Rihanna ve 2014 CFDA fashion awards taki kıyafeti

Bunlarda Dünyaca bilinen Ünlü F....lerden biri Yaw buna bakıcaklarına koysalarmış ekrna p.rno izleselermş toplu halde
Bu kadar açmış etmişte o tül bence çok gereksiz olmuş söyleyelim de bi daha ki sefere giyinmeden gelsin

hakkaten iğrenc basen ..zaten su makyaj olmasa birşeye benzemez basmışlar badanayı bu kızı görünce hep midem bulanıyor nedense pis kokulu bir havası var.artık biyerlerini yırtıyor ama havası söndü

Canım makyaj olmasa bişeye benzemez diyosun ama gözleri dudakları ve burnu çok güzel hakkını yememek lazım yani güzel bi yüzü var ağzı yüzü düzgün :)

Canım makyaj olmasa bişeye benzemez diyosun ama gözleri dudakları ve burnu çok güzel hakkını yememek lazım yani güzel bi yüzü var ağzı yüzü düzgün :)

ben burnunu sevmiyorum klasik zenci burnu ve burnunda daraltma operasyonu olduğundan güzel diyemicem :) gözleri güzel ama canım makyajsız haline bak bi zombi gibi. dudaklarda melezlerde hep kocaman zaten allah vermiş D: benim güzellik kriterime uymuyor biraz açık ten sevdiğimden tabi beğeneni çoktur o kesin :) ya açıkçası bu kız bana itici geliyo bilmiyorum hareketleri çok varoş ve biraz fazla sey yani gözümüze şeyine kadar sokuo ondan nefret ediyorum

Son düzenleme:

Evet bazıları itici geliyo insana orası doğru yani ben makyajsiz resimlerinide gördümde bazılarında yorgun çıkmış sadece insanlık hali oda hepimizde oluyo bazen bende mezardan çıkmış gibi oluyorum bazende makyajsız gende güzel oluyorum değişiyo o yani duruma göre mesela bende Azra Akını hiç sevmiyorum kainat güzelimi ne seçilmesine rağmen güzel bulmuyorum ve itici geliyo banada insanların beğenme durumu değişiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…