Rinoplasti 1.ayım

Cherrywoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
126
26
98
28
Arkadaşlar merhaba Suan 25.günüm ucunda biraz şişlik var ucu biraz uzun geliyor Suan sizinle sürecimi paylaşmak istiyordum zaten Suan 25.günüm ucunda biraz asimetri var ilk atel çıktığında güzeldi eşitti su bir haftadır ucu asimetrik duruyor ama düzelicek insallah :)

Arkadaşlar merhaba Suan 25.günüm ucunda biraz şişlik var ucu biraz uzun geliyor Suan sizinle sürecimi paylaşmak istiyordum zaten Suan 25.günüm ucunda biraz asimetri var ilk atel çıktığında güzeldi eşitti su bir haftadır ucu asimetrik duruyor ama düzelicek insallah :)
Güzel olmuş doktorunuz kim?

Sağdaki 14.günüm. Soldaki de 23.günüm benim de 🤗

Eklentiler

• C2707B2A-40DD-4762-BAE0-A0489F65FEA6.webp
    C2707B2A-40DD-4762-BAE0-A0489F65FEA6.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 157
Şişlikler insin ama inşallah burnumun kalkıklığı inmez))))) yok benimki açık teknikti
Benimki kapalı teknik iyileşmesi daha hızlı oluyor kaplı teknikte hergün değişiyor burnum :) paylaşacağım Gine Ağustos ikinci haftası 2.ayım olucak umarım istediğimiz gibi olur :)

Benimki kapalı teknik iyileşmesi daha hızlı oluyor kaplı teknikte hergün değişiyor burnum :) paylaşacağım Gine Ağustos ikinci haftası 2.ayım olucak umarım istediğimiz gibi olur :)
Ben de ince deriliyim, benimki de hızlı iyileşir gibime geliyor☺️İnsanın her dakika aynaya bakası geliyor, ben şahsen öyleyimm

Back
X