• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti araştırma süreci

minnoskedieylul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
merhaba, bende burnumdan ameliyat olmaya niyet ettim.
görüştüğüm doktorları bende oluşturdukları intibayı buraya yqzacağım. sizlerden de ameliyat olup memnun kalan varsa doktor önerisi beklerimZ bu arada istanbul anadolu yakasındayım

ben konuyu açtım ama sonra kendi açtığım konuyu bulamadım. foruma burun ameliyatı araştırma süreci için takip ediyorum. kimse yanıt yazmamış ama ben kendi araştırmamı yazıyorum. hala karar veremedim. yeni doktor önerilerine açığım
ilk prof esra bayrı ile görüştüm. doğal burun yapıyor. iyi bir bayan. ama instagramda burun ucu koramella mı deniyor. iki delipin orta kısmını sanki hep aşağıda bırakmış. yoksa iyi bir doktor. biz ofisindeyken bir kızın atelleri çıktı güzeldi burnu.​
2. doktor salih aydın oldu. o da prof. ben aşırı güleç bir tip beklerken biraz soğuk geldi. ama iyi bir doktor. orda hiç hastasını görmedim. birde şekil şemal konısundq çok irdelemedi. ben fotoğraflar üzerğnden netleştirmeye çalışmasını beklerdim. ama herşeye rağmen salğh beye yakınım, google yorumları iyi . birde youtube kanalı var. memnun olmayanlar yorumlara yazardı demekki genelde memnun herkes​
3. akasya avm de can şinasi kalkavan bu doktor sanki eskiyi çağrıştırdı. ofisindeki kız çok yapılıydı. 1 sene önce amelşyat olmuş bir kız vardı. bence çok yüzüne yakışmamış uzun bir burnu vardı. pek içim ısınmadı direkt eledim​
4.burak erdur kalın derili olduğumu çok vurguladı. belki çok başarılı ama baştan negatif görüşünce amelşyat olasım gelmedi. ama muayene sonucu bana alerji ilacı ve spreyi verdi.​
5. enes yiğit bu doktorda kalın derilisiniz burnunuz zor dedi. açıkcası ne burunlar var. ama belki enes ve bursk beylerin deneyimi azdır. bilemedim. ikisinimde instagramda güzel paylaşımları vardı.
6. timur batmaz bagdat caddesi, yanındaki kişiler çok ilgisiz ve soğuk. ama timur bey çok canayakın şeker birisi. ilk görüşmede ne istediğim üzerine konuştuk. kalın deri konusunu açtım biraz uzatacağız dedi ama burak ve enes bey gibi karwmsar tabloya katılması hikaye dedi hatta:) ben tarzını sevdim. ama sorun şu hiçbir doktor burnu şişman ucu tpmbik hasta öncesi sonrası pqylaşmıyor. hep kemik sorunu olanlar yada nisbeten ince derilileri görüyoruz. timur beyin sayfada öyle. timur bey bir sonraki
görüşmede fotoğraflarla gel konuşalım karar verelim dedi. benim doğal dediğim sana doğal mı onu anlamalıyım dedi. açıkcası bence uyguladığı sistem çok doğru. hasta ile burun istekleri konusunda teyitleşiyor. ben ücretini ödeyip fotoğraflarla görüşünür alıp ya ona yada bir sonngörüme isteyiğ salih aydına opr olacağım. gerçi bir doktor daha var. akasya avm de şahin ulu, aaa birde doğalcı volkan sunter de aklımda. neyse bence bu saydıklarıma opr olanlar beni aydınlatırsa sevinirim. yada doltor önerin bana. ben yüzüme uyan doğal kalkıklığı da doğal kalkık olan barbie gibi olmayan. mevcut burnumun azıcın kibarını istiyorum. bana göre çok makul:)

Volkan sünter çok tatlı biri bence ve burunları da güzel görüşmeye gidin bence ben seneye gidecegim kesin. Instagramdan konuşmuştum gayet dürüst bi adam. Giderseniz lütfen yazmaya devam edin bize de yardımcı olmuş ıluyorsunuz çok teşekkürler :)

ben gorusmeye gidecegim yaptigi burunlar dogal duruyor. Allahim en dogru doktora icimi isitsin elli kere ameliyat olavak ne butcem hem pskolojim var

