Rinoplasti ve Tarih

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Senelerdir takipteyim, çok ikilemde kaldım ama bu sefer doktoruma kadar karar verdim tek sorun zamanlama..
Arkadaşlar nisan sonu rinoplasti için dezavantaj mıdır?

Güneşe pek çıkmamak korumak lazım yazın çok sosyal olan biri için problem olabilir

Yazında rinoplasti ameliyatları devam ediyor öyle olsa kimse olmak istemezdi en iyisini doktor bilir

Yazında rinoplasti ameliyatları devam ediyor öyle olsa kimse olmak istemezdi en iyisini doktor bilir
Çalışıyorum o yüzden tarih ayarlaması olarak en uygun zaman nisan sonu da yine de tedirgin oldum. Teşekkürler yorumunuz için:)

Çalışıyorum o yüzden tarih ayarlaması olarak en uygun zaman nisan sonu da yine de tedirgin oldum. Teşekkürler yorumunuz için:)
Olur bence dert etmeyin yaz ortasi olan var sicak ve soguk zaten odem arttirabilir yani ilk iki ayi koruyarak geçirin sonrasını dr söyler zaten bence oyle de boylede odem oluşuyor olun gitsin :)

Senelerdir takipteyim, çok ikilemde kaldım ama bu sefer doktoruma kadar karar verdim tek sorun zamanlama..
Arkadaşlar nisan sonu rinoplasti için dezavantaj mıdır?
Sıcaklarda atele, tamponlara dayanmak biraz daha zor olabilir diye düşünüyorum. Ama Nisan sonu daha o kadar sıcak olmayacağı için çokda sorun olmaz herhalde.

Back
X