• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti araştırma süreci

muayene ücretleri değişken, salih aydın ilk görüştüklerimizdendi 4.000 verdim, timur batmaz 3.000 volkan Sünter de 3000 hanifi şahin 500 tl idi ama ona gitmedim. burak erdur 2000 di sanırım. özetle doltor gezmekte çok para. yaptıkları burunlara bakıyorum. dm den hastalarına ulaşmaya çaşışıyorum. ama burnunu çok beğenen ama ben bakınca hiç begenmediğim burunler gördüm. doktoru övüypr ama ne bileyim bu da kişiden kişiye değişiyor. benimde içim salih aydın ve volkan sğnter e ısındı. salih bey çok sıcak bir karşılaması olan doltor değildi. hatta ben ters bir gününde diye düşündüm. ama bence iyi doktor biz yilgin bir günw denk geldik sanki. ama volkan sünteri doğal buldum. ben yapılı yapılı muhteşem burun yapsın istemiyorum. kendi burnum gibi yüzüme uyumlu burun istiyorum. bakalım ne olavak. yazdıkların çok çok doğrı, bence profil çok kolay düzeliyor. kemer kolay hallediliyor ama burun ucu işin sanat kısmı. benimde maalesef burun ucum şişman ve düşük. bakalım ne olacak. ben google yorumlarına da bakıyorum ama salih aydında yüzlerce yprum var ama mesela son dönem yprum yok. buda garip geliyor. volakn beyinde yprum sayısı çok az. ne bileyim google a keşke amelşyat olanlar kendi fotolarını yüklryip yprum yapsaymış. daha kolay karar verirdik. bazı yprumlarda yabancı artist isimleri ve fotoları gibi insan güvenemiyor.

Ilk gorusmedne para mi aldi bu doktorlar? Salih bey online gorusme yapacakti benimle ama bir ucret talep etmemislerdi. Cogu doktor ucretsiz gorusme yapiyor. Hatta ben ilk gorusmeden sonra bazi sorular da sorunca tekrar goruselim diye teklif ettiler. Bence bazilari isi tamamen paraya dokmus.

Bı site varmış yabancılar vs de şikayetlerini yazıyor demişlerdi burunla alakalı biraz araştır belki bulursun. bilen varsa yazsın . Sen özelden bana bı at burnunu. Dediğin gibi kişiye göre değişiyor ve doktor gezmekte çok maliyetli ya
reddit var. baska fprumlerda var. ama ben pek bakmadım. chatgbt ye sosyal medya yprumlarıjı oku bana özetle dediğimde bir yerlere bakıyor:) ama salşh aydında var çoğu doktorun yurt dısı yorumu pek yok. salihnaydının ispanyolca instagram hesabı bile var. size özelden göndereyim fotolarımı.

merhaba, bende burnumdan ameliyat olmaya niyet ettim.
görüştüğüm doktorları bende oluşturdukları intibayı buraya yqzacağım. sizlerden de ameliyat olup memnun kalan varsa doktor önerisi beklerimZ bu arada istanbul anadolu yakasındayım
sureyya seneldir
ismail kuran
baris cakir
Benim seçeneklerimdi yaptirmadan once. Hepsi Avrupa ama guvenilir ve iyi

Ilk gorusmedne para mi aldi bu doktorlar? Salih bey online gorusme yapacakti benimle ama bir ucret talep etmemislerdi. Cogu doktor ucretsiz gorusme yapiyor. Hatta ben ilk gorusmeden sonra bazi sorular da sorunca tekrar goruselim diye teklif ettiler. Bence bazilari isi tamamen paraya dokmus.
salih aydının ofisinde kimse yoktu biz gittiğimizde aşırı sakindi. bende en fazla görüşme muayene ücreti salih beyde olunca sanmıştım ki ofisü hasta kaynıyor adamda azaltmak için muayene ücreti koymuş. bende güven oluşturdur salih bey ama instagramda koyduğu fotolarda burun ucu çok yapılı duruyor sanki. volkan sünterin yprutube bakınca ne negatif adam dedim yalan yok:) ama ofisine girince çok sevdim. az yprumu var. ama ona güvenim çok. tek şüphem kalın derili sayılırım burun ucum tombik, volakn beyin burunlarda yandan profil düzelmiş ama önden görüntü pek değişmemiş oluyor. benim burnum nasıl kibarlaştırır bilemedim. birde çok yprum olmadığı için zmaanla ucu düşüyor mu şüphesi de var.

