• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti sonucum(fotoğraflı)

Benazirr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
60
8
86
33
Merhabalar
ameliyat olalı tam iki hafta oldu, bandaj bugün çıktı, burun ucum bana çok tuhaf geliyor biraz kalkık gibi
Şuan çok kötü hissediyorum
Lütfen yardımcı olur musunuz 🙏

Eklentiler

• IMG_2295.webp
    IMG_2295.webp
    32 KB · Görüntüleme: 383
  • IMG_2298.webp
    IMG_2298.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG_2297.webp
    IMG_2297.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 321
  • IMG_2296.webp
    IMG_2296.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 310
  • IMG_2307.webp
    IMG_2307.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 328
  • IMG_1642.webp
    IMG_1642.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 189
  • IMG_1643.webp
    IMG_1643.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 220
  • IMG_2330.webp
    IMG_2330.webp
    72 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleme:
Hayır çok istedim ama içime sinen doktor bulamadım kaldı öyle
Araştırma yaparken okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla yazdım
İlk zamanlar şiş olduğu için yanıltabiliyor insanları görüntü
O yüzden takılmadan keyfini çıkarın

Merhabalar
ameliyat olalı tam iki hafta oldu, bandaj bugün çıktı, burun ucum bana çok tuhaf geliyor biraz kalkık gibi
Önceki burnun nasıldı? Burun ucun kalkık değil zamanla düşüyor bir tık zaten. Sanki uzun bırakmış burun ucun garip geldi. Ödemli henüz evet ama burun ucun uzun gibi.

Önceki burnun nasıldı? Burun ucun kalkık değil zamanla düşüyor bir tık zaten. Sanki uzun bırakmış burun ucun garip geldi. Ödemli henüz evet ama burun ucun uzun gibi.
Önceden burun ucum sıkıntılıydı büyüktü burun deliklerim güzel değildi yan ve çaprazdan özellikle gülerken çok büyük öirkin görünüyordu
Aslında ben öyle istedim doktorumdan iri burun seviyorum sadece önü ve delikleri düzgün oldun yeter dedim asla küçültmesini istemedim tüm burnumun. Aslında kalkık değil ama ucu yine devtuhaf geldi gözüme ya da bana mı öyle geliyor
Çok mu kafama takıyorum

Burun kemeriniz kalmış. Kemer yukardan torpulenmemis. Burun kanatlarinda destek yok burun ucu aşağıya bakıyor şimdiden görsel olarak bu sizi ne kadar tatmin eder bilmiyorum. Öncesine göre ne kadar değişti bilemem ama bana da ebat olarak büyük geldi burun. Yandan uzun yani. İlk zaman burnun şiş olması normaldir ama şekli üç aşağı beş yukarı belli eder kendini biraz daha derli toplu yapsa olurmuş doktor . Ünlü bı doktor muydu?

Burun kemeriniz kalmış. Kemer yukardan torpulenmemis. Burun kanatlarinda destek yok burun ucu aşağıya bakıyor şimdiden görsel olarak bu sizi ne kadar tatmin eder bilmiyorum. Öncesine göre ne kadar değişti bilemem ama bana da ebat olarak büyük geldi burun. Yandan uzun yani. İlk zaman burnun şiş olması normaldir ama şekli üç aşağı beş yukarı belli eder kendini biraz daha derli toplu yapsa olurmuş doktor . Ünlü bı doktor muydu?
Önceki halimi koydum foto bakabilir siniz
Burun ucuma kıkırdaktan destek koyduğunu söyledi doktorum, kanatlara destek mi konuluyor bilmiyordum doktor onunla ilgili bişey söylemedi
Burun ucum ön profilden bakınca düşük gibi gelmiyor tam tersi çok hafif kalkmış gibi geliyor

Önceki halimi koydum foto bakabilir siniz
Burun ucuma kıkırdaktan destek koyduğunu söyledi doktorum, kanatlara destek mi konuluyor bilmiyordum doktor onunla ilgili bişey söylemedi
Burun ucum ön profilden bakınca düşük gibi gelmiyor tam tersi çok hafif kalkmış gibi geliyor
Baktım. Projeksiyonu uzun bir burun. Benimde uzundu ve burun ebat olarak büyük kaldı. Çok hafif kalkık geliyorsa sizin gözünüze yine iyi . Zamanla düşecek ztn neden daha çok kaldırmadı diyeceksiniz. Bir beden küçülmüş burun aslında genel itibariyle ha çok başaralı mi yapmış bu tartışılır.

