sersoyum delüm benım myine döktürmüşsüünnn hehe emeğine sağlık canım öpüyorum Şeniz
kıs bal kafa şukur kavuşturana yaa
nerelerdesin çooooooooooooook özledim hayatım oh be :sm_cool:
Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sersoyum delüm benım myine döktürmüşsüünnn hehe emeğine sağlık canım öpüyorum Şeniz
alevcim dur azıcık daha sık dişini iplerden az kaldı bugun 3 kelebek daha yapıverdim nilşah, senem ve gizem seninkileri görunce kıskandılar kaydirigubbakcemile3 gerçektende çok bereketliymiş canım bunlar ya.. bir planım daha var herhalde onda butun ipler biter :roflol:
hakikaten de ne kadar bereketliymış ya....elin değdi ya ondandır....
heyecanla bekliyorum.. onu da görünce direk doğuma...kaydirigubbakcemile3
ne güzel düşünmüşsün canım bende aynısını yapacağm sevgiler
lingo lingo şişeler değilmiydi o yaaaCADIARZU:uhm:
cnm emeğine sağlık çok hoş olmuşlar...a.s.
harikasınız
:jeyyar: :jeyyar: seni alan yaşadı. ben bunun kocaman şişeye yapmayı düşündüm şimdi. salonum kocaman benim. bi köşeye koyarım güzel olur. 2buçuk litrelik kola şişesine yada kocaman bi kavanoza yapayımm hihoyyyt fikir verdiğin için saol aplacımmmma.s.
ay harikasın ya..bir şişenin bu hale geleceğini düşünmemiştim..ellerine sağlık emeğine sağlık canımyerimseniben
:1shok: ya ablacım sen nasıl birisin yaa....
Böyle ilginç obje görünce senin yaptığını biliyorum artık :lepi:
Çok çok güzel olmuş....Ellerine, emeğine sağlık....
ooo çok şık durmuş cnm lalelerle, çok iyi fikir valla eline sağlık
ayy iki gündür sana takılıyorum ne çok şey yapıyorsun böyle yaaa... Perdeyi ve birkaç şişe şekli vardı.mutlaka yapıp resimleri ekleyeceğim.süpersin süpperrr... Eşim uzaktol kaptanı ve 2 gün önce sefere gitti.evde yalnız kalıyorum bol bol vaktim var bunları yapmak içinnn