• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ringo ringo şişeler :)

alevcim dur azıcık daha sık dişini iplerden az kaldı bugun 3 kelebek daha yapıverdim nilşah, senem ve gizem seninkileri görunce kıskandılar kaydirigubbakcemile3 gerçektende çok bereketliymiş canım bunlar ya.. bir planım daha var herhalde onda butun ipler biter :roflol:

hakikaten de ne kadar bereketliymış ya....elin değdi ya ondandır....
heyecanla bekliyorum.. onu da görünce direk doğuma...kaydirigubbakcemile3

:jeyyar: :jeyyar: seni alan yaşadı. ben bunun kocaman şişeye yapmayı düşündüm şimdi. salonum kocaman benim. bi köşeye koyarım güzel olur. 2buçuk litrelik kola şişesine yada kocaman bi kavanoza yapayımm hihoyyyt fikir verdiğin için saol aplacımmmma.s.

:jeyyar: :jeyyar: seni alan yaşadı. ben bunun kocaman şişeye yapmayı düşündüm şimdi. salonum kocaman benim. bi köşeye koyarım güzel olur. 2buçuk litrelik kola şişesine yada kocaman bi kavanoza yapayımm hihoyyyt fikir verdiğin için saol aplacımmmma.s.

yap tabi tatlım guzel olur... içerisinede çiçekler yaparsın rengarenk kadife iplerle super olur yerimseniben

ay harikasın ya..bir şişenin bu hale geleceğini düşünmemiştim..ellerine sağlık emeğine sağlık canımyerimseniben

:1shok: ya ablacım sen nasıl birisin yaa....
Böyle ilginç obje görünce senin yaptığını biliyorum artık :lepi:
Çok çok güzel olmuş....Ellerine, emeğine sağlık....

ay harikasın ya..bir şişenin bu hale geleceğini düşünmemiştim..ellerine sağlık emeğine sağlık canımyerimseniben

:1shok: ya ablacım sen nasıl birisin yaa....
Böyle ilginç obje görünce senin yaptığını biliyorum artık :lepi:
Çok çok güzel olmuş....Ellerine, emeğine sağlık....

çok teşekkur ederim kızlar. beğendiğiniz sevindim Şeniz

ooo çok şık durmuş cnm lalelerle, çok iyi fikir valla eline sağlık

ayy iki gündür sana takılıyorum ne çok şey yapıyorsun böyle yaaa... Perdeyi ve birkaç şişe şekli vardı.mutlaka yapıp resimleri ekleyeceğim.süpersin süpperrr... Eşim uzaktol kaptanı ve 2 gün önce sefere gitti.evde yalnız kalıyorum bol bol vaktim var bunları yapmak içinnn

ayy iki gündür sana takılıyorum ne çok şey yapıyorsun böyle yaaa... Perdeyi ve birkaç şişe şekli vardı.mutlaka yapıp resimleri ekleyeceğim.süpersin süpperrr... Eşim uzaktol kaptanı ve 2 gün önce sefere gitti.evde yalnız kalıyorum bol bol vaktim var bunları yapmak içinnn

kaydirigubbakcemile3 takıl bana hayatı yaşa dermişim
canım çok teşekkur ederim. sende bu kadar bol vakit varsa ne duruyosun ne guzel keşke benimde olsa öyle
bana 24 saat yetmiyor desem yeridir valla
hemen yapmaya başla canım merakla bekliyorum Şeniz

Back
X