ugur sahine sadece hocam onden fotograf da paylasir misiniz diye mesaj attim ve beni engellemis 🙅🏻‍♀️
😂hak etmissin. Bende hep profil paylasanlara onden foto diyorum. Donus olmuyor ama cok sukur engellenmedik😅 yandan nerdeyse tum burunlar guzel, olay burnun onden goruntusunde

Rnoplasti doktor gorusmelerimden sonuncusunj saban çelebi ile yaptık . Daha doğrusu eşim görüştü. Onun burnu revizyon olacağından detay deyay oonustular. Saban bey teknik detayları konustu. Onceki ameliyatı eşimin revizyondan beklentisini ruhen hazır olup olmadığını çok irdeledi. Ben de burnumu haptırmak istediğimi söylediğimde bana gereksiz dedi. Çok şaşırdım cunku burnumu gorup ne gerek var demesi beni şaşırttı. Yuzune uyuyor napcaksın ameliyat olup dedi😅 eşim zaten karşıydı birlikte tümmhevesimi kaçırdılar. Görüştüğüm doktorlardan
Elenenler canmkalkavan esra bayrı enes yiğit burak erdur
Devam edenler:) salih aydın, tmur batmaz ve volkan sunter.bir kız srkadasımın burnu dustu dedi ama acaba karıstırıyormu doktorları bilemedim. Timur bey burun ucu dusmez benim opr lerde dşyordu. Ama kız timur beybyapmıstı ve ucu dustu diyor. Korktuk acıkcası.

Salih Aydinin enerjisi cok iyi ama bazi yaptigi burunlar bana cok kaba geldi nedense.

Ben serdar baseri dusunuyorum. Ona olmus olaniniz var mi? Her yuze farkli bir burun yapiyor tek tip degil
Yasemin atalar varya yemek tarifi beren onun burnunu da saliyhnaydınnhapmış. Burun ucunu desteklemekmicin sanırım bşraz daha belirgin tutuyor.. koru mu değil ama kedi burnu gibi bir sey var. Ote yandan volkan sunterin burunlar cok cok doğal ama acaba diyorım yeterli destekmkullankıupr 5 uülmaonra düşer mi? Salih aydında o sorun yok sanırım

Bugun volkan suntere 2019 da ameliyat olmus birnkiza instagrandan ulastim. Onun burnu dusmemis. Allahim
Insallah benimde dusmez. Salih aydin timur batmaz ve volkan sunter icinde bence en en dogal goruntu volkan sunterde. Sanirim ben ona ameliyat olacagim. Gerisi de allah kerim. Insallah dogal dusmeyen saglikli nefes alan burna sahip olurum. Artik doktor gorusmesi yapmayacagim. Operasyonum hazirani bulur belki ama buraya foto koyarim. Isteyen herkese de yardimcinooacagim. Cunku bu karari verirken cok arastirdim. Artisi eksisi ile yprumlayacagim herseyi. Insallah pozitif bir surec yasarim. Burnum kalin bazisina gore orta kalin bir burun, ucu tombik. Benim gibi burnu olanlara her zmaan yardimci olurum. Bir operasyon olayim buraya ameliyatboldum sorun sorulari yazarim:)

Volkan Sünter'e 20 gün önce ameliyat oldum şimdiki halinden bile çok memnunum. Hiç morluğum olmadı daha önce ameliyat olan herkes şaşırdı. 16. günümde sahneye çıkıp şarkı söyledim öyle söyleyeyim ağrı vs de hiç olmadı. Genel olarak çok memnun kaldım öneririm.
Merhabalar, ne kadar ücret ödediniz acaba?

Bı site varmış yabancılar vs de şikayetlerini yazıyor demişlerdi burunla alakalı biraz araştır belki bulursun. bilen varsa yazsın . Sen özelden bana bı at burnunu. Dediğin gibi kişiye göre değişiyor ve doktor gezmekte çok maliyetli ya
Reddit sitenin adı

Reddit sitenin adı
Reddit e ben morpheus 8 yaptırırken bakmıştım. Acıkcası orda yazanlar deli falan heralde. Öyle berbat yprumlar okudum ki nerdeyse randevuma gitmeyecektim. İyiki gitmişim ben memnunmkaldım. Bence reddit kitlesi
Bir değişik:) yüzü mahvolmuş gibi yazanlarmı dersin neler neler:)

