Merhabalar
ameliyat olalı tam iki hafta oldu, bandaj bugün çıktı, burun ucum bana çok tuhaf geliyor biraz kalkık gibi
Şuan çok kötü hissediyorum
Lütfen yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederim
Burun ucum çok işlem gördü ayna da bakınca burun ucum tuhafıma gidiyor hafif kalkık gibi bide sanki yapay duruyor çok sert bu arada
Doktor bana burun ucuna iki kanadı birleştiren yere destek için kıkırdak koydum dedi ondan tedirginim belki de hiç düşme olmaz
Ön profilden ayna ya bakınca burun deliklerim yarısı görünüyor
Yeni bir foto attım rica etsem bakabilir misiniz
Evet son fotoda biraz yanlara dogru ucgen cekilmis gibi duruyor. Ama kalkik degil. Biraz genislik sana garip geliyor herhalde. Mecbur bekleyeceksin zaten. En fazla 5. Aya gorursun tam sonucu. Su an buna takilip da kendini uzme bosuna. Daha yeni, zamana birak.
Evet son fotoda biraz yanlara dogru ucgen cekilmis gibi duruyor. Ama kalkik degil. Biraz genislik sana garip geliyor herhalde. Mecbur bekleyeceksin zaten. En fazla 5. Aya gorursun tam sonucu. Su an buna takilip da kendini uzme bosuna. Daha yeni, zamana birak.
Merhabalar
ameliyat olalı tam iki hafta oldu, bandaj bugün çıktı, burun ucum bana çok tuhaf geliyor biraz kalkık gibi
Merhabalar