Ben de cok uzun zamandir arastirma surecindeyim, dr teoman dogan i oneririm size, tavir olarak herkes cok sikayetci ancak iş olarak daha iyisini görmedim simdiye kadar.. bence gidip bir görüşün derim

abdulkadir göksu ve sizin dedşklerinizi de ekledim. önce brş sayfalarına yorumlara bakıyorım. bu arayışında artık bitmesi lazım yahu. iyice kistenuzadı

Volkan Sünter'e 20 gün önce ameliyat oldum şimdiki halinden bile çok memnunum. Hiç morluğum olmadı daha önce ameliyat olan herkes şaşırdı. 16. günümde sahneye çıkıp şarkı söyledim öyle söyleyeyim ağrı vs de hiç olmadı. Genel olarak çok memnun kaldım öneririm.

Volkan Sünter'e 20 gün önce ameliyat oldum şimdiki halinden bile çok memnunum. Hiç morluğum olmadı daha önce ameliyat olan herkes şaşırdı. 16. günümde sahneye çıkıp şarkı söyledim öyle söyleyeyim ağrı vs de hiç olmadı. Genel olarak çok memnun kaldım öneririm.
bende yaptıgı burunları cpk doğal buldum ama benim derim kalın burnumun ucu sisman. size ozelden goto atayım. sizde gönderir misiniz onceden nasıldı burnunuz?özelden gönderim gözünüzü yüzünüzü kapatıp

Ben sadece 2 ya da 3 doktorla görüşmüştüm ne kadar çok görüşme o kadar maliyet ve kafa karismasi olacak her zaman ama iyi yapıyorsun imkanın varsa git görüş tabi. Kalın deri zordur en iyisine de gitsen görsel olarak seni tatmin etmeyebilir.

Ben sadece 2 ya da 3 doktorla görüşmüştüm ne kadar çok görüşme o kadar maliyet ve kafa karismasi olacak her zaman ama iyi yapıyorsun imkanın varsa git görüş tabi. Kalın deri zordur en iyisine de gitsen görsel olarak seni tatmin etmeyebilir.

Benim gorustugum bir doktor deri biraz kalin cok kuculmez ama ilk haline gore kuculur dedi. Baska bir doktora baktigimda kalin deriden minicik burunlar yapiyor. Skala bu kadar genis olabilir mi?

Sizin deriniz kalin miydi ne jadar kuculdu? Cok fazla kucultmek de riskliymis ama 2. Doktor bunu nasil goze aliyor anlamadim

Benim gorustugum bir doktor deri biraz kalin cok kuculmez ama ilk haline gore kuculur dedi. Baska bir doktora baktigimda kalin deriden minicik burunlar yapiyor. Skala bu kadar genis olabilir mi?

Sizin deriniz kalin miydi ne jadar kuculdu? Cok fazla kucultmek de riskliymis ama 2. Doktor bunu nasil goze aliyor anlamadim
Benim cildim de oldukça kalın hala burun ucum etli ve yağlı kaldı bana göre. En iyisinin bu olduğuna inanmıyorum tabi doktoruna göre değişir ama kalın cilt de çok ciddi vaadi olan doktor bence atıyordur. XL ise L oluyor ama teknik olarak m yapması da sıkıntı deri sarkabilir kesilen bişi değil çünkü adapte olmak zorunda olan bişey.. çoğu küçük burun da nefes kalitesi düşük. Bütün ihtimalleri düşününce nefes alsın birazda feminen Dursun yetecek diyorsun. Ama o bile olmuyor işte bazen. Yine de motivasyonunu düşürme bana bı burnunu at da bakayim

Ben de cok uzun zamandir arastirma surecindeyim, dr teoman dogan i oneririm size, tavir olarak herkes cok sikayetci ancak iş olarak daha iyisini görmedim simdiye kadar.. bence gidip bir görüşün derim
teomam doğanın opr fiyatı anormal yüksek, 5 ameliyat olur insa o fiyata:)