Merhaba çok geçmiş olsun🌸 Ben de ameliyat olalı 2 sene oldu. Burnum 2 senede anca yüzüme oturdu diyebilirim. 6-12 ay içerisinde ödem gidiyor emin olun burnunuz şu anki gibi kalmaz. Ayrıca burnun biraz düşme payı da oluyor. Bahsettiğim aşağıya doğru bir düşüklük değil ama ameliyattan sonraki ilk kalkıklığı kalmıyor

Ben begendim cok dogal bir burun olmus. Onceki burnunuz da bence fena degilmis. Ben estetik duran burun cok sevmiyorum o yüzden sizinki iyi bir iş çıkarmış. Bazi insanlar çok takintili burnuna burada. Birisi kemer bile görmüş. Inanin gerçek hayatta insanlar böyle seyleri farketmiyorlar. Benim esimin burun ucu asiri yamuk nefes almasi icin yaptirdigi ameliyattan dolayi, ama kimse farketmiyor o yamuklugu. Insanlar neyi farkediyorlar biliyor musun? eger burun yapay duruyorsa işte onu çok kolay farkediyorlar. Sizinki dogal olmuş, ayrica da yüzünüz genis, küçük burun genis yüze yakışmaz, yüzünüzdeki orani bozar, dudak burun arasini uzatir, guzelliginizi olumsuz etkiler. Benim de yüzüm genis ordan biliyorum.

Merhabalar
Burnunuz daha cok degisecek suan cok sis ama ben kemer kısmını sevemedim doktora sordunuz mu orası öyle mi kalacakmış hafif kemerli gibi

Merhaba çok geçmiş olsun🌸 Ben de ameliyat olalı 2 sene oldu. Burnum 2 senede anca yüzüme oturdu diyebilirim. 6-12 ay içerisinde ödem gidiyor emin olun burnunuz şu anki gibi kalmaz. Ayrıca burnun biraz düşme payı da oluyor. Bahsettiğim aşağıya doğru bir düşüklük değil ama ameliyattan sonraki ilk kalkıklığı kalmıyor
Çok teşekkür ederim 🥰
Burun ucum çok işlem gördü ayna da bakınca burun ucum tuhafıma gidiyor hafif kalkık gibi bide sanki yapay duruyor çok sert bu arada
Doktor bana burun ucuna iki kanadı birleştiren yere destek için kıkırdak koydum dedi ondan tedirginim belki de hiç düşme olmaz
Ön profilden ayna ya bakınca burun deliklerim yarısı görünüyor
Yeni bir foto attım rica etsem bakabilir misiniz

Ben begendim cok dogal bir burun olmus. Onceki burnunuz da bence fena degilmis. Ben estetik duran burun cok sevmiyorum o yüzden sizinki iyi bir iş çıkarmış. Bazi insanlar çok takintili burnuna burada. Birisi kemer bile görmüş. Inanin gerçek hayatta insanlar böyle seyleri farketmiyorlar. Benim esimin burun ucu asiri yamuk nefes almasi icin yaptirdigi ameliyattan dolayi, ama kimse farketmiyor o yamuklugu. Insanlar neyi farkediyorlar biliyor musun? eger burun yapay duruyorsa işte onu çok kolay farkediyorlar. Sizinki dogal olmuş, ayrica da yüzünüz genis, küçük burun genis yüze yakışmaz, yüzünüzdeki orani bozar, dudak burun arasini uzatir, guzelliginizi olumsuz etkiler. Benim de yüzüm genis ordan biliyorum.
Çok teşekkür ederim 🥰
Bende hep öyle araştırdım ameliyattan önce yüzüme uyumlu olması benim için çok önemliydi
Yüzüm dediğiniz gibi uzun hatlarım keskin kaşım gözün belirgin küçük barbi nose burun bana asla gitmezdi
Yaptırdığım doktor bu ihtiyaçlarıma göre yaptığı için kararımı onda verdim fakat ucu biraz tuhaf geliyor hafif kalkık gibi ön profilden burun deliklerim yarısı görünüyor bu beni rahatsız ediyor sevmiyorum burun deliklerimin görünmesini
Yeni fotoğraf attım, rica etsem bakabilir misiniz 🙏

Back
X