Rica etsem falıma bakar mısınız?

canim hissetigim kadariyla yaziyorum uzun yollarin var cikicagin birbirinden farkli yollar ve bi yol daha var ama o yola sen cikmiycaksin o yoldan gelicek birini bekliyosun ve cok guzel mutlu bi haberle gelicek o yoldan bekledigin kisi uzun etekli bembeyaz bi gelin gordum falinda kuyrugu up uzun bi gelinlik ama gelin biraz yikilmis cok hayirli bi isi askiya almissiniz beklemede ama uzulecek bisey yok en kisa zamanda olucak falinda hem fil var hemde yavrusu yani yuklu zengin biri var ve cok kismetli bi bebek yani yeni evlenmis yada evlenecek birinin bebegi olucak galiba ve evlendigi kisi baya varlikli heralde senin cok haberin olucak bu donemi baya yogun gecireceksin umudu kestigin bi cok dilegin su donemde gerceklesicek cok skintili bi donem atlatmissin galiba ama rahat ol bi tedavi var burada doktora gidiyosun yada ona benzer biseye her neden gidiyosun bilemem ama cok mutlu olucaksin sonuclarin cok guzel senin yakininda bi kadin var sana cok deger veriyo duaediyo bu kadin senin icin sanki ellerini goge kaldirmis canim sen istekleri olan ama biraz mucadele eden birisin hemen olmuyo ama Allah bilir yinede ben bunlari yaziyorum ama inanmiyorum yanlis anlama kirmamak icin yazdim yanlis anlama neyse gozlere dikkatet uzerinde cok belirgin iki goz var ve hep nazarlari degiyo sana

Çook teşekkürler canım ağzına sağlık :)

Canım çevrendeki insanların gözü sende bir çoğu senin başarına imreniyor olsa da biri var ki sende olan her şeye göz dikmiş. İsminde ya da soy isminde V ya da Y harfi olan birisi bu. Ona karşı dikkatli ol. Hayatında belirsizliklerin çok olduğu bir döneme giriyorsun. Bir çok şeyde karar vermen gerekecek. Hangi yolu seçersen seç kısmetin dolup taşacak. Elinden bir miktar para çıkacak gibi görünüyor bir yakınına borç vermek zorunda kalabilirsin. Ama o borç geri dönmüyor pul olacak o para. Gelin ve damat görüyorum canım bir şeyi çok istiyor hep onun için dua ediyorsun o gerçek olacak yalnız 3 ay gibi bir süresi var. Sonrasında her şey apaydınlık oluyor zaten. Kısa kısa yolculukların olacak 2 tane bir birine yakın yere gideceksin ikisinde de ayrı ayrı kişilerden duyacağın sözler sonucunda hayatında sana yük olan kısa boylu göbekli kıvırcık saçlı bir arkadaşın ya da akraban var işittiklerinden sonra onu defedeceksin. Kaçarak uzaklaşacaksın ondan. Haneni sıkıntı kaplamış bütün. Aslında çok kısmetli birisin ama bir şey seni çembere almış. Belki enerjisi güçlü birinin nazarı değmiş olabilir. Bu zor zamanlarında isminde E veya T harfi olan birisi çok destek olacak sana. Senin isteklerine ulaşmana engel olmaya çalışanlar var. Ancak kısa süre sonra bu çemberi kırıp geçeceksin.Yaşadığın tüm sıkıntılardan kurtulacak kelebek gibi kabuk değiştirip özgür olacaksın. Çok şaşalı bir ortama gireceksin. Bol muhabbetli bol paralı bir ortam. Bu kadar görebildim canım...

Canım sana güzel bir sürpriz görünüyor, uzun süredir dargın olduğun biri var görünüyor sanırım onunla barışacaksın, bu aralar biraz mutsuzluk yaşayabilirsin ya da kötü bir haber alabilirsin ama bunun tam tersi de olabilir ki inşallah tersi olur, hayatında biri var mı bilmiyorum ama eğer varsa pek sözünde duran bir insan değil gibi ve bu aralar sana verdiği sözleri de tutmuyor gibi, çektiğin sıkıntılar son bulacak ama yine sıkıntılı zaman geçirsen bile yakınların hemen yardımına koşuyor, yakın bir zamanda sevindirici bir telefon haberi alacaksın, çok istediğin bir şey için artık ümidini kaybetmek üzeresin ama bu konuda negatif düşünme bol bol dua et inşallah gerçekleşir ve hiç istemediğin halde birinden borç istemek zorunda kalabilirsin ya da biri senden borç isteyebilir birde bu aralar küçük bir hastalık atlatabilirsin dikkat et canım :))

