Rica etsem falıma bakar mısınız?

canım bir kişi seninle birisinin arasını yapacak bu tanıştırdığı kişi oldukça sadık bir insan.bu kişiyle aynı konumda yani aynı meslekte olabilirsiniz, ama aranızı yapan kişi bu durumdan çokta memnun olmayacak belki de bir süre sonra size sırtını dönecek.

canım iş hayatında sana bol şans görüyorum yoğun çalışıyorsun ama mükafatını alacaksın.bu 3 lü bir zaman dilimi olabilir.konumunda güçlü biriside sana destek verecek.

Sen birilerini hakkında bazı fikirlerini başkalarıyla paylaşıyorsun ama bu insanlar bunu dedikodu olarak algılayıp sonra başını ağrıtabilir dikkat et.

Davet gibi bir ortamda birinin dikkatini çekebilir bir teklif alabilirsin.ama sanki sen pek gönüllü olmuyor gibisin bu teklife.birde cüsseli bir erkekten bir teklif daha var ama yine şüphelerin olacak gibi.

böyle tombul bir kişi, bayan büyük ihtimalle arkadaşın ama aileden biri de olabilir onu kırmış veya kıracak olabilirsin.

tekrar söylüyorum emek verdiğin şeyler var karşılığını alacaksın fazlasıyla.

çevrende menfaatine düşkün çok insan var haberin olsun.Bu tipte biri senden özür dileyecek bir konuyla ilgili.

canım işlerin yolunda gidecek ama rehavete kapılmamaya özen göster çünkü garantisi yok çabana bağlı.işlerin değişken.

böyle canım içimden bakmak geldi birde animesever olduğunu gördüm daha da bir bakasım geldi :) herşey gönlünce olsun.Sayonara ozeci-channn ^^

Ozeci canim yukledigin son fallara goz attim orucluyum suan anca bu kadaar cikiyor ;

kapistigin tartistigin birisi var. erkekte olabilir bu konu nedir bilmiyorum ama yari yariya haklisin oda kendince hakli bu bir erkekse eger ask yasayacagin birisi olabilir.kadinsada yakin cevrenden birisi is yerinda aile icinde olabilir.A harfli birini gordum sana cok yakin bir erkek bu guzel gidecek bir iliskinin habercisi sana teklifler getirecek birisi.ustunden agirlik kalkmaya baslamis seni nazarlayan gozlerin etkisi geciyor.dualarinda olan birisi var.bu kisinin sana yonelmesini istiyorsun sanki; dualarin kabul olacak.uzaktan br akraba olablir aile icinde cikmis seninle onu yakistiranlar var bu drum sana sicak gelmeyebilir ama mantik yapmaya kalkisabilirsin ama sonunda yine duygusalliga baglayacaksin guzel gelismelerin olacagi bir doneme giriyorsun bu ayda edilen dualarin kabul olacak insalah :)

Ağzına yüreğine sağlık animedaşımmmmmmm

Teşekkür ederimm kuzuucummm

şu an boşşşş :))))))

kızlar yorumlarınızı bekliyorum bayadir giremedim topige özellikle özeci senden yorum bekliyorum duyurulur msjimi aldinmi öptüm

Canım bu seferki hedef tutuyor ilk ikisi tutmamış ama bu sefer amacına ulaşacaksın. Kıvırcık saçlı bir kız çocuğu görüyorum neşeyle oynuyor kısmetli. Hamilelik dönemi sağlıklı geçecek. Hanede nazar eden birisi var. Böyle her yere kolay girip çıkan biri kısa boylu göbekli kadın mı erkek mi anlayamadım. Ama içinize kolay girip çıkan birisi çok nazarı değiyor dikkat etmende fayda var. Hamilelik döneminde bir takım badireler atlatabilirsin ancak bir koruyucu melek başında bekleyecek ta ki sen evladını kucagına alana kadar zayıf bir çocuk olarak doğabilir beklendiğinden de düşük olabilir kilosu ama bu sağlığıonı etkilemeyecek. Bu kadar canım.

