- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
- 333
- Konu Sahibi Kardelenaskk
-
Hayırlı olsun ağustos annesi oluyorsunuz. Muhtelemen de aslan burcu bebek annesi :)Eki Görüntüle 2213820
Testin sonucundan, çizginin soluk olması sebebiyle emin olamadım siz sonucu nasıl değerlendirirsiniz? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Son adet tarihim 04 Kasım 2018
Emzirdiğim için adetim 34 35 günde bir geliyor.
Amin İnşallah :)Şimdi olmus ve çok yakışmış, 9 ay saglıkla geçer inşallah :)
Sağolun aynen öyle :)Hayırlı olsun ağustos annesi oluyorsunuz. Muhtelemen de aslan burcu bebek annesi :)
Kaç aylık bebeğiniz?bende emziriyorm suan hamileyim iki uc kez yaptim belki yaniliyorm diye yarin kan verrcem
Hayırlı olsun, sağlıkla doğsun356.12 beta hcg değeri ile hamileyim
gözün aydın356.12 beta hcg değeri ile hamileyim
Amin İnşallah teşekkür ederim :)Hayırlı olsun, sağlıkla doğsun
Vallahi hiç beklemediğim bi anda aldığım bi haber olduğu için mutluluktan çok şaşkınlık içindeyim bu akşam eşime söyleyince daha iyi hissedicem sanırım :)gözün aydın
Allah bağışlasın şimdiden :)Vallahi hiç beklemediğim bi anda aldığım bi haber olduğu için mutluluktan çok şaşkınlık içindeyim bu akşam eşime söyleyince daha iyi hissedicem sanırım :)
Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla insallah356.12 beta hcg değeri ile hamileyim
Büyük ihtimal hamilesin, hayırlı olsun.Tebrik ederim simdi seni okuyunca cok umitlendim insallah bende hamileyimdir darïsı tum istiyenlerin basina insallah saglikla olsun bebisin Allahım sana bagislasin tebrikler buda benim testim daha kanima bbaktiramadim korkuyorum insallah bebistir
Mis gibi pembe çizgi, hamilesiniz :) kanda baktirin hemenTebrik ederim simdi seni okuyunca cok umitlendim insallah bende hamileyimdir darïsı tum istiyenlerin basina insallah saglikla olsun bebisin Allahım sana bagislasin tebrikler buda benim testim daha kanima bbaktiramadim korkuyorum insallah bebistir
Amin sağolun :)Allah bağışlasın şimdiden :)
Amin canım inşallahAllah tamamina erdirsin hayirlisiyla insallah
Ayy çok sevindim ya aynı benim sonucuma benziyorTebrik ederim simdi seni okuyunca cok umitlendim insallah bende hamileyimdir darïsı tum istiyenlerin basina insallah saglikla olsun bebisin Allahım sana bagislasin tebrikler buda benim testim daha kanima bbaktiramadim korkuyorum insallah bebistir
Kan tahlili sonucunuz ne çıktı merak ettimbende emziriyorm suan hamileyim iki uc kez yaptim belki yaniliyorm diye yarin kan verrcem
daha sonuc cikmadi canm aksam paylasirimKan tahlili sonucunuz ne çıktı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?