• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah o günleri görebiliriz. ben çok tedirginim yarın 13:30 da randevum var. ilk kez gidicem kalbide duyabiliriz inş. bi önceki kürtaj olmuştum o yüzden çok stresliyim
Amin inşallah kuzum duyacağız kötü düşünme sskın stres yapma herşey iyi olacak inşallah 🙏🏻❤️❤️❤️

Ben burdayım canım, yoğunluktan giremedim en başlarda sonra birde çok girince daha çok kafaya takıyorum diye bakmamıştım açıkcası merak ettim ama güzel haberler alanlar var mı diye ben hala alamadım 😂

Ben burdayım canım, yoğunluktan giremedim en başlarda sonra birde çok girince daha çok kafaya takıyorum diye bakmamıştım açıkcası merak ettim ama güzel haberler alanlar var mı diye ben hala alamadım 😂
Var var uzaklaşmak daha iyi oluyor kuzum biraz kendini dinlemek iyi geliyor insana zaten insan surekli giremez ev çocuk yemek temizlik derken biliyon gun çabucak geciyor

Günaydınlar🥰🥰🥰 geçen ay 33. Günümde regl olmuştum bugun 33. Gün ancak benim regl düzensiz 39 da olduğu olmuştu beklemedeyim. Dün karnım ağırıdı hafif sanırım bu ayda yok😌
İnşallah vardır kuzum bekle az daha bakalım cok sesz krup evet 😂 @maalo dediği gibi

Kızlar günaydın. Nasılsınız. Ben biliyonuz geçen hafta cuma gebe olduğumu öğrendim sigaragı bıraktım ogün bugündür wc ye gidemiyorum lavma yapıyım mı birkere birşey olurmu 4 aylık gebe gibi karnım

Back
X