Rinoplasti sonrası geçmeyen ödem

kakaoluuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
29
20
3
32
Ameliyat olalı 5 ay oldu ama hala burnum çok şiş yok mu bunun bi çaresi krem serum hap vs canımı sıkmaya başladı artık kontrolde iğne yaptı o biraz aldı ödemi ama yinede çok şiş

Ameliyat olalı 5 ay oldu ama hala burnum çok şiş yok mu bunun bi çaresi krem serum hap vs canımı sıkmaya başladı artık kontrolde iğne yaptı o biraz aldı ödemi ama yinede çok şiş
Ben de burun ameliyatı oldum. Alçı çıkar çıkmaz kuvvetli bir şekilde kremle düzenli masaj yapmanız gerek. Normal şartlarda 6 ay sonra normale dönmesi gerek. 2 sene sonra da tam oturur burun. Ama masajı yapmazsanız ödem kolay kolay gitmez

Ben de burun ameliyatı oldum. Alçı çıkar çıkmaz kuvvetli bir şekilde kremle düzenli masaj yapmanız gerek. Normal şartlarda 6 ay sonra normale dönmesi gerek. 2 sene sonra da tam oturur burun. Ama masajı yapmazsanız ödem kolay kolay gitmez
Kaçıncı aya kadar masaj yapmalıyuz

Kaçıncı aya kadar masaj yapmalıyuz
Her gün iki kere yapmalısınız. Ta ki ödeminin indigine emin olana kadar. Ama bastırırken canınızın acıması lazım. Masaj hareketini Dr nuzun göstermesi gerek

Ben 2 ay yaptım. Dr um benim masajımi beğenmedi. Bastırarak masaj yapmadığımi söyledi. Tabi aciyor. Ama yeterli değil. Ciddi bastırmak lazım ki insin. Masaj yapınca rahatlar yoksa şişlik devam eder.

Bana dr hiç masaj falan göstermedi ya bozarsak Parmak uçlarınla hafif hafif ovuyorum sadece

Back
X