kızlar gerçekten rezil haldeyim.dün gece sevgilimden ayrıldım.beni sevigli olarak göremiyomuş içinden bazı şeyler gelmiyomuş falan.çok çok kötü oldum detaylı şimdi anlatamadımda.bende size kahve falı bakarım nolur bakar mısınız banada? gece bakarım fincan koyanlara lütfen yardım edin banada

kafanda cevabını aradığın bir sorun var daha doğrusu henüz bir karara varamadığın bir kon iki farklı yüz yüze görüşmeden sonra bu konuda net bir sonuca varacaksın
evle ilgili bir durumun var yeni bir mekana taşınabilir yada kendine yeni bir ev alabilirsin
rahatsız bir kadın var ailenden ama durumu çok ciddi değil
eşinle aranda bir takım anlaşmazlıklar bunlar ya senin ya da eşinin dışarıda daha ziyade işle alakalı sıkıntılardan kaynaklanıyor ama
bu sorunlar kısa zamanda aşılacak
birde geçmişden gelen ve senin içini kemiren bir sıkıntı var bununla ilgili yakın zamanda bazı gelişmeler olacak
bunlar hissettiklerim

tatlım bence kendini boşa harap ediyorsun genel olarak karşında ki kişi çok fazla sorumluluk almak istemeyen biri ama yine de perşembe cuma gibi seninle iletişime geçecek ve tekrar denemek için çabalayacak üzerine gitme sakin ol

canım çook teşekkür ederim.inşallah dediğin gibi olur. olursa ne istersen iste benden

Elaaaa bu benim falimmi Canim çok iyi hissetmissin hatta bilmişsin herseyi yuregine saglık Canim

yeni falım falıma bakana bende bakıcam arkadaşlar

Eklentiler

• $IMG_8592.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_8593.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 74
  • $IMG_8594.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 91
  • $IMG_8595.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 84
  • $IMG_8596.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 88
  • $IMG_8597.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $IMG_8598.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $IMG_8599.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 87
  • $IMG_8600.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 80
  • $IMG_8601.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_8602.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 67
  • $IMG_8603.webp
    20 KB · Görüntüleme: 90
anladıgım kadarıyla yazıyorum :) sen birisine kırılmıssın senle aynı boylarda zayıf esmer bı erkek.pişman gibi görünüyor ama sen sırtını dönmüşsün ona senden bi adım bekliyo gibi.için acaip sıkılmıs sıkıntın gecıcek gibi görünüyor ancak bayagı bı zamana ıhtıyacı var gibi.35 li bir telefon haberi var.güzel bir haber bu yanında minicik balık var.bir adagın var senin.isminde a ve s olan bir kız sana yakın zamanda bir sırrını anlatıp senden yardım istiycek sende yardım ediceksin.ördek gördüm ben bide ne demek bilmiyorum.yalnız karsılıklı konusmalar cıkmıs falda sanırım senın hakkında senı kıskanıp dedıkodunu yapan ınsanlar var.çok istediğin bişey cok kısa zamanda 1 cıkmıs artık 1 gun mu 1 ay mı 1 saat mı bılemıyorum olucak.tabakta zaten kucucuk sekıl vardı tabak aıle demek.ailesel acıdan bır sorunun yok hersey yolunda gibi cıkmıs.benden bu kadar :) canım senden tarot ıstıyorum ben sevdiğim cocukla evlılık olucakmı bana gelicekmi diye gelicekse ne kadar bı zamanda gelicek diye bakarmısın ben sarısınım sevdiğim kişide sarısın gibi kumral yesıl gözlü benden uzun boylu.

Seni düşünüyor ve sana bakıyor. Sen kalbini kendi tarafına cekmişsin. Aranızda toprak grubundan bir erkek olduğunu düşünüyor o. Bu yüzdende sakin kafayla karar vermek için tatile cıkabilir biraz zaman daha senden uzak kalabilir. Sen ise pekte akıllıca olmayan bir karar vermişsin. Bundan pişman olmuş olabilirsin ama pişmanlığı bir kenara bırak ve bu hatadan öğrenmen gereken seyleri öğrenmeye bak. Şimdilik evlilik gözükmüyor ama 4 hafta içinde sana kararını bildiren bir haber alacaksın.

Kolayy geldin arkadaşlar
Hemen bi kahve yapsam da fotoları atsam benim de falıma bakacak var mı:2::2:
Özeci canım zamanın varsa sen bak hatta

teşekkür ederim aramızda kimse yok kendı toprak gurubu burcu başak yani. tartısınca bana agır konustu cok .ben onu kendı haline bıraktıgımı söyledim ona yalvarmıcam sen bilirsin istemiyosan git dedim sadece.inşallah bu 4 hafta içinde bana gelir bi daha ayrılmayız.onu çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…