Rinoplasti için doktor arıyorum 2022

coffeeadict

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
75
12
3
22
Fiyatlar uçmuşken nefes almamı ve estetik açıdan da iyi görünmemi sağlayacak bir doktor arıyorum şu an Dr Havva duru ipek kbb doktorunu araştırıyorum fiyatı ortalama bu doktora ameliyat olan farkı aranızda ?

Ameliyat sonrası görselleri genelde filtreli ve tam önden pek fotoğraf yok. Tam önden gördüğüm bir hastanın da burun ucu kötü duruyor. Pek beğenemedim yaptığı burunları.

Ameliyat sonrası görselleri genelde filtreli ve tam önden pek fotoğraf yok. Tam önden gördüğüm bir hastanın da burun ucu kötü duruyor. Pek beğenemedim yaptığı burunları.
Çoğu doktorda bunu görüyorum malesef 30k altı doktor bulmak çok zorlaştı

merhaba , furkan karaloğlu öneririm szie ankara ve istanbula yeni açtı şubesını yağtığı burunları ınstgram dan görebilirisniz bende 8 yıldır düşünüyorum ilk amaliyatım rikse atmak istemiyorum çünkü yapılan burunları görüyorum onden orantısız burun delikleri biri aşağıda biri yukarda önemli olan kemeri almak düzeltmek değil ki. bende 18 ekim amaliyat olacağım kendisine . sevgiler :)

Fiyatları ne kadar peki

Gerçekten ben de rinoplasti olacağım septum deviasyonum da var 35 altı fiyat alamadım aradığım kimseden. Volkan Sünter 38-45 arası, kendisinin yaptığı işleri çok beğeniyorum. Bir de Fatih Sönmezi aradım o da 35'ten başlıyor dedi. Dr. Havva Duru yarısıymış neredeyse, olan varsa yorum yapsa güzel olurdu.

Bugün görüştüm pek içime sinmedi

merhaba furkan hoca 24 tl denildi ama kasım sonra zam geleck denildi.ben 18 ekimde amaliyat olacagım amaliyat olanalar neye dikkat etmem lazım önden durusu ve burun delikleri aynı olması dısında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…