kendi doktorumuza test verdik düzelme başlamıştı yaz tatiliydi il dışında başkasına gittik teyit etti o da 7. ay yine kendi doktorumuz artı doçent ve üni hast. aynı testlere birde hormon eklediler temiz çıktı allahtan yani bizde sorun belli tedaviler belli
varikossel ameliyatı sonrası düzelmeler oluyor zaten.. ama bizde oda yok anlamadm gitti.. valla canım sana bişey diyim mi..
vakit kaybetmeden sen gizlice git rahim filmi çektir... valla bak.. kız maşallah %72 olmuş.. kaçırma bu fırsatı vakitte kaybetme

varikossel ameliyatı sonrası düzelmeler oluyor zaten.. ama bizde oda yok anlamadm gitti.. valla canım sana bişey diyim mi..
vakit kaybetmeden sen gizlice git rahim filmi çektir... valla bak.. kız maşallah %72 olmuş.. kaçırma bu fırsatı vakitte kaybetme
düzelme kadar düşme ihtimalide vardı kız ne çok ağladım gizli gizli . eşim hayatta salmaz beni 2 dk ulaşamasa bişey mi oldu diye iş yerime kadar gelir :KK70: :KK70: belki sizde tüplerle ilgili bişeyler vardır sperm sayısı kaçtı

habere bakın kızlar :( bu kadını öldürmek istiorum... Ellerin kırılsın ya :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

PeLushbaby PeLushbaby kız koş koş... kızlar ceza aldı...
kızceler gitti :KK43: :KK43:

AKREPPPPPPPPPPPPPPPPP... DİDOŞŞŞ... BÜŞRAAAA BENİ GÖRÜYORSANIZ HEMENCECİK DÖNÜN... RUHUNUZ BURDA YAŞIYOR... MAPUSA BENİ ALMADILAR TEMİZ ÇAMAŞIR GETİREMEDİM :KK43:
Dur ben deneyeyim bi şansımı, tontiğim ya belki beni alırlar :21: :21: Zorluyoruuuum :kızgın: Almıyorlar :işsiz:

habere bakın kızlar :KK43: bu kadını öldürmek istiorum... Ellerin kırılsın ya :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
Şimdi ben buna küfür edince bana günah yazılıyor dimi????

habere bakın kızlar :KK43: bu kadını öldürmek istiorum... Ellerin kırılsın ya :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
ya allah aşkına biz çocuk sahibi olmak için nelerle uğraşıyoruz pislik kadın yaa.. allah kahretsin onu

Şimdi ben buna küfür edince bana günah yazılıyor dimi????
yazılmaz ama sen buraya yazma.. yoksa senide kızların yanına gönderirler mapusa :KK43:

ya allah aşkına biz çocuk sahibi olmak için nelerle uğraşıyoruz pislik kadın yaa.. allah kahretsin onu
kesinlikle.. hergün dualar yöntemler ovulasyonlar.. neler neler yapıyoruz onların yerinde olmak için.. Allah ıslah etsin diecemde.. bildiğin caniii.. katil... :sinirli: :sinirli: :sinirli:

ayyy tutacan kafasını duvarta sürtecen kıvılcım çıkarana kadar :KK62::KK62: benim eltim yok, 3 görümcem var... 1i sinsi arkadan iş çevirir ama bulaşmaya cesaret edemes.. öteki yorumsuz..ama büyük olan kaynanamla yarış halinde :KK70:
Valla bende görümceyim övmeyeyim kendimi melek gibiyim:dua: otür insanlarla hiç muhatap olmam zaten eşim hadlerini bildiriyor. Zaten onlardan bahsederek sinirleri bozmak istemiyorum.

Yooo Zerdo ben sana kıyamam o sana kurban olsun aman aman
hahaha ayy :D sabah sabah güldürdün kız beni..
Rabbim eşinle huzurunu bozmasın.. gerçekten bu tür insanlar uzak olsun hepimizden ya.. işleri güçleri yok elalem ile uğraşıorlar hayret bişey

Back
X