Canım sana güzel bir sürpriz görünüyor, uzun süredir dargın olduğun biri var görünüyor sanırım onunla barışacaksın, bu aralar biraz mutsuzluk yaşayabilirsin ya da kötü bir haber alabilirsin ama bunun tam tersi de olabilir ki inşallah tersi olur, hayatında biri var mı bilmiyorum ama eğer varsa pek sözünde duran bir insan değil gibi ve bu aralar sana verdiği sözleri de tutmuyor gibi, çektiğin sıkıntılar son bulacak ama yine sıkıntılı zaman geçirsen bile yakınların hemen yardımına koşuyor, yakın bir zamanda sevindirici bir telefon haberi alacaksın, çok istediğin bir şey için artık ümidini kaybetmek üzeresin ama bu konuda negatif düşünme bol bol dua et inşallah gerçekleşir ve hiç istemediğin halde birinden borç istemek zorunda kalabilirsin ya da biri senden borç isteyebilir birde bu aralar küçük bir hastalık atlatabilirsin dikkat et canım :))
Canim kafan cok karsimis sen bu aralar ne istediğini bilmiyorsun ya o kadar çok Dilek ve yıldız var ki falında duaların kabulolurmu onu bilemem ama istekler artık yönünü şaşmış tam bi karar ver bi erkek var falda ve onu sırtından bıçaklayan bi başka erkek var düşmanı zarar vericek bu erkek her kimse ve sen o erkeğe çok yakınsın üzülmesini istemiyorsun Canim yeni bi ortama girmişsin çok yılan ve dedikoducu var burada dikkat et Canim gözleri senin üzerinde sana yaklaşmaya çalışıyorlar zarar vermeye o ortamda durma değiştir derim ben çok iki yüzlüler sen çok kısa sürede güzel bi haber alicaksin baya mutlu olucaksin istediğin bi şey olucak ama yol var bu yol sana hayır getirsin falda maymun var bu zorba bi insan dediğim dedik bi erkek seni izlemiycek ama sen iradesi yüksek birisin ona boyun bukmuyorsun
dışarıya uzun bir yola gidiceksn özecicim falın karışık cıkmış suaralar hanende karışıklıklar var krışık durumlar söz konusu ve sende öylesn kafan karışık cıkmışsın bir ev konusu sanki söz konusu olmuş ev mi almayı dşnyorsun evle ilgili durumlar mı va ryada ev alıcaksın sanki ama henüz zamanı var gbi kaplumbaga gördm kaplumbaga evdir genelde ama bu kaplumbaga ayaklarnı saklamış öylece beklyor bu zamanının brazdaha oldugunu gösteryor hareket halnde degl suan ama bu evin önnde bir insan var duran e harfli brnle kalabalık ortamda bir konuşman olucak canım bir adam var canım bir erkek sanki cok sıkıntısı var artık boğuluyor bu sıkıntılardan sende onla ilgili sıkıntılısın ama bu kişi sana elini uzatmış tut elinden gbsnden sen üzldgn icin yanaşmıyosun pek görmyorsun aynı zmnda düğün gördm bir düğüne katılıcaksın sanırım gördklerm bunlar özecicim sen bana bkıyorsun hep bende sana bakim dedim :)))) umarım begenrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?