Rinoplasti sonrası ağzım kapanmıyor tavşan dişli oldum birde

Seedaaa128

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2024
8
0
1
31
Dudağımı o kadar kaldırdıki dişlerim kapanmıyor ön dişlerim tavşan diş gibi kaldı

Kaçinci haftadasiniz 3 aya kadar normal

1. Ay ama bu öyle inecek gibi bir şey değil resmen dudağımı o kadar çektiki birleştiremiyorum bile ön iki diş kapanmıyor

Hic merak etmeyin geçici bir durum bende sizin gibi dusunup uzuluyordum 3 ay sonra duzeldi

Fotoğraf atabilir misiniz? Benim de dudağım başta öyleydi fakat düzeldi. Su an tek sorunum burun ve dudağın kesiştiği yerde deri yukarı doğru çekilmiş diye dudağımı içe katlayamiyorum ve arastirsigim kadarıyla bu ameliyattan sonra bu düzelmiyor

Fotoğraf atabilir misiniz? Benim de dudağım başta öyleydi fakat düzeldi. Su an tek sorunum burun ve dudağın kesiştiği yerde deri yukarı doğru çekilmiş diye dudağımı içe katlayamiyorum ve arastirsigim kadarıyla bu ameliyattan sonra bu düzelmiyor
Ne zaman düzeldi benim çok ciddi derecede dudağım ön iki dişimi hiç kapamıyor

Gördüm fotoğrafınızı önceden dudaginiz tam mi kapaniyordu? Eğer bu şekilde dişler görünecek şekilde açık degildiyse direkt başka doktorlara görünün detaylı öğrenin ve dava açın. Çünkü o ödem falan değil dudak kalkmış resmen gerginlik ödem başka bir şey dudağın kapanmaması üst dişlerin baya görünmesi başka bir şey. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Evet tam kapanıyordu zaten üst dudağımla kolayca dudağımdaki ruju değiştirebiliyordum kendimde fark ediyorum arka ışıkta çıkan ters v deformitesi var birde onu da kabul etmiyor dudağı nörolojik benlik bir şey yok diyor r

Ucu top gibi kemer desen birde kemer çıktı o kadar çok sıkıntı var ki anlatamam ameliyattan beri ne kadar zayıfladım

Back
X