• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bugün aşırı akıntım oldu, şeffaf yapışkan... Hatta regl oldum sandm lavaboya koştm, baktm akıntım var o zaman desm bugünde test yapcam.. Daha koyu çıktı yumurtlama günüm ama herif sün uyudu bugünde tık yok yorgunmuş.. Üstelik yıllık izinde.. Bütün gün evde :mad:
Hani yazmıştınya eşimin sperm ilerleme haraketi %1 diye bunu silikleştiği yani çatladığı gün değerlendirirsen daha iyi olur bence😊

Evet canım bugün aşırı akıntım oldu, şeffaf yapışkan... Hatta regl oldum sandm lavaboya koştm, baktm akıntım var o zaman desm bugünde test yapcam.. Daha koyu çıktı yumurtlama günüm ama herif sün uyudu bugünde tık yok yorgunmuş.. Üstelik yıllık izinde.. Bütün gün evde :mad:
Doverek kaldır

Sakın benm dün yaptığım hatayı yapma valla bacım.. Bekle... Pusuda bekle ve avını yakala :rolleyes: :rolleyes:
Hahaha sinyali verdim gitmeden bekliyorum gelsin artık kedi gibiyiz 😂😂bundan 3gun once adetliyken sarılıyor bana bende cnm sıkın dokunma dedim 3gun sonra geleceksin diyor 😂😂😂😂

Bizimkiler denk gelmiyor cnm o yüzden kedi gibi nerde bulursak mutvak banyo salon artık neresi olursa boş bulduğun an saldırıya geç Zerdem2016 Zerdem2016 😂😂😂😂😂😂:halay::KK76:😂😂😂😂
Valla öyleeeeeee :D hele bennn.. Eşim normalde şehir dışında çalışıyor bir aydır evde.. Adam eve büyük iştahla gelirdi şimdi 1 ayda alıştı öküz :D dedim trip atarm 10 sene göremezsin.. Baktım sıvıştı hemen :D

Back
X