• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzzzz, belli olmaya başladı mı kiiii? Cinsiyet ne zaman öğreneceksin?
5aylık sanki cinsiyete var kuzum daha ama arada seirme hissediyorum ben ya bilemedim 😐😐 bebiş mi die akşam tekrarlda ard arda gaz sancısı olsa anların damar vea vs ama bence bebiş gerci küçük daha ama 😂 hamile kalma derdi biti şimdi tepişti mi uyudu mu derdi var 🙏🏻❤️❤️❤️❤️

5aylık sanki cinsiyete var kuzum daha ama arada seirme hissediyorum ben ya bilemedim 😐😐 bebiş mi die akşam tekrarlda ard arda gaz sancısı olsa anların damar vea vs ama bence bebiş gerci küçük daha ama 😂 hamile kalma derdi biti şimdi tepişti mi uyudu mu derdi var 🙏🏻❤❤❤❤
Oyyy yerimmmmmmmmmmm :KK200: :KK200: :KK200: pelush dua et kız bize, allah bizlere de nasip etsin inşallah birlikte büyütelim :anne: cinsiyeti öğrenince yaz mutlaka kuzum ama ben erkek hissediyorum senden :oops:

Oyyy yerimmmmmmmmmmm :KK200: :KK200: :KK200: pelush dua et kız bize, allah bizlere de nasip etsin inşallah birlikte büyütelim :anne: cinsiyeti öğrenince yaz mutlaka kuzum ama ben erkek hissediyorum senden :oops:
İnşallah kuzum RABBİM kimseyin kucağını boş bırakmasın rn yakın zaman da hayırlı haberler alalım inşallah 🙏🏻🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰herkez öyle diyor erkek die ama bende biraz erkek hissediyorum aslında 😂😂😂

Back
X