Cevap verecek kimse yok muMerhabalar
ameliyat olalı tam iki hafta oldu, bandaj bugün çıktı, burun ucum bana çok tuhaf geliyor biraz kalkık gibi
Şuan çok kötü hissediyorum
Lütfen yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim, sizde mi oldunuzİki hafta çok erken
Şiş olduğu çok belli
gözünüzün de alışma süreci var
Çok geçmiş olsun güle güle kullanın
Ameliyat olanlar yazabilirseniz çok sevinirim, yardımınıza ihtiyacım varMerhabalar
ameliyat olalı tam iki hafta oldu, bandaj bugün çıktı, burun ucum bana çok tuhaf geliyor biraz kalkık gibi
nasıl bir sorun görüyorsunuzKalkik değil ama biraz başka sorunlar var gibi. Tabi nasıl bir burun istediğinize de bağlı
Önceki burnun nasıldı? Burun ucun kalkık değil zamanla düşüyor bir tık zaten. Sanki uzun bırakmış burun ucun garip geldi. Ödemli henüz evet ama burun ucun uzun gibi.Merhabalar
Önceden burun ucum sıkıntılıydı büyüktü burun deliklerim güzel değildi yan ve çaprazdan özellikle gülerken çok büyük öirkin görünüyorduÖnceki burnun nasıldı? Burun ucun kalkık değil zamanla düşüyor bir tık zaten. Sanki uzun bırakmış burun ucun garip geldi. Ödemli henüz evet ama burun ucun uzun gibi.
Önceki halimi koydum foto bakabilir sinizBurun kemeriniz kalmış. Kemer yukardan torpulenmemis. Burun kanatlarinda destek yok burun ucu aşağıya bakıyor şimdiden görsel olarak bu sizi ne kadar tatmin eder bilmiyorum. Öncesine göre ne kadar değişti bilemem ama bana da ebat olarak büyük geldi burun. Yandan uzun yani. İlk zaman burnun şiş olması normaldir ama şekli üç aşağı beş yukarı belli eder kendini biraz daha derli toplu yapsa olurmuş doktor . Ünlü bı doktor muydu?
Baktım. Projeksiyonu uzun bir burun. Benimde uzundu ve burun ebat olarak büyük kaldı. Çok hafif kalkık geliyorsa sizin gözünüze yine iyi . Zamanla düşecek ztn neden daha çok kaldırmadı diyeceksiniz. Bir beden küçülmüş burun aslında genel itibariyle ha çok başaralı mi yapmış bu tartışılır.Önceki halimi koydum foto bakabilir siniz
Burun ucuma kıkırdaktan destek koyduğunu söyledi doktorum, kanatlara destek mi konuluyor bilmiyordum doktor onunla ilgili bişey söylemedi
Burun ucum ön profilden bakınca düşük gibi gelmiyor tam tersi çok hafif kalkmış gibi geliyor
Burnunuz daha cok degisecek suan cok sis ama ben kemer kısmını sevemedim doktora sordunuz mu orası öyle mi kalacakmış hafif kemerli gibiMerhabalar
Çok teşekkür ederimMerhaba çok geçmiş olsunBen de ameliyat olalı 2 sene oldu. Burnum 2 senede anca yüzüme oturdu diyebilirim. 6-12 ay içerisinde ödem gidiyor emin olun burnunuz şu anki gibi kalmaz. Ayrıca burnun biraz düşme payı da oluyor. Bahsettiğim aşağıya doğru bir düşüklük değil ama ameliyattan sonraki ilk kalkıklığı kalmıyor
Çok teşekkür ederimBen begendim cok dogal bir burun olmus. Onceki burnunuz da bence fena degilmis. Ben estetik duran burun cok sevmiyorum o yüzden sizinki iyi bir iş çıkarmış. Bazi insanlar çok takintili burnuna burada. Birisi kemer bile görmüş. Inanin gerçek hayatta insanlar böyle seyleri farketmiyorlar. Benim esimin burun ucu asiri yamuk nefes almasi icin yaptirdigi ameliyattan dolayi, ama kimse farketmiyor o yamuklugu. Insanlar neyi farkediyorlar biliyor musun? eger burun yapay duruyorsa işte onu çok kolay farkediyorlar. Sizinki dogal olmuş, ayrica da yüzünüz genis, küçük burun genis yüze yakışmaz, yüzünüzdeki orani bozar, dudak burun arasini uzatir, guzelliginizi olumsuz etkiler. Benim de yüzüm genis ordan biliyorum.
Yani dikkatimi çekmedi böyle bişey, daha da mı törpülemesi gerekiyorduBurnunuz daha cok degisecek suan cok sis ama ben kemer kısmını sevemedim doktora sordunuz mu orası öyle mi kalacakmış hafif kemerli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?