Sagol Canim ağzına saglık :)

Bakan çıkar mı acaba :))

Eklentiler

• $IMG_8383.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 76
  • $IMG_8384.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 75
  • $IMG_8385.webp
    22 KB · Görüntüleme: 93
  • $IMG_8386.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 91
  • $IMG_8387.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 82
  • $IMG_8388.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 87
  • $IMG_8389.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 81
  • $IMG_8390.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG_8391.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 84
  • $IMG_8393.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 71
  • $IMG_8394.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 87
  • $IMG_8395.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 67
  • $IMG_8396.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG_8397.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 79
neysee halimm o çıksın falimmmmm

Eklentiler

• $IMG_8398.webp
    32 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_8399.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_8400.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_8401.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 66
  • $IMG_8402.webp
    31 KB · Görüntüleme: 67
  • $IMG_8403.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 74
  • $IMG_8404.webp
    6 KB · Görüntüleme: 83
  • $IMG_8405.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 65

Canim kafan cok karsimis sen bu aralar ne istediğini bilmiyorsun ya o kadar çok Dilek ve yıldız var ki falında duaların kabulolurmu onu bilemem ama istekler artık yönünü şaşmış tam bi karar ver bi erkek var falda ve onu sırtından bıçaklayan bi başka erkek var düşmanı zarar vericek bu erkek her kimse ve sen o erkeğe çok yakınsın üzülmesini istemiyorsun Canim yeni bi ortama girmişsin çok yılan ve dedikoducu var burada dikkat et Canim gözleri senin üzerinde sana yaklaşmaya çalışıyorlar zarar vermeye o ortamda durma değiştir derim ben çok iki yüzlüler sen çok kısa sürede güzel bi haber alicaksin baya mutlu olucaksin istediğin bi şey olucak ama yol var bu yol sana hayır getirsin falda maymun var bu zorba bi insan dediğim dedik bi erkek seni izlemiycek ama sen iradesi yüksek birisin ona boyun bukmuyorsun

dışarıya uzun bir yola gidiceksn özecicim falın karışık cıkmış suaralar hanende karışıklıklar var krışık durumlar söz konusu ve sende öylesn kafan karışık cıkmışsın bir ev konusu sanki söz konusu olmuş ev mi almayı dşnyorsun evle ilgili durumlar mı va ryada ev alıcaksın sanki ama henüz zamanı var gbi kaplumbaga gördm kaplumbaga evdir genelde ama bu kaplumbaga ayaklarnı saklamış öylece beklyor bu zamanının brazdaha oldugunu gösteryor hareket halnde degl suan ama bu evin önnde bir insan var duran e harfli brnle kalabalık ortamda bir konuşman olucak canım bir adam var canım bir erkek sanki cok sıkıntısı var artık boğuluyor bu sıkıntılardan sende onla ilgili sıkıntılısın ama bu kişi sana elini uzatmış tut elinden gbsnden sen üzldgn icin yanaşmıyosun pek görmyorsun aynı zmnda düğün gördm bir düğüne katılıcaksın sanırım gördklerm bunlar özecicim sen bana bkıyorsun hep bende sana bakim dedim :)))) umarım begenrsn

2 tane büyük kuşun cıkmış canım cok büyük ikiside ama cok garp birşey va rbu kuşlardan birisi diğer kuşu tutmuş kanadından zorla ucuruyor getryor sana 2 tane byük bir haber gelicek bir haber gelirken diğeri spriz bir şeklde gelicek sanırım :)) zorla gelyor cnkü ama güzel haber bunlar offff buneee öyle böyle değil nasıl kısmettr bu :))) resmen kocaman bir balık ama fincanın ortasındacok büyük bir kısmetn var canım senn iyi değerlendrrsn inşllah :)) falını temiz gördüm sıkıntılymşsndı ferahlamışssın gördklerm bunlar canım bende koyucam bana da bakarsan cok sevnrm :)))

Sağolasın canım ağzına sağlık

Sağolasın canım ağzına sağlık

lutven benimde falima bakabilirmisiniz,cok ihtiyacim var

Eklentiler

• $969424_10151453497898837_1526019700_n[1].webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 60
  • $984225_10151453497863837_952660412_n[1].webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $946991_10151453497843837_1289550094_n[1].webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…