- 20 Aralık 2018
- 1.206
- 1.920
- 63
- 38
- Konu Sahibi PeLushbaby
- #16.841
teşekkür ederim kuzucummm.Sağlıkla gelir inşalllah hepinizin bebişleri... valla nerde okursam okuyayım ordaki topiğe burdaki topiğe saldırmanın alemi yok her gebelik belirtisi adet belirtisi gibiymiş kadınların %90 ında kısmet artık.hiç acelem yok . şükür sağlıklıyız iyiyiz ya Rabbim isterse evladımızda olur istemezse oda yok ...dur yolma ben anlatcambenim o ay 7 ilişkim olmuştu adet bittiğinde eşim askerdeydi 3 gün sonra döndü kendi evimize geçtik ettik derken adet bitiminin 5. günü ilk ilişki oldu ben bat a 10 kala biraz şüphelenmeye başladım şiddetli adet ağrılarım olurdu olmadı o ay sadece batma oldu iğne gibi ince ince arada. bata 6 kala saatlerce aralıksız sağ kasığıma iğne batırdılar sanki ilk testi o gün yaptım ama çıkmadı bat a 4 kala çıktı. diğer belirtilerim göğüslerim ağrıyodu adetteki gibi. belim sırtım kemiklerim ağrıyodu sanki adette öyle olmam. adet ağrım yoktu sürekli batmalar karıncalanmalar oluyodu kasıklarımda. bide günün belli saatlerinde kafamı zor dik tutacak kadar bi uyku bastırıp geçiyodu. o batmalar bat tarihinden sonra adet ağrısı gibi olmaya başladı bende
kızımda da doktor yasaklamıştı düşük riskin var dedi ben 4. aydan sonra başka doktora gittim onada söledik böle böle diye yok ya ne düşüğü dedi yasak falan yok napıyo bu adam kaç aydır dedi