Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorumu merak edenler olursa diye ekliyorum kbb uzmani aytug esendalda yaptirdimkizlar burnumu yaptirdim tamm istedigim gibi oldu ama sisiklerim 2.5 haftadir asla inmedi ne onerirsiniz?
tamamen inmeyecegini biliyorum ama benim hic inmedi dediklerinizi uygulamama ragmen2.5 haftada inmesi mümkün değil 1 yılda neredeyse tamamı iniyor. Ama süreci hızlandırmak için yeşil çay tüketimi ödem atıcı yiyeceklerin vs faydası olabilir belki. Bol su ve tuz tüketiminin azaltılması da yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
doktorum surekli inecegini soyluyor ama hic inmiyoşişler hemen inmiyor zaten 6 ay sürüyor tam şeklinin oturması doktorunuzdan yardım almanız çok daha sağlıklı olacaktır
Sabırlı olun inecekdoktorum surekli inecegini soyluyor ama hic inmiyo![]()
Bu doktor nerde acaba internetten bulamadımdoktorumu merak edenler olursa diye ekliyorum kbb uzmani aytug esendalda yaptirdim
ay soyadını yanlıs yazmısım hahahahah aytug altundag olcakBu doktor nerde acaba internetten bulamadım
esendal degil altundag olcak yanlis yazmısım hahahhahahhadoktorumu merak edenler olursa diye ekliyorum kbb uzmani aytug esendalda yaptirdim
recetesiz alabilir miyimEnfla-C kullanın ananas etkenli vitamin , bana dr um önermişti.
cok tesekkur ederimmEvet reçetesiz alabilirsiniz,ödem atmada gerçekten etkili.
Ne kadar fiyata ameliyat oldunuz?kizlar burnumu yaptirdim tamm istedigim gibi oldu ama sisiklerim 2.5 haftadir asla inmedi ne onerirsiniz?
1,5 senede Ancak geçti ödemlerim:) bu deriye göre farklılaşıyor ananas-muz püresi yiyordum sürekli çok faydası oluyo ve bide tabiki jel buz koyuyordum yarım saat kadar aralıklı şekilde gün içerisinde onun dısında hareket etmeye çalısın sürekli oturmayın ki kan akısı rahat olsun ödem rahat atılsın tuzu kesinlikle azaltmalısınız hızlı iyileşme için de et ağırlıklı beslenin ben hayatımda kelle paça içmediğim hâlde ve eti sevmediğim halde tek iyileşeyim diye yiyordum ama faydası da oluyordu tabikikizlar burnumu yaptirdim tamm istedigim gibi oldu ama sisiklerim 2.5 haftadir asla inmedi ne onerirsiniz?
ay cok tesekkur ederim1,5 senede Ancak geçti ödemlerim:) bu deriye göre farklılaşıyor ananas-muz püresi yiyordum sürekli çok faydası oluyo ve bide tabiki jel buz koyuyordum yarım saat kadar aralıklı şekilde gün içerisinde onun dısında hareket etmeye çalısın sürekli oturmayın ki kan akısı rahat olsun ödem rahat atılsın tuzu kesinlikle azaltmalısınız hızlı iyileşme için de et ağırlıklı beslenin ben hayatımda kelle paça içmediğim hâlde ve eti sevmediğim halde tek iyileşeyim diye yiyordum ama faydası da oluyordu tabikiyavaş yavaş geçecek şişlikle ödemler sabır gerekli birazcık geçmiş olsun:))