Rinoplasti sonrası burun ucum sola kaymış ve ucunda kemik gibi sertlik var.

Merhaba canım burun deliklerim hala orantısız ama masajla yamukluğu düzelmeye başladı.
Doktorumun tayini çıkmış gidecek son kontrolümü yaptığında sabırlı olmamı düzeleceğini söyledi burun delikleri için herkesin orantısız olduğunu çok kafaya takmamamı söyledi.
Düzelince mutlaka yazarım sana.
Bu süreç çok stresli yeni ameliyat olacak arkadaşlarada yardımcı oluruz.
Sevgiler canım.

Tskler cevabin için, baskalari içinde yararli olacak. Bakip bakip strese girmekten kurtuluruz :) Her iki taraf içindemi yapiyosun masaji yoksa sadece sis olan kisminami ?

Eki Görüntüle 1941742 Arkadaşlar 22 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum. Burnumun sol ucunda kemik gibi sertlik var ve sola doğru kaymış. Alçım çıktığı gündendir ödem artı azaldı ama bu sorun hiç geçmedi. Böyle kalacağından çok korkuyorum moralim çok bozuk Tecrübeli bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkür ederim

Arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama aynı problemi bende yaşadığım için bilgilendirmek istiyorum sizi..
İlk ameliyatım da bu şekildeydi düzelecek ödem var geçecek gibi cümleler gibi kullandı doktorum, üzgünüm ki düzelmedi ikinci ameliyatımı oldum aynı doktora ve sonu hüsran ile bitti.. şuan Yeni bir doktor arıyorum işinin ehli olan. Siz siz olun sonuna kadar araştırın doktorun üstüne gidin. Ben bazı şeylere sustuğum için pişmanım.

Doktorunuz kimdi?

Tskler cevabin için, baskalari içinde yararli olacak. Bakip bakip strese girmekten kurtuluruz :) Her iki taraf içindemi yapiyosun masaji yoksa sadece sis olan kisminami ?
Merhaba canım .
Herkesin şişlerine farklı masaj veriliyor sanırım ben çıkıntı olan yeri aşağı doğru diğer tarafı yukarı doğru bastırarak masaj yapıyorum.
Bayağı düzeldi işe yaradı majada devam etmemi dahada düzwlwceğini söyledi doktorum

Benim de bir arkadaşım üç gün önce ameliyat oldu. Şu anda burnu çok kalkık. Doktor düzelir diyor ama doğru mu söylüyor? Bu kalkıklık gerçekten iniyor mu? İniyorsa kaç günde iniyor? Burnu ameliyattan önce çok düşüktü ve kalın deriliydi. Tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.

Merhaba canım Umarım düzelir ben çok ince derili olduğum için küçücük sorunlar bile fark edilebiliyormuş.
Umarım düzelir son bir haftadır özellikle oturduğunu şekle girdiğini fark ediyorum burun delikleride eşitlense güzel burun olacak inşAllah.
Sevgiler
Daha neler olacak nasıl güzelleşecek merak etme.. Ay bayılacaksın burnunaaa :)

Benim de bir arkadaşım üç gün önce ameliyat oldu. Şu anda burnu çok kalkık. Doktor düzelir diyor ama doğru mu söylüyor? Bu kalkıklık gerçekten iniyor mu? İniyorsa kaç günde iniyor? Burnu ameliyattan önce çok düşüktü ve kalın deriliydi. Tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.
Merhaba deniz geçmiş olsun öncelikle.
Alçı ilk alındığında burun çok kalkık oluyor bir kaç haftaya inecektir.
Benimde ilk alçı çıktığında hıçkıra hıçkıra ağladım burun deliklerimi karşıdan görünce aklım çıkıyırdu.şimdi o kalkıklık indi ödemler geçtikçe dahada inecek.

Merhaba deniz geçmiş olsun öncelikle.
Alçı ilk alındığında burun çok kalkık oluyor bir kaç haftaya inecektir.
Benimde ilk alçı çıktığında hıçkıra hıçkıra ağladım burun deliklerimi karşıdan görünce aklım çıkıyırdu.şimdi o kalkıklık indi ödemler geçtikçe dahada inecek.

Hadi inşallah. Gerçekten çok moral bozucu bir durum. Bir de çok sevdiğim bir insan. O üzülünce ben de üzülüyorum. Cevap için teşekkür ederim.

Merhaba ben de sizinle aynı sorunu yaşıyorum şuan burnunuz nasıl acaba düzeldiyse de ne yaptınız lütfen yardımcı olun

Eki Görüntüle 1941742 Arkadaşlar 22 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum. Burnumun sol ucunda kemik gibi sertlik var ve sola doğru kaymış. Alçım çıktığı gündendir ödem artı azaldı ama bu sorun hiç geçmedi. Böyle kalacağından çok korkuyorum moralim çok bozuk Tecrübeli bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkür ederim
duzeldimi acaba durumunuz

Back
X