- Emoji Skoru
- 1.844
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi minnoskedieylul
muayene ücretleri değişken, salih aydın ilk görüştüklerimizdendi 4.000 verdim, timur batmaz 3.000 volkan Sünter de 3000 hanifi şahin 500 tl idi ama ona gitmedim. burak erdur 2000 di sanırım. özetle doltor gezmekte çok para. yaptıkları burunlara bakıyorum. dm den hastalarına ulaşmaya çaşışıyorum. ama burnunu çok beğenen ama ben bakınca hiç begenmediğim burunler gördüm. doktoru övüypr ama ne bileyim bu da kişiden kişiye değişiyor. benimde içim salih aydın ve volkan sğnter e ısındı. salih bey çok sıcak bir karşılaması olan doltor değildi. hatta ben ters bir gününde diye düşündüm. ama bence iyi doktor biz yilgin bir günw denk geldik sanki. ama volkan sünteri doğal buldum. ben yapılı yapılı muhteşem burun yapsın istemiyorum. kendi burnum gibi yüzüme uyumlu burun istiyorum. bakalım ne olavak. yazdıkların çok çok doğrı, bence profil çok kolay düzeliyor. kemer kolay hallediliyor ama burun ucu işin sanat kısmı. benimde maalesef burun ucum şişman ve düşük. bakalım ne olacak. ben google yorumlarına da bakıyorum ama salih aydında yüzlerce yprum var ama mesela son dönem yprum yok. buda garip geliyor. volakn beyinde yprum sayısı çok az. ne bileyim google a keşke amelşyat olanlar kendi fotolarını yüklryip yprum yapsaymış. daha kolay karar verirdik. bazı yprumlarda yabancı artist isimleri ve fotoları gibi insan güvenemiyor.
Ilk gorusmedne para mi aldi bu doktorlar? Salih bey online gorusme yapacakti benimle ama bir ucret talep etmemislerdi. Cogu doktor ucretsiz gorusme yapiyor. Hatta ben ilk gorusmeden sonra bazi sorular da sorunca tekrar goruselim diye teklif ettiler. Bence bazilari isi tamamen paraya dokmus.