• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rihanna'yı neden dövdüm?

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
Rihanna'yı neden dövdüm?

Ünlü rap şarkıcısı Chris Brown, çıkacak yeni albümü öncesinde itiraflarda bulundu. Bir radyo programında içini döken Chris Brown, 2009 yılında Rihanna'yı hastanelik edene kadar dövdüğü olayla ilgili ayrıntıları da aktardı.
R&B şarkıcısı Chris Brown, Ryan Seacrest'in KIIS FM radyo şovunda 2009 yılı Grammy Ödülleri öncesi Rihanna'yı neden dövdüğünü de anlattı.
23 yaşındaki şarkıcı, o sıralarda 20 yaşında olduğunu, ancak genç yaşta olmasının arkasına sığınmak istemediğini söyledi. Brown, ''Aslında yaşımın arkasına sığınabilirdim. Ama bu bahaneyi öne sürmüyorum. Ben 18, 19 yaşlarında iken şarkı yazabiliyordum, demek ki doğru seçimler yapmaya da muktedirdim'' dedi.

Ancak o yaşlarda bazı kişilik bozuklukları sergilediğini dile getiren şarkıcı, ''O yaşlarda çok küstahtım ve kesinlikle çok da fevriydim, sinirliydim. Herkesi bazen sinirlenir. Ama öfkesini kontrol etmeyi bilir. oysa ben dünyayı ellerimde sanıyordum'' sözleriyle itiraflarda bulundu.

c4b7348744b2bd63dc9a677ac860ed79_1.jpg

Rihanna'yı neden dövdüm?

409142-3-4-48901.jpg

Ünlü rap şarkıcısı Chris Brown, çıkacak yeni albümü öncesinde itiraflarda bulundu. Bir radyo programında içini döken Chris Brown, 2009 yılında Rihanna'yı hastanelik edene kadar dövdüğü olayla ilgili ayrıntıları da aktardı.
R&B şarkıcısı Chris Brown, Ryan Seacrest'in KIIS FM radyo şovunda 2009 yılı Grammy Ödülleri öncesi Rihanna'yı neden dövdüğünü de anlattı.
23 yaşındaki şarkıcı, o sıralarda 20 yaşında olduğunu, ancak genç yaşta olmasının arkasına sığınmak istemediğini söyledi. Brown, ''Aslında yaşımın arkasına sığınabilirdim. Ama bu bahaneyi öne sürmüyorum. Ben 18, 19 yaşlarında iken şarkı yazabiliyordum, demek ki doğru seçimler yapmaya da muktedirdim'' dedi.

Ancak o yaşlarda bazı kişilik bozuklukları sergilediğini dile getiren şarkıcı, ''O yaşlarda çok küstahtım ve kesinlikle çok da fevriydim, sinirliydim. Herkesi bazen sinirlenir. Ama öfkesini kontrol etmeyi bilir. oysa ben dünyayı ellerimde sanıyordum'' sözleriyle itiraflarda bulundu.

Bu olaydan sonra imajının çok kötüye gittiğini, radyo istasyonlarının şarkılarını listelerinden çıkardığını, mahkemede Rihannaya yaklaşmasının mahkeme kararıyla yasaklandığını anımsatan Brown, bununla beraber uslanmadığını, bazı kavgalara karıştığını söyledi. Brown, programda şunları söyledi:
''Herşeyinizi kaybedebilirsiniz. Ben şöhreti kastetmiyorum sadece... Ben insan onurunu, dürüstlüğü, namusu kastediyorum. Bu benim için büyük bir ders oldu. Ben bu yanlışlardan çok ders çıkardım. Şimdi daha iyiye gidiyorum.
İnsanlar o dönemde beni yargıladı. Ama onları suçlayamam. Bütün bunlara kendim yol açtım. Şimdi yıllar geçtikçe hayatta olgunlaşıyorum. Doğru şeyi yapmaya odaklanıyorum ve bencillikten, kibirden uzaklaşmaya çalışıyorum.''
Rihanna ile geçen yılın sonlarında yeniden barışan Chris Brown, sözlerini, ''Olabileceğim en iyi adam olmaya çalışıyorum. Rihanna'ya ne kadar vicdan azabı duyduğumu ve bu olaydan dolayı ne kadar üzgün olduğumu anlattım. Bu, benim hayatımın en kötü bölümüydü. Ama o mükemmel bir insan ve ben ona sonsuza kadar minnet ve şükran borçluyum beni affettiği için...'' diye tamamladı.

http://......................./rihanna-yi-neden-dovdum-/Blog/?BlogNo=409142

Bende uyuşturucu yüzünden dövdü diye biliyodum kullanmasını istemiyordu ama rihanna kullanıyordu ki hala kullanıyor :ssz:

Hiii hii , tamam o zaman. :27: Yalniz o dovmeye anlam veremedim o nasil sekildir ya.

Son düzenleme:
Rihannayi ilimunaticiler dövmedi mı ya :1:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

dövmüş ama hala akıllanmamış rihanna daha da azıtmış cıbıl cıbıl pozlar veriyor :D

Kadini mahvetmis bide felsefe yapıyor yahu
.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ıyıde nerde açıklıyor,nıye dövdugunu?