Reddit e ben morpheus 8 yaptırırken bakmıştım. Acıkcası orda yazanlar deli falan heralde. Öyle berbat yprumlar okudum ki nerdeyse randevuma gitmeyecektim. İyiki gitmişim ben memnunmkaldım. Bence reddit kitlesi
Bir değişik:) yüzü mahvolmuş gibi yazanlarmı dersin neler neler:)
Bunu şunun için yazıyorum bence orası şikaywt için kötü yprum için kullanılıyor. Yani sadece derdi olan orda.

doktorumun adını görünce yazmak istedim ben dört sene önce Timur Batmaz’a ameliyat oldum kalın deriliydim aşırı kalkık ve kavisli bir burun istemiyordum doktor bey benden önce ablamın burnunu yapmıştı ablamın burnunu beğendim ama bana göre daha feminendi ben daha düz bir burun istiyordum doktor beye istediğim üç burnu istemediğim üç burnu gösterdim buna göre ben senin yüzüne en yakışanı yapacağım dedi ve gerçekten de az kavisli düz bir burun yaptı görenler estetik olduğuna inanmıyor. Benim burnumun içinde konka da vardı bir taraftan nefes alamıyordum. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte Timur Bey’in hemşireler çok yardımcı oldu hastane olarak da Acıbadem‘i seçtiği için aşırı ilgili ve konforluydu hastanedeki hemşirelerler de. Yakın arkadaşlarım başka doktor ve hastanelerde ameliyat oldu benim gibi bir muamele görmediler düzenli olarak hemşireler burnuma buz tutuyordu( bunu normalde refakatcinizin yapması bekleniyor ama annem uyumustu 😂🫣) ve bepantholun ağrı kesicisini (müthis bisey keske dışardan alabilsek) veriyorlardı. Timur beyin hemşireleri ameliyattan sonra direkt koluma akıllı saat takmıştı her gün yürümemi ve attığım adımları onlara yazıyordum günlük yüzümün fotoğraflarını atıyordum. Birinci ay üçüncü ay altıncı ay bir yıl hep kontrollere gittim. Yani sizi ameliyat edip unutmuyorlar çoğu arkadaşım da böyle oldu doktorları 3. ay kontrolüne bile çağırmadı. Benim ameliyattan sonra burnumdaki dikişleri yakın arkadaşım çekti bundan dolayı orada uzun bir süre hafif bir kabarıklık kaldı neyse ki geçti. Ameliyattan sonra burnumda hafif bir çıkıntı vardı doktor bey 0.5 mm kıkırdak yükseltisi demişti sanırım. Bunun içinde birer sene arayla iki dolgu yaptı ve geçti. Burun dolguları daha uzun zamanda eriyen ve yapıldığı yerde dağılmayan türdenmiş. Doktor bey bana 1.5 senede bir tekrar yaparız dedi ancak iki sene geçti ben ihtiyaç duymuyorum çünkü tamamen geçti ama istediğim zaman gitsem de yapabileceğini söyledi. Timur bey benim ilk görüştüğüm doktordu çünkü ablamın yakın arkadaşı onda olmuştu biz de beğendik ardından ablam ameliyat oldu iki ay sonra da ben oldum. O yüzden başka doktorların muayeneleri nasıl geçiyor bilmiyorum. Kısacası ben doktorumdan ve süreçten çok memnun kaldım tavsiye ederim. Dediğim gibi bunlar benim süreçlerim ablamda herhangi bir kıkırdak çıkıntısı vs olmadı kendisi ince deriliydi çook hızlı iyileşti. Ayrıca doktor bey ameliyattan sonra bir ay Zoretenin ilacı kullanmamı istedi derimin incelmesi için ve hızlı iyileşmem için ancak ben kullanmadım. Şu an sivilcelerimden ötürü ilacı kullanıyorum ameliyatıımın üstünden dört yıl geçmesine rağmen burun derin inceldi ve burnum daha küçük gözüküyor burnumun üstündeki tüm siyah noktalar ve gözenekler gitti keşke doktor bey söylediğinde kullansaydım bu da aklınızda olsun doktor bey sivilce ilacı kullanmanızı isterse bence bir düşünün bir ay içinde burun inceliyor ve siyah noktaların hepsi gidiyor. Umarım kendinize en yakın hissettiğiniz doktoru bulursunuz ve ameliyat süreciniz çok güzel geçer🩷🩷

Back
X