- 2 Eylül 2022
- 75
- 12
- 3
- 22
- Konu Sahibi coffeeadict
-
İstanbulhangi şehirdesiniz
18.000Fiyatı ne kadar?
Şu an halen araştırıyorumAmeliyat olmadım ama önermem başka doktor bak bence ...
Ameliyat olmadım ama önermem başka doktor bak bence ...
Çoğu doktorda bunu görüyorum malesef 30k altı doktor bulmak çok zorlaştıAmeliyat sonrası görselleri genelde filtreli ve tam önden pek fotoğraf yok. Tam önden gördüğüm bir hastanın da burun ucu kötü duruyor. Pek beğenemedim yaptığı burunları.
Fiyatları ne kadar pekimerhaba , furkan karaloğlu öneririm szie ankara ve istanbula yeni açtı şubesını yağtığı burunları ınstgram dan görebilirisniz bende 8 yıldır düşünüyorum ilk amaliyatım rikse atmak istemiyorum çünkü yapılan burunları görüyorum onden orantısız burun delikleri biri aşağıda biri yukarda önemli olan kemeri almak düzeltmek değil ki. bende 18 ekim amaliyat olacağım kendisine . sevgiler :)
Gerçekten ben de rinoplasti olacağım septum deviasyonum da var 35 altı fiyat alamadım aradığım kimseden. Volkan Sünter 38-45 arası, kendisinin yaptığı işleri çok beğeniyorum. Bir de Fatih Sönmezi aradım o da 35'ten başlıyor dedi. Dr. Havva Duru yarısıymış neredeyse, olan varsa yorum yapsa güzel olurdu.Fiyatlar uçmuşken nefes almamı ve estetik açıdan da iyi görünmemi sağlayacak bir doktor arıyorum şu an Dr Havva duru ipek kbb doktorunu araştırıyorum fiyatı ortalama bu doktora ameliyat olan farkı aranızda ?
Bugün görüştüm pek içime sinmediGerçekten ben de rinoplasti olacağım septum deviasyonum da var 35 altı fiyat alamadım aradığım kimseden. Volkan Sünter 38-45 arası, kendisinin yaptığı işleri çok beğeniyorum. Bir de Fatih Sönmezi aradım o da 35'ten başlıyor dedi. Dr. Havva Duru yarısıymış neredeyse, olan varsa yorum yapsa güzel olurdu.
Ön görsellere çok dikkat edin farklı bir doktora ameliyat oldum ben, benim burnum önden güzel olmadı mesela. Yandan da aşırı doğal oldu.Çoğu doktorda bunu görüyorum malesef 30k altı doktor bulmak çok zorlaştı
Çok zor üstüne bir de kalın bir cildim varÖn görsellere çok dikkat edin farklı bir doktora ameliyat oldum ben, benim burnum önden güzel olmadı mesela. Yandan da aşırı doğal oldu.
En azından doktorunuzla görüştüğünüzde ön kısım için de bilgilendirin. Benim gibi üzülmeyin sonra. Umarım istediğiniz gibi olur sonuç.Çok zor üstüne bir de kalın bir cildim var
Deriniz kalın mı peki ?En azından doktorunuzla görüştüğünüzde ön kısım için de bilgilendirin. Benim gibi üzülmeyin sonra. Umarım istediğiniz
Hayır değil. Burun yapım genel olarak inceydi. Hatta sağ kanat için doktorum kağıttan farksız demişti. Ödemim de hem çok az oldu hem de çok hızlı azaldı.Deriniz kalın mı peki ?
Çok tuhaf genelde ince deriler çok başarılı sonuç veriyorHayır değil. Burun yapım genel olarak inceydi. Hatta sağ kanat için doktorum kağıttan farksız demişti. Ödemim de hem çok az oldu hem de çok hızlı azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?