rınoplastı sonrası burunda yaglanma ve sivilce

Aynen öyle yapıyorum valla tatlım.Geçen sene atanmak için eve kapandım.Tüm yazı tercih yaparak geçirdim.Bu yaz güzelleşeyim diye.Önümüzdeki yaz bir aksilik olmasın inşalllaaaaahhh tatil istiyorum. :D

Insallah canim dualarina benide kat.. ya bide 2haftadir tepaden tirnaga şarıl şarıl banyo yapamiyorum ,harbi suya hasret kaldim su bantim ciksin kafa goz suyun altina gircemm:)

Insallah canim dualarina benide kat.. ya bide 2haftadir tepaden tirnaga şarıl şarıl banyo yapamiyorum ,harbi suya hasret kaldim su bantim ciksin kafa goz suyun altina gircemm:)
Aynen canım ben de en çok sıkıntıyı banyoda çektim.Survivor adasında kalmış gibiydim su yasak.Ayy en kötüsü de bu zaten.Neyse az kaldı senin de bıcı bıcıya.Dualarıma katarım seni hemen katayım hatta.Allahım lütfen biskrem ve ben güzelce iyileşip sağlığımıza kavuşalım seneye de tatile çıkalım.Amin. =)

Aynen canım ben de en çok sıkıntıyı banyoda çektim.Survivor adasında kalmış gibiydim su yasak.Ayy en kötüsü de bu zaten.Neyse az kaldı senin de bıcı bıcıya.Dualarıma katarım seni hemen katayım hatta.Allahım lütfen biskrem ve ben güzelce iyileşip sağlığımıza kavuşalım seneye de tatile çıkalım.Amin. =)

Amiinnn allah dualarini kabul etsinn canoo=)=)=)=)=)
Banyo bekle beni dalacam sana son saatlerin kaldi birde ordek alayim oynarim cikana kadar=)=)

Kızlar ameliyat olalı 1 buçuk ay oluyo ama burnumda çok yağlanma oluyo ve küçük sivilceler var bunlara cleocin t sürüyorum antibiyotikli solüsyon bi zararı olur mu bilen var mı?

Kızlar ameliyat olalı 1 buçuk ay oluyo ama burnumda çok yağlanma oluyo ve küçük sivilceler var bunlara cleocin t sürüyorum antibiyotikli solüsyon bi zararı olur mu bilen var mı?

Canım benimde sivilcelenme ve siyah nokta oldu. Dermatolojiye git mutlaka, bana isotrexin diye bi jel verdi.

P

Peki zararı olmaz mı burun bu kadar yeni ameliyatlıyken estetik olduğun doktora danıştın mı canım

Evet evet zaten o dedi git bi cildiyeye yüzüne sıçramasın oluyo bazılarında çünkü dedi öyle gittim.
Senin kadar oldu ameliyat olalı. Ben 2 ay sonrasında gitmiştim

Back
X