Rihanna ve 2014 CFDA fashion awards taki kıyafeti

Çok iddialı bir kıyafet,güzelliği ve cesurluğu ile taşısa taşısa Rihanna taşırdı zaten bu kıyafeti

Maşallah,ağzım açık izliyorum hep kendisini

Basenleri çok az büyümüş,ben bu kadına bayılıyorum ya fiziğine de yüzüne de özellikle kalçalarına ve bacaklarına bitiyorum
Tabi saçma sapan şeyler yapmasa daha iyi olacak..

o nasıl kalçaydı öyle anacım güzel olsada gösterseydin memişleride salıvermiş aşşağıya olmamış be rihannacım üstündeki parıltıların hatrına 10 üzerinden 4

Kendisi nadir olarak beğendiğim kadınlardan birisi. Fiziği , yüzü herşeyi harika. Yalnız bu kıyafet olmamış , basit göstermiş. Tabi gündeme gelmek adına yapmayacakları yok o yüzden bişey diyemeyeceğim

Rihanna'ya eskiden bayılırdım , hele o ilk çıkış yaptığı zamanlar çok şeker bir kızdı. Ama ne olduysa chris brown'dan ayrıldıktan sonra apayrı bir rihanna oldu, o artık şöhret uğruna herşeyi yapabilir. Hoş miley cyrusta ayrılıktan sonra zıvanaya girdi ya biz kadınlarmı hep böyleyiz acaba

ülkemizin erkekleri Türk kızlarına "basenli, koca popolu" demeyi biliyor ama rihanna'ya gelince ovvv çok seksi.... bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

elbiseye gelince hiç estetik değil.... rihanna'nın kendisi zaten çok güzel, böyle full dekolte olmamış çok ucuz durmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…