• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senın adete cok az kaldı dıyorumya ben ılk hamılelıkte hemen gıttım dus aldım sımdıde ole yapıyorum hepsı akıtor ama napayımm bencr onun tabıkı faydası vardır ama ole olunca ınsan strese gırıyor sımdı ılk afet tarıhı senınkı ınsallah olmazsında adet kutlarız senınkını sonrada bızı ınsallah
ya geçen ay zerdoylada konuşurken benim yatak ilişkimi zedeledi resmen sıkı ovulasyon takibi.Ben Birşeyleri isteyerek yapmaktan yanayım.böyle görev gibi olunca eee teste göre yapmanda lazım tam günü o zaman birbirimize bakıp gülüyoz artık o bana diyo hadi geç yatağa ben ona :) başka zaman bana öle derse parçalarım o adamı ama mecbur susuyon .O yüzden rahat olcam...

ya geçen ay zerdoylada konuşurken benim yatak ilişkimi zedeledi resmen sıkı ovulasyon takibi.Ben Birşeyleri isteyerek yapmaktan yanayım.böyle görev gibi olunca eee teste göre yapmanda lazım tam günü o zaman birbirimize bakıp gülüyoz artık o bana diyo hadi geç yatağa ben ona :) başka zaman bana öle derse parçalarım o adamı ama mecbur susuyon .O yüzden rahat olcam...
Bence sartlanınxa olmuyo gıbı ama olana oluyo ıste ınsan bole oluncs napacagını bılemıyor bız en ıyısı akısına bıraklım becerebılırsek

valla geçen ay ben yumurtlama döneminde bir başladı kasık ağrısı mide bulantısı regli bitti hala devam etti.Bu ayki ymurtlama zamanıma kadar .Şimdide hiçbir belirti yok.zaten sırf stresten 4 günde geç oldum malum.Şimdi hiç regliyi bile beklemiyorum.Kısmet artık.Gebe kalmayıda beklemiyom kalmamayıda.şu ovulasyon gerçekten insanı gereksiz umutlandırıyor.Herşeyi denedik kaçırmadık.Dedikleri gibi yaptık tmm kesin kaldık olayı oluyo.Ben geçen aydan iyi ders aldım şimdi rahatım birdaha ki ay dahada rahat olurum inşallah... Valla herkese duam önce sizlere çok bekleyenlere sonra bana :) Malum 8 kasımda kandil.Bol bol biribirimize dua etcez artık napalım.Elimizden başka birşey gelmez...
Amin canım ınsallahh kesınlıkle bende suan o moddayım ovulasyonu takıp edıyorum kesın tutar gıvı dusunuyorum ama olmayınca olmuyo ıste hakkımızda hepımızın hayırlısı neyse o olsun 8kasım kandıl oldugunu bılmıyordum trsekkut ederım soledıgın ıcın bol bol dua edıcem hepınıze

Bence sartlanınxa olmuyo gıbı ama olana oluyo ıste ınsan bole oluncs napacagını bılemıyor bız en ıyısı akısına bıraklım becerebılırsek
olana oluyor değil canım işte Allah nasip edince oluyor.İstediğin kadar yırt kendini.İstediğin kadar uy kuralına kitabına bak gebe kalıyorsun kimyasal oluyor ve bitiyo herşey.Sen yaşadın bunu.Olumlu yada olumsuz herşeye hazırlıklı olucaz ve umut kaybetmek yok.Sadece gereksiz ümide kapılmıycaz takdir ilahi diycez hepsi bu

olana oluyor değil canım işte Allah nasip edince oluyor.İstediğin kadar yırt kendini.İstediğin kadar uy kuralına kitabına bak gebe kalıyorsun kimyasal oluyor ve bitiyo herşey.Sen yaşadın bunu.Olumlu yada olumsuz herşeye hazırlıklı olucaz ve umut kaybetmek yok.Sadece gereksiz ümide kapılmıycaz takdir ilahi diycez hepsi bu
Cok dgoru dıyosun kuzummm

Hashahah aynen zevkle yapılan bebekler tatlı oluyormuş 😂😂

Yok yok :(

Eklentiler

• IMG-20191104-WA0011.webp
    IMG-20191104-WA0011.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 34
Back
X