ben konuyu açtım ama sonra kendi açtığım konuyu bulamadım. foruma burun ameliyatı araştırma süreci için takip ediyorum. kimse yanıt yazmamış ama ben kendi araştırmamı yazıyorum. hala karar veremedim. yeni doktor önerilerine açığım
ilk prof esra bayrı ile görüştüm. doğal burun yapıyor. iyi bir bayan. ama instagramda burun ucu koramella mı deniyor. iki delipin orta kısmını sanki hep aşağıda bırakmış. yoksa iyi bir doktor. biz ofisindeyken bir kızın atelleri çıktı güzeldi burnu.
2. doktor salih aydın oldu. o da prof. ben aşırı güleç bir tip beklerken biraz soğuk geldi. ama iyi bir doktor. orda hiç hastasını görmedim. birde şekil şemal konısundq çok irdelemedi. ben fotoğraflar üzerğnden netleştirmeye çalışmasını beklerdim. ama herşeye rağmen salğh beye yakınım, google yorumları iyi . birde youtube kanalı var. memnun olmayanlar yorumlara yazardı demekki genelde memnun herkes
3. akasya avm de can şinasi kalkavan bu doktor sanki eskiyi çağrıştırdı. ofisindeki kız çok yapılıydı. 1 sene önce amelşyat olmuş bir kız vardı. bence çok yüzüne yakışmamış uzun bir burnu vardı. pek içim ısınmadı direkt eledim
4.burak erdur kalın derili olduğumu çok vurguladı. belki çok başarılı ama baştan negatif görüşünce amelşyat olasım gelmedi. ama muayene sonucu bana alerji ilacı ve spreyi verdi.
5. enes yiğit bu doktorda kalın derilisiniz burnunuz zor dedi. açıkcası ne burunlar var. ama belki enes ve bursk beylerin deneyimi azdır. bilemedim. ikisinimde instagramda güzel paylaşımları vardı.
6. timur batmaz bagdat caddesi, yanındaki kişiler çok ilgisiz ve soğuk. ama timur bey çok canayakın şeker birisi. ilk görüşmede ne istediğim üzerine konuştuk. kalın deri konusunu açtım biraz uzatacağız dedi ama burak ve enes bey gibi karwmsar tabloya katılması hikaye dedi hatta:) ben tarzını sevdim. ama sorun şu hiçbir doktor burnu şişman ucu tpmbik hasta öncesi sonrası pqylaşmıyor. hep kemik sorunu olanlar yada nisbeten ince derilileri görüyoruz. timur beyin sayfada öyle. timur bey bir sonraki
görüşmede fotoğraflarla gel konuşalım karar verelim dedi. benim doğal dediğim sana doğal mı onu anlamalıyım dedi. açıkcası bence uyguladığı sistem çok doğru. hasta ile burun istekleri konusunda teyitleşiyor. ben ücretini ödeyip fotoğraflarla görüşünür alıp ya ona yada bir sonngörüme isteyiğ salih aydına opr olacağım. gerçi bir doktor daha var. akasya avm de şahin ulu, aaa birde doğalcı volkan sunter de aklımda. neyse bence bu saydıklarıma opr olanlar beni aydınlatırsa sevinirim. yada doltor önerin bana. ben yüzüme uyan doğal kalkıklığı da doğal kalkık olan barbie gibi olmayan. mevcut burnumun azıcın kibarını istiyorum. bana göre çok makul:)