- 25 Nisan 2025
- 43
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Nazlikaya23
Kızlar bugün 19 . Günüm ilk rinoplastim ama burnum baya yamuk oldu yandan çok iyi ama önden çok canım sıkkın doktor ödem diyor ama eşitsizlik var bence yaşayan var mı bu durumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya nasıl tarif edeyim yamuk luğunu olduğu yeri bilemedim alt kanatlardan biri önde şiş gibi diğeri normalBurun ilk acildiginda nasilsa oyle kaliyor. Degismiyor. Basta farkettiysen yamuklugu yamuk olmustur degismiyor. Sadece odemi iner delik esitsizligi belki bir miktar duzelebilir ama sirtta vsrsa yamukluk daha cok belirginlesiyor
Ay bir taraf ucu önde yamuk yani her gören yamuk ucu diyorAnlattigini gibi degil. Burnunuzda bir sorun yok bence.
Evet yamuk. Kalabilir de gecebilir de. Zaman gosterecek. Ilk acildiginda yamuksa yamuktur gibi bir sey yok.Ay bir taraf ucu önde yamuk yani her gören yamuk ucu diyor
Ilk acildiginda yamuksa yamuk kalir. Zamanla belirginlesir. Burun degismez odem iner yuze oturur. 10 aydir revizyon arastiriyorum makalelere kadar okudum. Cok inceledim.Ay bir taraf ucu önde yamuk yani her gören yamuk ucu diyor
Ya bende arka kamera ile resim cekemdikce sorun görmedim ama bilen insanlar sürekli yamuk kötü vs dedi yandan çok okeyim meselaEvet yamuk. Kalabilir de gecebilir de. Zaman gosterecek. Ilk acildiginda yamuksa yamuktur gibi bir sey yok.
Ote yandan bu kadar minimal bir seye takilmayin bence. Siz soyleyince fark ettim
Bakalım bir kaç ay içinde net belli olurIlk acildiginda yamuksa yamuk kalir. Zamanla belirginlesir. Burun degismez odem iner yuze oturur. 10 aydir revizyon arastiriyorum makalelere kadar okudum. Cok inceledim.
Böyle duruyor
Burun delikleriniz eşit mi pekiBöyle duruyor
Böyle tabi bu 7. Gün alçı çıkınca çekmiştimyandanda atarmısınız
Beni çok rahatsız etmiyor ama eşit değil ödem olan taraf taha kısa gibiBurun delikleriniz eşit mi peki
Hayır elazığ evet tepeden çekince de yamuk doktor elazığ ın en iyisi sözde yapmadan da yamukmusş biraz şuanda daBenim bundan çok daha asimetrik ve yamuk burnunuzu başınızın üstü tepeden çekerseniz zaten o burun ucu yamukluğunu görürsünüz fotoda sol sizin sağınız a doğru burun ucunuz doktor yapamamış ödem geçince sadece zarifleşir. Ama asla öyle kötü duran belirgin olan bir şey yok çok kafaya takmayın. Konya da mı oldunuz benim burnumu yamultan dr un genel hastaları böyle kanatlar o yüzden merak ettim .