Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Rımmel Fondöten Kullananlar ??

-Alisa-

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.349
30.338
428
Kızlar rimmel in bu fondötenini kullananlar var mı memnun musunuz ?internette denk geldiğim bi bloger tasviye ediyodu onun sayesinde gördüm bu ürünü sizin düşünceleriniz neler merak ediyorum açıkçası almakta kararsızım : ))

(ekte resmi mevcut :KK22::KK22:)

Eklentiler

• Screenshot_20161118-181803.webp
    Screenshot_20161118-181803.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 155
Bir dönem kullandim bunu. Yapısı cok yaglı geldi bana. Sürdükten birkaç saat sonra parlama yapıyordu T bölgemde. Eğer cok yağlı bir cildiniz yoksa şans verin bence. Ben şu an deborah dress me kullanıyorum. Ona da bir bakabilirsiniz.

Bir dönem kullandim bunu. Yapısı cok yaglı geldi bana. Sürdükten birkaç saat sonra parlama yapıyordu T bölgemde. Eğer cok yağlı bir cildiniz yoksa şans verin bence. Ben şu an deborah dress me kullanıyorum. Ona da bir bakabilirsiniz.
Karma bir cildim var ama karma olan bölgeler aşırı yağlı o yüzden rimmel fondöten pek bana uygun değil sanırım deboraha da bakıcam öneriniz için çok teşekkürler :KK37:

Karma bir cildim var ama karma olan bölgeler aşırı yağlı o yüzden rimmel fondöten pek bana uygun değil sanırım deboraha da bakıcam öneriniz için çok teşekkürler :KK37:
LR deluxe'e de bakın bence. Kapatıcılığı iyi bulaşmıyor da.. bu sebeple özellikle kapalı arkadaşların da tercihi imiş.. başörtüsüne bulaşmadığı için

spf bi ürün kullanın bence güneş korumalı olmalı

Back
X