Rising Star TV8

Bu programda başladığından beri bi "bitse de gitsek" havası vardı zaten. Süremiz yok diye diye kimseyi doğru dürüst konuşturmadilar bile. Ben hiç birşey anlamadim niyeydi bu telaşeleri.

Bu programda başladığından beri bi "bitse de gitsek" havası vardı zaten. Süremiz yok diye diye kimseyi doğru dürüst konuşturmadilar bile. Ben hiç birşey anlamadim niyeydi bu telaşeleri.
Survivor için ütopyayı o ses için de rising star ı bitiriyor muhtemelen. Ekibi oradan oraya yolluyor.

Survivor için ütopyayı o ses için de rising star ı bitiriyor muhtemelen. Ekibi oradan oraya yolluyor.
Hiç profesyonelce değil:) Ama dedigim gibi bi tanıdığım var diye ilk bölümü izlemiştim. O bölüm bile bi koşturmaca halindeydi. Baştan karar vermişler tutmayacagina herhalde

o kızı 24 saat dinleyemezsiniz bir kilo baklavayı yemeye çalışmak gibi olurdu keserdi bi süre sonra çok bayıltıyordu..türkü hiç sevmem ama hakkını vermek lazım adamın sesi çok kaliteliydi ve güçlüydü..

Melisa ve Ömer favorimdi,ikisinden birinin kazanmasını isterdim.Melisa'nın kendine has ses tonu ve gırtlağı süper...Ömer'inde su gibi pırıl pırıl ve her tarzı söylemeye müsait bir sesi var... Birinci olanın tarzı bana hitap etmese de,söylediği şarkıların hakkını fazlasıyla verdi,her seferinde daha şarkıya başlayıp iki kelimeyi tamamlamadan yüzde ellilere çıkması yarışmayı kazanacağının işaretiydi aslında :) haketti...Finale kalmayı bile hiç haketmeyen üç beş kişi vardı,onların seçilmemesine sevindim...Jüriler berbattı birde,yanlış seçimdi.

İlk başlarda sevmemiştim yarışmayı ama sonradan baya hoşuma gitti kaliteli sesler vardı ama soğuk bir yarışmaydı bu da jüriden kaynaklanıyor sanırım :/ dün finalini izledim kazanan yarışmacı haketti kazanmayı kesinlikle :)

amy winehouse hayranı olarak :) Melisa ya bayılarak dinledim yarışmayı izleme sebebimdi

Back
X