öfkesini kontrol edememiş işte :51:

sebep? onu sınırlendıren sey neydı?

bu kız,bu çocuğa ne yaptı,ne dedi?

nasıl kışkırttı?

olay acıklıga kavusmamıs hala benım nazarımda..araştırmalar devam etmeli..peşi bırakılmamalı..

nasıl kışkırttı?

olay acıklıga kavusmamıs hala benım nazarımda..araştırmalar devam etmeli..peşi bırakılmamalı..

bence de açığa kavuşmamış tabi ki...
her erkek gibi ortalama cevaplar vermiş işte klasik...

nasıl kışkırttı?

Kiskançliktan dövülmüs Rihanna, yani öyle biliyorum. Rihanna güya bu chris'in cepinde baska kizlarin mesajlarini buluyor ve tartisiyorlar.
Olay büyüyuyor ve hem suçlu hem güçlü chris oluyor.

Ayrica pek ders aldiginida sanmiyorum. Örnek oky'nin yorumundaki foto, ve ayrica simdiki sari saçli, ukela imaji. Oysa ki ilk yillarinda bu adam için "yeni michael jackson" deniliyordu. Ve dogruydu, güzel sarkilar çikariyordu hakikatten. Amerikada stadyumlarda konserler veriyordu.

Hollywood'ta bile kibir insanlari sonunda mahv eder. Justin bieberide mahv etti. Ikiside artik normal bir kariyerleri olacagini pek sanmiyorum. Genç yasta ünlü olmak gerçekten çok kötü birsey.

hiçbir insanoğlu ve kızı çıplak poz verdi yada tartıştı vs vs diye şiddeti haketmez.( ki bu onlar için çokta ters bir durum değil. soyunmaya ve çıplaklığa doğal bakıyorlar çoğu. bizler gibi değiller.)
şiddet hiçbir canlıya olmamalı.
sapıkları es geçiyorum,çocuk katillerini vs vs.

Son düzenleme:
ben aldatmanın ve siddetin uygulandıgında ciddi anlamda haklı cıkartacak hiç bir neden görmüyorum insanlar neden siddete meyilli olurlar ne kadar kibir desene kendini anlatma yoksunlugundan dır o karsı tarafın iletişimi süper ve kendini güzel bir şekilde anlatabiliyor ama şiddet uygulayan anlatamıyorsa ki genelde erkek olur bu nedense iletişim yönünden bizden daha geriler yani geneli öle anlatamayınca güclü olan siddet uyguluyor sinirini alabilmek için sinir gecince hayvanlına doymasın zaten böle gelir kem küm konusurlar işte
Birde sunu atlamayalım bu insan olanlar için yukardaki vasıf olur ama sapıklar tecavüzcüler böle sapkın insanlar katiller onlar benim gözümde insan olmadığı içn her türlü heyi hak ediyorlar benim nazarımda hayvan bile değiller ama neyse :22:

Son düzenleme:
ben aldatmanın ve siddetin uygulandıgında ciddi anlamda haklı cıkartacak hiç bir neden görmüyorum insanlar neden siddete meyilli olurlar ne kadar kibir desene kendini anlatma yoksunlugundan dır o karsı tarafın iletişimi süper ve kendini güzel bir şekilde anlatabiliyor ama şiddet uygulayan anlatamıyorsa ki genelde erkek olur bu nedense iletişim yönünden bizden daha geriler yani geneli öle anlatamayınca güclü olan siddet uyguluyor sinirini alabilmek için sinir gecince hayvanlına doymasın zaten böle gelir kem küm konusurlar işte
Birde sunu atlamayalım bu insan olanlar için yukardaki vasıf olur ama sapıklar tecavüzcüler böle sapkın insanlar katiller onlar benim gözümde insan olmadığı içn her türlü heyi hak ediyorlar benim nazarımda hayvan bile değiller ama neyse :22:

canım onlar normal değil öfkelerini kontrol edemiyorlar kişilik bozuklukları var hastalar yani...

nasıl kışkırttı?

okadar ayrıntıyı zaten hayatta sölemez genelden dem vurmus işte zaar:51:

canım onlar normal değil öfkelerini kontrol edemiyorlar kişilik bozuklukları var hastalar yani...

ozaman salmasınlar ortalığa alıp tedavi etsinler dünyanın içine ettiler bir yandan okuyorum burda nenesi yasındaki kadınlar tecavüz edenler köpeklere öle bbebekler erkek kız çoçuklarına tecavüz yok dayak dayaktan öldürme sokaklara atmalar yahu ne oluyoruz neeeee insanlığımız kalmamaya başlıyor hırsızlık calma küfür terbiyesizlikleri saymıyorum bile sokaklarda çocuklarımız küfürlü konusmayı bir halt zannediyor artık ilk okulların önünde bile esrarlar sigaralar ucusuyor içkiler neyi kanıtlama derdindeyiz ömrümüz en fazla 80 sene ki bir nefesimizin sonu belli değil çocuk dogurmaktan korkar olduk kocalarımıza analarıza babalarımıza güvenemez olduk hangi baba kız cocuguna tacizde bulunur hangi ana çocuklarını umursamaz olup eve erkek atar ama bizler artık insanlıktan cıktık üzülüyorum hemde çok kendi kendimizin felaketini ketiricez

Back
X