Benim cildim de oldukça kalın hala burun ucum etli ve yağlı kaldı bana göre. En iyisinin bu olduğuna inanmıyorum tabi doktoruna göre değişir ama kalın cilt de çok ciddi vaadi olan doktor bence atıyordur. XL ise L oluyor ama teknik olarak m yapması da sıkıntı deri sarkabilir kesilen bişi değil çünkü adapte olmak zorunda olan bişey.. çoğu küçük burun da nefes kalitesi düşük. Bütün ihtimalleri düşününce nefes alsın birazda feminen Dursun yetecek diyorsun. Ama o bile olmuyor işte bazen. Yine de motivasyonunu düşürme bana bı burnunu at da bakayim
sizin bir baslıkta yprumunuzu oludum. doktor sandım. teknik bilgilere bayağı hakim olmuşsunuz. bende detaycıyımdır ama sizin kadar değil. burdan bir kız doğal yaptı burnumu diyerek övdüğü volkan sünter e gittim bugün. bende sevdim. onunda yaptığı burunlwr bayağı doğal. bazısında yandan değişmiş ama önden azıcık dikleşmiş falan. değişimler hep doğal kendi burnu sanılacak kadar yüzle uyumluydu. benide muayene etti. cildim kalın orta arasında gibiymiş ama cilt kalitwsini begendi güzel iyileşirsin gibi geliyor dedi. ben görüntüde istediğiö değişimleri sorabildim. doktorlarla görüşe görüşe bende öğrendim sanırım:) ama daha da görüşme yapmak istemiyorum. salih aydın, timur batmaz ve volkan sünter arasındayım. ( esra bayrı can kalkavanı eledim)hepsinide sevdim. volkan bey ve timur beyün enerjisini görsel konularda detaycılıklarını sevdim. salih aydın beyi de yıllardır youtube tan takipe etiğimden güven duyuyorum. o da işine odaklı biriis. ama karar çok zor hangisi kızlar? önceden opr olanlar varsa fikir istiyorum. hayalim daha kibar düşüklüğü giderilmiş dik burun. minnacık kalkık burun peşinde değilim

Tesekkur ederim keşke doktor olabilseydim bu kadar bilgiyle jsjdfj dediğiniz doktorlara girip baktim. Esra beğenmedim benim değiştirmek istediğim başarısız bulduğum şeyler gördüm. Öncesi sonrasına göre burun şekilleri değişkenlik gösteriyor. Ama Timur beyin de burun uclarini ve onden görüntüyü beğenmedim. Volkan beyin görece daha iyi. Ama ben yine de burun ucunun çok çok önemli olduğunu düşünüyorum burnu büyük gösteren düşük gösteren hepsi burun ucunda bitiyor. Onden hala düşük görünmesini istemezdim mesela. Ha burun delikleri de ayan beyan elbette olmasın ama doğal burun feminen olmayan çok burun gördüm bu doktorlarda. Yani kavisleri yetersiz burunlar hala büyük bir tık daha iyi olabilirdi dediğim oldu. O yüzden önceki burnunuzun durumu çok önemli Kemer üstten mi başlıyor burun ucu nasıl bunlar önemli . Önden kemik ince mi kalın mi mesela. Valla paran varsa gez muayene ücretleri kaç olmuş gidemiyorum ben artık. Bu konuyu kurcalamayi biraktim param olunca doktor bakarım isjffj Salih beyi bende videolardan çok sevmiştim enerjisini bilemiyorum ama güven veriyor

Tesekkur ederim keşke doktor olabilseydim bu kadar bilgiyle jsjdfj dediğiniz doktorlara girip baktim. Esra beğenmedim benim değiştirmek istediğim başarısız bulduğum şeyler gördüm. Öncesi sonrasına göre burun şekilleri değişkenlik gösteriyor. Ama Timur beyin de burun uclarini ve onden görüntüyü beğenmedim. Volkan beyin görece daha iyi. Ama ben yine de burun ucunun çok çok önemli olduğunu düşünüyorum burnu büyük gösteren düşük gösteren hepsi burun ucunda bitiyor. Onden hala düşük görünmesini istemezdim mesela. Ha burun delikleri de ayan beyan elbette olmasın ama doğal burun feminen olmayan çok burun gördüm bu doktorlarda. Yani kavisleri yetersiz burunlar hala büyük bir tık daha iyi olabilirdi dediğim oldu. O yüzden önceki burnunuzun durumu çok önemli Kemer üstten mi başlıyor burun ucu nasıl bunlar önemli . Önden kemik ince mi kalın mi mesela. Valla paran varsa gez muayene ücretleri kaç olmuş gidemiyorum ben artık. Bu konuyu kurcalamayi biraktim param olunca doktor bakarım isjffj Salih beyi bende videolardan çok sevmiştim enerjisini bilemiyorum ama güven veriyor
muayene ücretleri değişken, salih aydın ilk görüştüklerimizdendi 4.000 verdim, timur batmaz 3.000 volkan Sünter de 3000 hanifi şahin 500 tl idi ama ona gitmedim. burak erdur 2000 di sanırım. özetle doltor gezmekte çok para. yaptıkları burunlara bakıyorum. dm den hastalarına ulaşmaya çaşışıyorum. ama burnunu çok beğenen ama ben bakınca hiç begenmediğim burunler gördüm. doktoru övüypr ama ne bileyim bu da kişiden kişiye değişiyor. benimde içim salih aydın ve volkan sğnter e ısındı. salih bey çok sıcak bir karşılaması olan doltor değildi. hatta ben ters bir gününde diye düşündüm. ama bence iyi doktor biz yilgin bir günw denk geldik sanki. ama volkan sünteri doğal buldum. ben yapılı yapılı muhteşem burun yapsın istemiyorum. kendi burnum gibi yüzüme uyumlu burun istiyorum. bakalım ne olavak. yazdıkların çok çok doğrı, bence profil çok kolay düzeliyor. kemer kolay hallediliyor ama burun ucu işin sanat kısmı. benimde maalesef burun ucum şişman ve düşük. bakalım ne olacak. ben google yorumlarına da bakıyorum ama salih aydında yüzlerce yprum var ama mesela son dönem yprum yok. buda garip geliyor. volakn beyinde yprum sayısı çok az. ne bileyim google a keşke amelşyat olanlar kendi fotolarını yüklryip yprum yapsaymış. daha kolay karar verirdik. bazı yprumlarda yabancı artist isimleri ve fotoları gibi insan güvenemiyor.

Son düzenleme:
muayene ücretleri değişken, salih aydın ilk görüştüklerimizdendi 4.000 verdim, timur batmaz 3.000 volkan Sünter de 3000 hanifi şahin 500 tl idi ama ona gitmedim. burak erdur 2000 di sanırım. özetle doltor gezmekte çok para. yaptıkları burunlara bakıyorum. dm den hastalarına ulaşmaya çaşışıyorum. ama burnunu çok beğenen ama ben bakınca hiç begenmediğim burunler gördüm. doktoru övüypr ama ne bileyim bu da kişiden kişiye değişiyor. benimde içim salih aydın ve volkan sğnter e ısındı. salih bey çok sıcak bir karşılaması olan doltor değildi. hatta ben ters bir gününde diye düşündüm. ama bence iyi doktor biz yilgin bir günw denk geldik sanki. ama volkan sünteri doğal buldum. ben yapılı yapılı muhteşem burun yapsın istemiyorum. kendi burnum gibi yüzüme uyumlu burun istiyorum. bakalım ne olavak. yazdıkların çok çok doğrı, bence profil çok kolay düzeliyor. kemer kolay hallediliyor ama burun ucu işin sanat kısmı. benimde maalesef burun ucum şişman ve düşük. bakalım ne olacak. ben google yorumlarına da bakıyorum ama salih aydında yüzlerce yprum var ama mesela son dönem yprum yok. buda garip geliyor. volakn beyinde yprum sayısı çok az. ne bileyim google a keşke amelşyat olanlar kendi fotolarını yüklryip yprum yapsaymış. daha kolay karar verirdik. bazı yprumlarda yabancı artist isimleri ve fotoları gibi insan güvenemiyor.
Bı site varmış yabancılar vs de şikayetlerini yazıyor demişlerdi burunla alakalı biraz araştır belki bulursun. bilen varsa yazsın . Sen özelden bana bı at burnunu. Dediğin gibi kişiye göre değişiyor ve doktor gezmekte çok maliyetli ya

Salih Aydinin enerjisi cok iyi ama bazi yaptigi burunlar bana cok kaba geldi nedense.

Ben serdar baseri dusunuyorum. Ona olmus olaniniz var mi? Her yuze farkli bir burun yapiyor tek tip degil

Bana da tuhaf geldi. Bir de uzun vadeli foto paylasmamis hepsi genelde 3 ay 6 ay vs cogunda da uzun zaman farki yazmis ama ne alaka.

Her etli burunda kalin deri olmuyorMus sorun. Mesela bazi burunlarda kikirdaklar yayik oluyormus bazilarinda deri kalin bazilarinda da yag dokusu fazla olabiliyormjs

Back
X